Casti audio true wireless in-ear JBL Tour Pro 2, Smart Case, True Adaptive Noise Cancelling, Smart Ambient, Spatial Sound, Sampanie

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.483,57 lei
Pret 36 Rate Optimo: 54.38 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

JBLTOURPRO2CPG

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio true wireless in-ear JBL Tour Pro 2, Smart Case, True Adaptive Noise Cancelling, Smart Ambient, Spatial Sound, Sampanie de la JBL

Gestionati apelurile

Acceptati sau respingeti un apel, dezactivati-va vocea printr-o simpla atingere a carcasei de incarcare a ecranului inteligent.

   

Adaptati modul de sunet

Activati functia de sunet spatial pentru a va cufunda intr-un bazin de sunet care vine de peste tot.

Alegeti dintre film (cu accent pe elementele vocale si senzatie de teatru imbunatatita), muzica (cu sunet natural si scena sonora larga) si setare de joc (scena sonora larga si sunet detaliat), in functie de continutul pe care il ascultati.

   

Economisiti durata de viata a bateriei

Activati Redare si Pauza automata pentru a opri automat sunetul atunci cand scoateti castile. Sunetul se reia odata ce va puneti castile la loc. In acest fel, nu veti pierde urma a ceea ce ascultati, economisind astfel bateria si timpul.

   

Castile tale nu se vor pierde niciodata

Ti-ai pierdut castile din dreapta sau din stanga? Atunci cand functia Find my Buds este activata, veti auzi un sunet puternic provenind de la castile pierdute. Acest lucru va va permite sa localizati prompt casca lipsa.

   

Controlati sunetul ambiental

Doriti sa va concentrati si sa anulati zgomotul ambiental? Sau va plimbati pe strada si ati dori sa fiti constient de sunetele din jurul dumneavoastra? Sau ati dori sa va pastrati castile in timp ce comandati o cafea? Alegeti setarile pentru sunetul ambiental care se potriveste mai bine situatiei dvs. pentru a adapta nivelurile microfoanelor interne ale castilor in mod corespunzator.

   

Adevarata anulare adaptiva a zgomotului

Bucurati-va de coloana sonora a vietii dvs. indiferent unde va aflati.

Tehnologia True Adaptive Noise Cancelling utilizeaza automat 4 microfoane de detectare a zgomotului pentru a se adapta in timp real la mediul inconjurator, minimizand distragerile atunci cand trebuie sa va concentrati si optimizand performanta Tour pentru o experienta audio superioara - toate acestea in timp ce ajustati controlul modului ANC cu aplicatia JBL Headphones.

   

Sunet ambiental inteligent

Ramaneti atent la sunetele lumii din jurul dvs. in timp ce va bucurati de muzica cu Smart Ambient, controland nivelurile de sunet ambiental si activand butonul de amplificare personala a sunetului prin intermediul aplicatiei JBL Headphones App pentru a creste volumul conversatiilor cu +15-20dB si pentru a regla echilibrul L/R.

   

Apeluri perfecte cu 6 microfoane cu control vocal

Algoritmul de apelare cu 6 microfoane de cristal al castilor JBL Tour Pro 2 va permite sa aveti conversatii mai bune chiar si in medii zgomotoase sau vantoase sau sa obtineti ajutor de la asistentul vocal preferat. Iar cu VoiceAware, puteti alege cat de mult din propria voce sa se auda, controland cantitatea de intrare a microfonului directionata inapoi in casti.

   

Pana la 40 de ore de redare

Ascultati fara limite. Bucurati-va de pana la 10+30 ore de redare prin Bluetooth sau de pana la 8+24 ore atunci cand functia True Adaptive Noise Cancelling este activata. Iar atunci cand ai nevoie de un impuls, este suficient sa faci o incarcare rapida timp de 15 minute pentru a obtine inca 4 ore de autonomie.

   

Personalizati modul in care ascultati

Personalizati coloana sonora a vietii dumneavoastra. Nu trebuie decat sa descarcati aplicatia gratuita JBL Headphones pentru a personaliza EQ, sa activati functia Adaptive Noise Cancelling, sa ajustati nivelul ANC sau setarile de control al sunetului ambiental si sa verificati cea mai buna potrivire. De asemenea, puteti personaliza modul in care se comporta castile prin personalizarea Touch sau puteti adapta iesirea sunetului la audio sau video pentru a profita la maximum de continutul dvs., puteti alege asistentul vocal preferat si multe altele.

   

Personi-fi 2.0

Ascultati si simtiti fiecare nota din lista dvs. de redare. Adaptati sunetul audio la profilul dvs. personal de ascultare cu ajutorul instrumentelor interactive de personalizare care utilizeaza informatii precise despre dvs. si preferintele dvs. pentru a va oferi curba sonora exacta care vi se potriveste cel mai bine.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie WIRELESS
Conectori Bluetooth
Functii

Microfon

Noise cancelling

Continut pachet

1 x Manual instructiuni

1 x cablu USB-C

1 x Carcasa incarcare

1 X Pereche Casti Wireless

3 x Varfuri auriculare

Culoare Bej sampanie
Impedanta iesire 16 Ω
Raspuns in frecventa 20Hz - 20 kHz
Timp incarcare 2 h
Timp operare 8 h 10 h
Diametru difuzor 10 mm
Greutate 12.2 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.