HP Cartus 934XL Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
212,97 lei
Pret 36 Rate Optimo: 7.81 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

C2P23AE

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere HP Cartus 934XL Black de la HP

HP 934XL Black Ink Cartridge

Cartusele de cerneala originale de capacitate extinsa HP sunt formulate pentru a produce in mod constant documente de calitate profesionala, la o valoare mai buna pentru imprimarile frecvente.1 Contati pe imprimate durabile2, de la cartusele concepute special pentru a functiona cu imprimanta HP.

Caracteristici

Faceti-va firma remarcata, utilizand cartuse de cerneala originale HP, care asigura rezultate pe care puteti conta. Cartusele proiectate special previn infundarea si corodarea si functioneaza cu imprimanta pentru a oferi rezultate profesionale si a reduce la minimum imprimatele inutile.
Utilizand cartuse de cerneala cu pigmenti originale HP, imprimati text negru bine conturat si imagini clare, care se usuca imediat si rezista la apa. Contati pe rezultatele profesionale, atragatoare, care dureaza timp de decenii 2, utilizand hartiile ColorLok® concepute pentru birou.
Contati pe o valoare mai buna pentru imprimarile frecvente cu cartusele de cerneala originale de capacitate extinsa HP1, care asigura un cost pe pagina mai mic decat in cazul laserelor color.3
Reaprovizionarea cu cartuse de cerneala originale HP se face simplu si rapid. Alegeti cu incredere un cartus care corespunde cerintelor dvs. Comandati cartusele rapid, cu HP SureSupply Express.4 Si bucurati-va de reciclarea simpla, gratuita, prin programul HP Planet Partners.5

Compatibil cu:

HP Officejet Pro 6230 ePrinter(E3E03A)
 
Imprimanta HP Officejet Pro 6830 e-All-in-One(E3E02A)

Specificatii

Culorile cartuselor de imprimare
Negru
Picatura de cerneala
11,77 pl
Tipuri de cerneala compatibile
  • Bazata pe pigmenti
Numar de pagini imprimate (alb-negru)
~1.000 pagini
Explicatii pentru Numar de pagini produse
Testat cu HP Officejet Pro 6830. Medie aproximativa bazata pe ISO/IEC 24711 sau pe metodologia de testare HP, la imprimare continua. Capacitatea reala variaza substantial in functie de continutul paginilor imprimate si de alti factori. Pentru detalii, vizitati http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Cerinte privind exploatarea

Temperatura de functionare
15 la 35°C
Variatie temperatura stocare
De la 0 la 45°C
Umiditate stocare
5 - 80% RH

Dimensiuni si greutate

Dimensiuni pachet (L x A x i)
106 x 44 x 115 mm
Greutate pachet
0,08 kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.