Camera de supraveghere D-Link DCS-8325LH Smart Full HD Wi-Fi, 2MP, 1080p, IR5m

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
321,52 lei
Pret 36 Rate Optimo: 11.79 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DCS-8325LH

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Camera de supraveghere D-Link DCS-8325LH Smart Full HD Wi-Fi, 2MP, 1080p, IR5m de la D-Link

Acum aveti informatii superioare in supravegherea casei dvs.
Aparatul Wi-Fi Smart HD complet mydlink imbina smart-urile AI si Intelligent Video Analytics (IVA) cu vizualizari de 151 ° ale camerei dvs. in True Full HD, 1080p la 30fps. Aceasta camera inteligenta AI incorporeaza mai multe caracteristici IVA pe care le puteti personaliza practic in orice caz de utilizare a monitorizarii acasa. Adu-ti supravegherea acasa la un nivel cu totul nou.




Majoritatea camerelor detecteaza miscarea, aceasta camera detecteaza miscarea care conteaza
Functiile IVA bazate pe AI incorporate seteaza MyDlink Smart Full HD Wi-Fi Camera intr-o clasa proprie. Spre deosebire de celelalte aparate care te incolaceste cu un flux nerelevant de alerte irelevante de detectare a miscarilor, aceasta camera este suficient de inteligenta pentru a-ti trimite o alerta doar atunci cand conteaza cu adevarat.

Ascultati si fiti auzit
Camera inteligenta Wi-Fi inteligenta Full HD va permite sa setati praguri de volum pentru a determina nivelul de sunet necesar pentru a declansa o alerta, excelent pentru detectarea sunetului unui intrus sau strigatul unui copil. Si cu un audio cu doua sensuri incorporat, puteti auzi audio in direct din vizualizarea live a camerei si sa vorbiti prin intermediul dispozitivului dvs. mobil catre membrii familiei.
   


Redefinirea monitorizarii la domiciliu cu ajutorul IVA pe baza de AI
Apuse sunt zilele in care camera dvs. detecteaza doar orice fel de miscare veche - indiferent daca este un intrus sau un gandac, pe canapea sau in afara ferestrei. Cu ajutorul IVA bazat pe AI depinde de tine modul in care camera urmareste si detecteaza miscarea.




Perfecta pentru:

  • Supravegherea bebelusului;
  • Monitorizarea zonelor aglomerate din casa;
  • Monitorizarea mai multor regiuni;
  • Setarea unor zone cu acces interzis.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.