HP Toner 653A Cyan 16.5K

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.995,50 lei
Pret 36 Rate Optimo: 73.15 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CF321A

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere HP Toner 653A Cyan 16.5K de la HP

HP 653A Cyan Original LaserJet Toner Cartridge (16.5k)

Prezentare generala

Consumabilele de imprimare LaserJet HP 653 produc documente de afaceri remarcabile, cu culori lucioase, de calitate foto. Tehnologia HP ColorSphere asigura culori consistente, profesionale. Evitati irosirea timpului si a consumabilelor utilizand cartusele de toner originale HP, care sunt fiabile.

Caracteristici

Produceti documente de afaceri si materiale de marketing remarcabile, utilizand cartusele de toner originale HP cu tehnologie HP ColorSphere. Obtineti rezultate de imprimare consistente, la calitate de atelier specializat, pe o gama larga de hartii concepute pentru imprimari profesionale de birou.
Contati pe consumabilele de imprimare de incredere pentru a mentine productivitatea. Cartusele de toner LaserJet HP asigura imprimari consistente, fara intreruperi. Deoarece cartusele sunt concepute pentru o fiabilitate exceptionala, evitati risipa de consumabile si intarzierile costisitoare.
Urmariti utilizarea cartuselor si comandati usor, gratie inteligentei incorporate in cartusele de toner originale HP. Indepartarea automata a sigiliului simplifica si accelereaza instalarea.
Utilizati cartusele de toner originale HP pentru a economisi energie si resurse. Bucurati-va de reciclarea simpla - cartusele returnate prin HP Planet Partners sunt reciclate cu responsabilitate2.

Specificatii

Culorile cartuselor de imprimare
Cyan
Tehnologie de imprimare
Laser
Numar de pagini imprimate (color)
16.500 de pagini
Compatibil cu
HP Color LaserJet Enterprise M680dn MFP (CZ248A)
HP Color LaserJet Enterprise M680f MFP (CZ249A)
Imprimanta multifunctionala HP Color LaserJet Enterprise Flow M680z (CZ250A)
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.