Casti in-ear JBL Tune Buds, True wireless, Active Noise Cancelling, Bluetooth, 4 Microfoane, Autonomie 48H, IP54, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Casti in-ear JBL Tune Buds, True wireless, Active Noise Cancelling, Bluetooth, 4 Microfoane, Autonomie 48H, IP54, Alb de la JBL

 

Sunet JBL Pure Bass

Driverele de 10 mm proiectate inteligent, imbunatatite de factorul de forma al castilor, ofera sunetul Pure Bass de la JBL.

 

 

Bluetooth 5.3 cu suport audio LE *

Datorita tehnologiei Bluetooth de urmatoarea generatie, castile JBL Tune Buds transmit audio cu un consum redus de energie la calitate inalta. In plus, BT 5.3 va permite sa transmiteti in flux audio sincronizat in mod independent la fiecare casca, astfel incat sa puteti utiliza oricare sau ambele casti. Sau puteti partaja continutul video sau muzical cu un prieten care poarta casti, deoarece BT 5.3 va permite sa transmiteti audio fara probleme catre mai multi ascultatori. (*) Disponibil prin actualizare OTA intr-o etapa ulterioara

 

 

Anularea activa a zgomotului cu Smart Ambient

Auzi mai mult din ceea ce vrei, mai putin din ceea ce nu vrei. Tehnologia de anulare activa a zgomotului va permite sa minimizati distragerile audio. Cu Ambient Aware, va puteti conecta oricand la imprejurimile, astfel incat sa va simtiti mai in siguranta atunci cand sunteti in lume, in timp ce TalkThru va permite sa va opriti pentru o conversatie rapida fara a fi nevoie sa scoateti castile.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.