Synology Network Attached Storage DiskStation DS124 cu procesor Realtek RTD1619B 1.7GHz, 1-bay, 1GB DDR4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
853,02 lei
Pret 36 Rate Optimo: 31.27 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DS124

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Network Attached Storage DiskStation DS124 cu procesor Realtek RTD1619B 1.7GHz, 1-bay, 1GB DDR4 de la Synology

Acces oricand si oriunde

Accesati, gestionati si partajati fisierele si mediile dvs. de oriunde cu Synology Drive. Disponibil pe PC, Mac, Linux, Chromebook, Android, iOS sau pe orice dispozitiv echipat cu un browser.

   

Copie de rezerva si sincronizare inteligenta

Protejati-va impotriva atacurilor ransomware sau a stergerilor accidentale cu copii de rezerva in timp real sau programate ale dosarelor. Reduceti utilizarea spatiului de stocare locala cu sincronizarea la cerere, descarcand fisierele doar in functie de necesitati.

   

Sincronizare perfecta in cloud

Sincronizati fisierele intre DS124 si serviciile de cloud public utilizand Synology Cloud Sync. Pastrati copii de rezerva locale ale datelor stocate pe Google Drive, Dropbox, Microsoft OneDrive si altele si asigurati proprietatea datelor.

   

Sincronizare cu echipele, chiar si la limita

Pastrati automat datele sincronizate intre sistemele Synology din locatii diferite cu Synology Drive ShareSync pentru a imbunatati fluxurile de lucru intre site-uri.

   

Managementul fotografiilor

Organizati-va fotografiile si videoclipurile cu ajutorul unor functii inteligente si intuitive. Rasfoiti albume generate automat cu ajutorul recunoasterii faciale, al geolocalizarii, al etichetelor si multe altele.

   

Partajarea este mai sigura si mai usoara

Partajati in siguranta continuturile media cu alte persoane, beneficiind in acelasi timp de functii de confidentialitate imbunatatite pentru o mai mare liniste sufleteasca. Creati un spatiu partajat pentru a lucra impreuna cu invitatii utilizand o biblioteca media bazata pe dosare.

   

Supraveghere video

Alegeti dintre cele peste 8.300 de camere IP sau dispozitive ONVIF compatibile cu Synology Surveillance Station pentru a va mentine locatia in siguranta.

   

Acces universal

Urmariti transmisiunile in direct ale camerelor de luat vederi prin intermediul browserelor web, al clientilor desktop sau al aplicatiilor mobile. Primiti notificari despre evenimente si actionati imediat.

   

Efectuati copii de rezerva complete ale sistemului Synology

Efectuati o copie de rezerva a intregului dispozitiv Synology, inclusiv a setarilor de sistem si a aplicatiilor, sau selectati foldere specifice. Transferati toate datele de backup catre mai multe destinatii utilizand Hyper Backup.

   
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.