Capsule cafea, L'OR Espresso Lungo Profondo, intensitate 8, 20 bauturi x 110 ml, compatibile cu sistemul Nespresso®*, 20 capsule aluminiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
37,74 lei
Pret 36 Rate Optimo: 1.38 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

8711000360316

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Capsule cafea, L'OR Espresso Lungo Profondo, intensitate 8, 20 bauturi x 110 ml, compatibile cu sistemul Nespresso®*, 20 capsule aluminiu de la L'or

Capsulele de cafea L'OR Espresso Lungo compatibile cu aparatul Nespresso iti intrece asteptarile cu o aroma intensa si picanta, note fine de migdale prajite si lemn dulce, complimentate de un strat fin de crema stralucitoare. Noile capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tau Nespresso® iti vor oferi momente de pura incantare.

Noile capsule din aluminiu LOR sunt compatibile cu aparatele de cafea Nespresso, cu exceptia modelelor U, Umilk, Expert, Expert&Milk ,Prodigio si Prodigio&Milk.

Cu un gust intens, picant si cu o aroma seducatoare, cafeaua proaspat prajita si macinata L'OR Espresso Lungo Profondo respecta normele de calitate.

Procesul de productie:

Toate amestecurile L’OR boabe sunt fabricate din cafea cultivata in conformitate cu metodele de productie durabile si sunt certificate.

LOR lucreaza pentru a promova adoptarea practicilor durabile de cultivare a cafelei. Scopul nostru este sa imbunatatim viata fermierilor, a lucratorilor si a familiilor lor.

   

Surprinde-ti simturile cu o ceasca de cafea L'OR Espresso Lungo Profondo!
 

  • Blend / Intensitate: 8;
  • Gust / Aroma: Intens, picant, seducator;
  • Ingrediente: Cafea prajita si macinata;
  • Tara de origine: Franta
  • Conditii de ambalare si depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros. Ambalat in atmosfera protectoare.
  • Compatibilitate: Compatibile cu sistemul Nespresso.

Marimea portiei: 5.2 g;

Declar ca in conformitate cu regulamentul EP si Consiliul UE nr. 1169/2011, acest produs nu necesita  marcarea informatiilor nutritionale.

   

Compatibilitatea capsulei:

L’OR foloseste o capsula de aluminiu conceputa pentru a se potrivi cu aparatul de cafea Nespresso.

L'OR are un continut din boabe de cafea atent selectate.

   

Cafeaua capsule L'OR Espresso Lungo Profondo iti intrece asteptarile!

Acum te poti bucura, in orice moment, de gustul inconfundabil al cafelei L'OR Espresso Lungo Profondo. Aceasta cafea este la fel de pretioasa ca aurul, iar notele sale fine de migdale prajite si lemn dulce iti vor intrece asteptarile.

Savureaza aroma intensa si picanta a cafelei proaspat prajite si macinate L'OR Espresso Lungo Profondo, in cazul careia nu exista compromisuri in ceea ce priveste calitatea si pastrarea aromei intacte din momentul prajirii boabelor de cafea.

Compatibila cu sistemul Nespresso, cafeaua L'OR Espresso Lungo Profondo pastreaza traditia L’OR, dupa mai bine de 25 ani in care gustul adevaratei perfectiuni a fost asigurat de maestrii cafelei, in cazul fiecarui nou produs pe care l-au creat.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip bautura Cafea
Continut cafeina Cu cafeina
Forma produs Capsule
Tip cafea Espresso
Aroma Migdale Lemn dulce
Nivel prajire Medie
Destinat pentru Espressor
Compatibilitate Nespresso
Numar capsule 20
Greutate 104 g
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.