Casti audio wireless over-ear JBL Tour One M2, True Adaptive Noise Cancelling, Smart Ambient, Spatial Sound, Sampanie

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.632,03 lei
Pret 36 Rate Optimo: 59.82 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

JBLTOURONEM2CPG

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio wireless over-ear JBL Tour One M2, True Adaptive Noise Cancelling, Smart Ambient, Spatial Sound, Sampanie de la JBL

Construit pentru confort, concepute pentru inspiratie

Tehnologia True Adaptive Noise Cancelling de la JBL Tour One M2 elimina distragerile, astfel incat sa va puteti bucura de listele de redare preferate - sau chiar de sunetul tacerii - toate acestea fiind alimentate de legendarul sunet JBL Pro Sound certificat Hi-Res.

   

Adevarata anulare adaptiva a zgomotului

Bucurati-va de coloana sonora a vietii dvs. indiferent unde va aflati.

Tehnologia True Adaptive Noise Cancelling utilizeaza automat 4 microfoane de detectare a zgomotului pentru a se adapta in timp real la mediul inconjurator, minimizand distragerile atunci cand trebuie sa va concentrati si optimizand performanta Tour pentru o experienta audio superioara - toate acestea in timp ce ajustati controlul modului ANC cu aplicatia JBL Headphones.

   

Sunet ambiental inteligent

Ramaneti atenti la sunetele lumii din jurul dvs. in timp ce va bucurati de muzica cu Smart Ambient, controland nivelurile de sunet ambiental si activand butonul de amplificare personala a sunetului prin intermediul aplicatiei JBL Headphones App pentru a creste volumul conversatiilor cu +15-20dB si pentru a regla echilibrul L/R.

Activati functia Personal Sound Amplification (Amplificare personala a sunetului) si amplificati sunetele ambientale cu +15-20dB, reglati echilibrul L/R.

   

Apeluri superioare cu 4 microfoane cu control vocal

Algoritmul de apelare cu 4 microfoane de cristal al modelului JBL Tour One M2 va permite sa aveti conversatii mai bune chiar si in medii zgomotoase sau cu vant sau sa obtineti ajutor de la asistentul vocal preferat. Iar cu VoiceAware, puteti alege cat de mult din propria voce sa se auda, controland cantitatea de intrare a microfonului directionata inapoi in casti.

   

EQ dinamic de volum redus

Protejati-va auzul fara a va compromite experienta de ascultare. Chiar si la volum redus, EQ-ul optimizat al JBL Tour One M2 sporeste atat frecventele joase, cat si cele inalte, pentru a mentine performanta de inalta fidelitate.

   

Pana la 50 de ore de redare

Ascultati fara limite. Bucurati-va de pana la 50 de ore de redare cu True Adaptive Noise Cancelling sau de pana la 30 de ore cu performanta True ANC activata. Iar atunci cand ai nevoie de un impuls, este suficient sa faci o incarcare rapida timp de 10 minute pentru a obtine inca 5 ore de autonomie.

   

Personalizati modul in care ascultati

Personalizati coloana sonora a vietii dumneavoastra. Nu trebuie decat sa descarcati aplicatia gratuita JBL Headphones pentru a personaliza EQ, sa activati functia Adaptive Noise Cancelling, sa ajustati nivelul ANC sau setarile de control al sunetului ambiental si sa verificati cea mai buna potrivire. De asemenea, puteti personaliza modul in care se comporta castile prin personalizarea Touch sau puteti adapta iesirea sunetului la audio sau video pentru a profita la maximum de continutul dvs., puteti alege asistentul vocal preferat si multe altele.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Over the ear
Tehnologie WIRELESS
Conectori

Jack 3.5

Bluetooth

Functii

Microfon

Noise cancelling

Continut pachet

1 x Manual instructiuni

1 x Cablu Jack 3.5 mm

1 x Carcasa transport

1 x Cablu USB C

1 X Pereche Casti Wireless

Culoare Bej sampanie
Impedanta iesire 32 Ω
Raspuns in frecventa 10hz - 40kHz
Timp incarcare 2 h
Timp operare 30 h 50 h
Diametru difuzor 40 mm
Greutate 272 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.