Synology Camera de supraveghere BC500 Bullet, 5MP, 2K, 2.8mm, Enhance AI Detectare persoane si vehicule, PoE, IR 30m, IP67

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.280,52 lei
Pret 36 Rate Optimo: 46.94 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BC500

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Camera de supraveghere BC500 Bullet, 5MP, 2K, 2.8mm, Enhance AI Detectare persoane si vehicule, PoE, IR 30m, IP67 de la Synology

Supraveghere non-stop

Vedeti clar pe timp de noapte cu ajutorul a patru LED-uri IR de mare putere care ofera o raza de vizibilitate pe timp de noapte de 30 de metri.

   

Inregistrari video detaliate in toate conditiile de iluminare

Asigurati securitatea in ciuda conditiilor de iluminare cu contrast ridicat cu ajutorul High Dynamic Range (HDR), care ofera imagini detaliate atat in umbre, cat si in zonele luminoase.

   

Detectarea persoanelor si a vehiculelor

Protejati impotriva vagabondajului si sporiti securitatea cu ajutorul camerelor care utilizeaza inteligenta artificiala pentru a distinge cu mare precizie persoanele si vehiculele de alte obiecte in miscare.

   

Detectarea intrusilor

Identificati infractorii fara a mentine personal dedicat la fata locului. Desenati granite virtuale pentru a primi automat alerte atunci cand persoane sau vehicule trec.

   

Cautare instantanee

Investigheaza rapid incidentele dupa ce au avut loc. Cautarea instantanee le permite operatorilor sa caute activitati de interes intr-o anumita zona.

   

Optimizat pentru statia de supraveghere

BC500 este conceput pentru a functiona in perfecta armonie cu Surveillance Station

   

Instalare si configurare simplificata

Pur si simplu conectati-va si porniti. Toate setarile camerei, inclusiv calitatea imaginii si configuratia retelei, pot fi modificate direct in Surveillance Station.

   

Ramaneti la curent cu DS cam

DS cam este puternica aplicatie mobila de insotire pentru Surveillance Station, disponibila gratuit pe iOS si Android.

  • Ramaneti cu usurinta in fruntea securitatii

Primiti notificari trimise pe telefon in momentul in care se declanseaza evenimente. Treceti rapid in revista evenimentele zilei cu cateva atingeri.

  • Vezi actiunea in direct

Urmariti pana la 6 transmisiuni in direct in acelasi timp. Daca un eveniment va atrage atentia, faceti un instantaneu pentru o privire mai atenta.

  • Definirea zonelor de detectie

Selectati zonele specifice care urmeaza sa fie monitorizate pentru a primi alerte precise si relevante.

   

Stocarea la limita pentru a creste fiabilitatea sistemului

In caz de defectiune a retelei, aceste camere pot trece la un card MicroSD, sporind fiabilitatea sistemului si asigurand inregistrarea continua.

   

Criptati-va inregistrarile

Blocati inregistrarile folosind chei de criptare separate pentru a preveni accesul neautorizat in cazul in care serverul de inregistrare sau acreditarile administrative sunt compromise.

   

Suport HTTPS si SRTP

Criptati-va fluxurile video pentru a asigura securitatea si confidentialitatea transferurilor dvs.

   

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.