Cantar inteligent Tefal Goodvibes Health BM9670S1, 14 indicatori de masurare, ecran LCD, utilizatori nelimitati, capacitate maxima 180 kg, conectivitate iOS/Android, sticla tratata termic, aplicatie dedicata Goodvibes, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
703,88 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 705,07 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 25.85 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BM9670S1

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cantar inteligent Tefal Goodvibes Health BM9670S1, 14 indicatori de masurare, ecran LCD, utilizatori nelimitati, capacitate maxima 180 kg, conectivitate iOS/Android, sticla tratata termic, aplicatie dedicata Goodvibes, negru de la Tefal

Cantarul de baie inteligent

 

Indiferent care este obiectivul tau, sa scapi de kilogramele in plus sau sa-ti reconturezi corpul, cantarul inteligent Tefal Goodvibes Health este exact ceea ce ai nevoie. Acesta ofera, pe langa simpla functie de cantarire, alte 14 referinte, precum: BMI, procentaj de grasime, masa musculara si puls, toate acestea pentru o legatura mai buna cu propriul corp. Cantarul dispune de o interfata prietenoasa cu utilizatorul si poate fi conectat la aplicatia dedicata.

 

Cantarul de baie inteligent Tefal Goodvibes Health

 

Cu ajutorul cantarului de baie inteligent Tefal Goodvibes si a aplicatiei sale dedicate vei putea sa-ti cunosti corpul in detaliu si sa obtii diferite masuratori precise, precum BMI, procentaj de grasime si masa musculara, dar si masa osoasa, cantitatea de apa din corp, varsta metabolica si puls. Aplicatia cu interfata prietenoasa cu utilizatorul iti va permite sa monitorizezi progresul si sa setezi obiective pentru greutate si procentajul de grasime. Fara limite pentru numarul de utilizatori, cantarul este ideal pentru a te mentine in forma, alaturi de familie si prieteni. Greutatea maxima suportata este de 180 kg, cu gradatii precise la fiecare 50 g.

Mult mai mult decat un simplu cantar

 

Aplicatia iti va permite sa monitorizezi mai mult decat simpla greutate, pana la 14 alte masuratori: greutate, BMI, procentaj de grasime, masa musculara, masa osoasa, cantitatea de apa din corp, grasime viscerala, grasime subcutanata, muschi scheletic, BMR, varsta metabolica, proteine si puls.

Masuratori precise

 

Obtine pana la 14 masuratori diferite prin intermediul aplicatiei intuitive Goodvibes: monitorizeaza progresul, seteaza obiective si ai grija de sanatatea ta cu ajutorul functiilor inteligente precum cea pentru puls.

   

Monitorizeaza-ti progresul

 

Progresul tau este afisat in meniul Dashboard din aplicatia gratuita.

   

Utilizatori nelimitati

 

Goodvibes ofera un numar nelimitat de utilizatori, ideal pentru a te mentine in forma alaturi de familie si prieteni. Limita este memoria telefonului tau!

   

Sincronizare cu alte aplicatii

 

Sincronizeaza aplicatia Goodvibes cu altele precum Google Fit, Apple Health & Fitbit pentru un plus de confort.

   

Usor de citit

 

Ecranul de mari dimensiuni afiseaza masuratorile folosind cifre de 23 mm astfel ca poti monitoriza cu usurinta progresul tau.

   

Design rafinat

 

Platforma de sticla ofera un design elegant si o suprafata suficient de mare (32 cm x 32 cm).

   

Incarcare fara efort

 

Cantarul vine la pachet cu un cablu USB pentru incarcare.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip cantar Electronic
Tip utilizare Uz casnic
Tip display Digital
Material Sticla
Unitate de masura Kilograme - kg Livra - lb Stone - st
Greutate maxima suportata 180 Kg
Valori masurate

Greutate corporala (kg)

Procentul de apa (%)

Procentul de musculatura scheletica (%)

Masa densitatii osoase (bmd)

Grasime viscerala

Varsta metabolica

Masa musculara (kg)

Proteine

Caracteristici cheie

Aplicatie mobila

Cantarire precisa

Memorie

Tip alimentare Acumulator
Continut pachet 1 x Cantar
Culoare Negru

DIMENSIUNI

Lungime 32 cm
Latime 32 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.