Cantar inteligent TEFAL Goodvibes Sport BM9640S1, capacitate 180kg, 13 indicatori de masurare, monitorizare progres, sincronizare aplicatii, platforma sticla, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Cantar inteligent TEFAL Goodvibes Sport BM9640S1, capacitate 180kg, 13 indicatori de masurare, monitorizare progres, sincronizare aplicatii, platforma sticla, alb de la Tefal

 

Indiferent care este obiectivul tau, sa scapi de kilogramele in plus sau sa-ti reconturezi corpul, cantarul inteligent Tefal Goodvibes Sport este exact ceea ce ai nevoie. Acesta ofera, pe langa simpla functie de cantarire, alte 13 referinte, precum: BMI, procentaj de grasime, masa musculara si puls, toate acestea pentru o legatura mai buna cu propriul corp. Cantarul dispune de o interfata prietenoasa cu utilizatorul si poate fi conectat la aplicatia dedicata!

Cantarul de baie inteligent Tefal Goodvibes Sport

Cu ajutorul cantarului de baie inteligent Tefal Goodvibes si a aplicatiei sale dedicate vei putea sa-ti cunosti corpul in detaliu si sa obtii diferite masuratori precise, precum BMI, procentaj de grasime si masa musculara, dar si masa osoasa, cantitatea de apa din corp, varsta metabolica. Aplicatia cu interfata prietenoasa cu utilizatorul iti va permite sa monitorizezi progresul si sa setezi obiective pentru greutate si procentajul de grasime. Fara limite pentru numarul de utilizatori, cantarul este ideal pentru a te mentine in forma, alaturi de familie si prieteni. Greutatea maxima suportata este de 180 kg, cu gradatii precise la fiecare 100 g.

 

Cantar inteligent TEFAL Goodvibes Sport BM9640S1

  • Mai mult decat o simpla cantarire: 13 masuratori: greutate, BMI, procentaj de grasime, masa musculara, masa osoasa, cantitatea de apa din corp, grasime viscerala, grasime subcutanata, muschi scheletic, BMR, varsta metabolica, proteine.
  • Monitorizeaza-ti progresul: Seteaza obiective in materie de greutate si procentaj de grasime.
  • Utilizatori nelimitati: singura limita este memoria telefonului tau - ideal pentru a te pastra in forma impreuna cu familia si prietenii.
  • Sincronizare cu alte aplicatii: Aplicatia Goodvibes poate fi sincronizata cu Google Fit, Apple Health & Fitbit pentru confort sporit.
  • Usor de citit: Cantarul beneficiaza de un ecran de mari dimensiuni si cifre de 23 mm.
  • Design rafinat: Platforma de sticla de mari dimensiuni cu un design placut (32 x 32 cm).
  • Baterii incluse: cantarul vine la pachet cu 4 baterii pentru utilizare imediata.
  • Capacitate mare: Greutate pana la 180 kg si gradatii precise la fiecare 100 g.

 

Masuratori precise

Obtine pana la 13 masuratori diferite prin intermediul aplicatiei intuitive Goodvibes: monitorizeaza progresul, seteaza obiective si monitorizeaza activitatea fizica cu ajutorul functiilor inteligente precum cele pentru masa musculara scheletica si cantitatea de proteine.

Mult mai mult decat un simplu cantar

Aplicatia iti va permite sa monitorizezi mai mult decat simpla greutate, pana la 13 alte masuratori: greutate, BMI, procentaj de grasime, masa musculara, masa osoasa, cantitatea de apa din corp, grasime viscerala, grasime subcutanata, muschi scheletic, BMR, varsta metabolica si proteine.

Atinge-ti obiectivele

Goodvibes iti permite sa setezi obiective pentru greutate si procentajul de grasime corporala.

Monitorizeaza-ti progresul

Progresul tau este afisat in meniul Dashboard din aplicatia gratuita.

Utilizatori nelimitati

Goodvibes ofera un numar nelimitat de utilizatori, ideal pentru a te mentine in forma alaturi de familie si prieteni. Limita este memoria telefonului tau!

Sincronizare cu alte aplicatii

Sincronizeaza aplicatia Goodvibes cu altele precum Google Fit, Apple Health & Fitbit pentru un plus de confort.

Design rafinat

Platforma de sticla ofera un design elegant si o suprafata suficient de mare (31 cm x 31 cm).

Potrivit pentru orice persoana

Cantarul suporta o greutate maxima de 180 kg cu gradatii la fiecare 100 g pentru rezultate precise.

Usor de citit

Ecranul de mari dimensiuni afiseaza masuratorile folosind cifre de 23 mm astfel ca poti monitoriza cu usurinta progresul tau.

Baterii incluse

Cantarul vine la pachet cu 4 baterii pentru o utilizare imediata.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip cantar Electronic
Tip utilizare Uz casnic
Tip display Digital
Material Sticla
Diviziune de cantarire 100 g
Unitate de masura Kilograme - kg Livra - lb Stone - st
Greutate maxima suportata 180 Kg
Valori masurate

Greutate corporala (kg)

Procentul de tesut adipos (%)

Procentul de apa (%)

Procentul de musculatura scheletica (%)

Rata metabolica bazala (rmb)

Grasime viscerala

Varsta metabolica

Masa osoasa (kg)

Masa musculara (kg)

Masuratori segmentiale pentru grasime

Proteine

Tip alimentare Baterie
Baterii necesare 4 x AAA (incluse)
Continut pachet 1 x Cantar 4 x Baterie AAA
Culoare Alb

DIMENSIUNI

Lungime 31 cm
Latime 31 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.