Camera video Sony 4K FDRAX100EB, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera video Sony 4K FDRAX100EB, Negru de la Sony

Formatul 4K devine portabil

La 1/4 din dimensiunea si 1/3 din greutatea modelului curent, FDR-AX100 inregistreaza in 4K. Senzor CMOS Exmor R®, tip 1,0 cu iluminare din spate pentru calitate, sensibilitate si defocalizarea fundalului.

 

Secretul rezolutiei absolute 4K

 
Prim-plan decupat al unui obiectiv Zeiss

Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T*

Bucurati-va de obiectivul superangular ZEISS Vario-Sonnar® T* de 29 mm reglat fin pentru clipuri video 4K. Ideal pentru surprinderea unor peisaje grandioase, ofera totodata un zoom optic de pana la 12x.

Senzor CMOS Exmor R®

Senzor CMOS Exmor R® de tip 1,0

Zona de captare a luminii este de aproximativ 4,9 ori mai mare decat cea a senzorilor actuali, ceea ce imbunatateste claritatea imaginii, reduce zgomotul si face posibila defocalizarea superba a fundalului.

Cip BIONZ X

Motor avansat de procesare a imaginii BIONZ X

Un motor BIONZ evoluat realizeaza imagini mai realiste si permite adaugarea unor caracteristici noi, profitand de procesarea mai rapida.

 

Comenzi intuitive, pentru a va defini viziunea

 

Uimiti cu fiecare detaliu

Uluiti-va spectatorii cu filmari de patru ori mai clare decat calitatea Full HD. Descoperiti care este diferenta utilizand cursorul de mai jos.

 
 
Grafic

4K: o noua era a incantarii

Descoperiti noua dimensiune a rezolutiei, cu un nivel de calitate a imaginii de patru ori mai ridicat decat cel al tehnologiei Full HD.

 
 

Descoperiti avantajele date de XAVC S

Adaptat pe baza formatului profesional popular, XAVC S reprezinta standardul absolut al consumatorilor pentru inregistrarea de filme 4K/HD. Beneficiind de compatibilitate cu formatul HD pana la 50 Mbps, puteti inregistra filme de inalta rezolutie chiar si filmand cadre cu miscare intensa.

 
 
sigla

De pe scena pe ecran

Cu o gama bogata de televizoare si proiectoare Ultra HD 4K, echipamentele Sony sunt complet compatibile cu rezolutia 4K, de la butonul de inregistrare pana la butonul de redare.

Logo-ul AVCHD

Filmati in stil cinematografic

Posibilitatea de inregistrare Full HD 1080 la 50p sau 24p va permite sa optati pentru capturarea estetica a miscarii, in imagini de calitate cinematografica, in clipurile dvs. video.

 
 

Detalii cu televizorul BRAVIA 4K

Descoperiti ce inseamna calitatea cinematografica a filmelor pe care le inregistrati in format 4K, conectand camera video cu un singur cablu HDMI® inclus.

O experienta Full HD imbogatita

Bucurati-va de redarea cu esantionare superioara a continutului Full HD pe televizorul HD, care utilizeaza surplusul de date 4K pentru a realiza automat conversia filmarilor 4K la formatul Full HD. Pentru a decupa o imagine 4K in vederea redarii la rezolutie Full HD, trasati pur si simplu cu degetul un contur pe ecranul LCD al camerei video, pentru a defini zona respectiva.

 

FDR-AX100

Reunind pentru prima data capacitatea de filmare 4K, comenzile intuitive si o dimensionare care permite manevrarea cu o singura mana, FDR-AX100 reprezinta un reper pe piata camerelor video de amator.

 
 
SPECIFICATII
  •  

    Inregistrare material 4K

  •  

    Senzor CMOS Exmor R® de tip 1.0

  •  

    Procesor de imagine BIONZ X

  •  

    Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T*

  •  

    Setari manuale versatile

TIP DE OBIECTIV
Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T*
TIP DE SENZOR
Senzor CMOS Exmor R® cu iluminare din spate de tip 1.0
ZOOM EXTINS
4K: 18x, HD: 24x
TIP DE ECRAN
Ecran Xtra Fine LCD™
TERMINALE DE INTRARE SI IESIRE
Mufa pentru microfon, Mufa pentru casti, Iesire compozit (CABLU AV comercializat separat), Iesire HDMI®, micro-B / USB 2.0 de mare viteza (stocare in masa)
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip senzor
    • Dimeniune senzor
      1
    • Rezolutie senzor Mpx
      2
    • Zoom optic
      12x
    • Touch Screen
      Da
    • Calitatea fimarii
      4K
  • Mediu de inregistrare:
    • SD Card
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.