Casti audio wireless over-ear JBL LIVE 770NC, True Adaptive NC, Bluetooth, Multi-Point, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
824,43 lei
Pret 36 Rate Optimo: 30.22 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

JBLLIVE770NCBLK

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio wireless over-ear JBL LIVE 770NC, True Adaptive NC, Bluetooth, Multi-Point, Negru de la JBL

JBL Signature Sound si sunet surround

Impreuna cu puternicul JBL Signature Sound, driverele de 40 mm ofera JBL Spatial Sound imersiv, care transforma orice continut stereo de pe orice dispozitiv in sunet surround virtual

   

Bluetooth 5.3 cu suport audio LE

Transmiteti wireless sunet de inalta calitate chiar si la rate de biti mai mici cu ajutorul celei mai recente tehnologii Bluetooth.  Modul audio va ofera cel mai bun sunet disponibil, in timp ce modul video va asigura ca sunetul si imaginile din filmele si jocurile dvs. sunt intotdeauna sincronizate.

   

Adevarata anulare adaptiva a zgomotului cu Smart Ambient

Cu patru microfoane care detecteaza zgomotul, True Adaptive Noise Cancelling inseamna zero distrageri, fie ca este timpul sa va concentrati asupra studiilor sau sa va pierdeti in ritm. Iar daca doriti sa auziti lumea din jurul dvs. fara sa va scoateti castile, Smart Ambient accentueaza sunetele din jur.

   

Pana la 65 de ore de autonomie a bateriei si incarcare rapida

Pentru o distractie de lunga durata, ascultati fara fir timp de pana la 50 de ore si reincarcati bateria in doar 2 ore cu ajutorul convenabilului cablu USB de tip C. Iar daca va grabiti, o reincarcare rapida de 5 minute va ofera 4 ore suplimentare de muzica.

   

Auto Play & Pause

Daca va scoateti castile, muzica se opreste. Daca le puneti la loc, muzica incepe din nou. Nici ca se poate mai simplu.

   

Alexa & Hey Google

Alexa sau Hey Google este intotdeauna in asteptare. Activati asistentul vocal al dispozitivului dvs. doar folosind cuvantul lor rapid sau atingand earcupul.

   

Conexiune multi-punct

Treceti fara efort de la un dispozitiv Bluetooth® la altul. Treceti de la un videoclip pe tableta la un apel pe telefonul mobil si nu pierdeti niciun moment.

   

Conectare usoara cu orice dispozitiv

Indiferent daca folositi un dispozitiv Android sau Windows, este usor sa va configurati castile pentru a se cupla automat cu acesta ori de cate ori se afla in apropiere. Iar cu noul serviciu Google Finder, daca va rataciti vreodata casca, aveti la dispozitie o retea de peste 3 milioane de prieteni Android care va vor ajuta automat sa o gasiti.

   

2 microfoane beamforming pentru apeluri

Prietenii, familia si colegii de munca vor auzi fiecare cuvant pe care il rostiti - chiar daca sunteti afara si bate vantul.

   

Banda pentru cap din material textil cu fixare confortabila si husa de transport

Pernutele moi pentru urechi si o banda pentru cap din material textil texturat, in nuante pamantii, fac aceste casti confortabile si unice. Iar atunci cand le scoateti, au un loc confortabil si protector in care sa locuiasca, usor de scos din geanta.

   

JBL App

Controleaza-ti coloana sonora a vietii tale. Aplicatia gratuita JBL Headphones va permite sa va adaptati preferintele castilor, cum ar fi personalizarea ANC, sa personalizati comportamentele castilor sau sa configurati rapid un sunet uimitor de realist pentru filme, muzica si jocuri.

   

Personi-Fi 2.0

Aplicatia My JBL Headphones personalizeaza experienta sonora doar pentru tine. Nu trebuie decat sa efectuati testul auditiv rapid si simplu si aceasta va configura automat un profil de sunet personalizat, gata de utilizare de fiecare data cand va puneti banda de casti

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip Over the ear
Bluetooth Da
Versiune Bluetooth 5.3
Conectori Jack 3.5 USB C
Functii

Microfon

Multipoint

Izolare zgomot exterior

Impedanta iesire 32 Ω
Raspuns in frecventa 20 Hz - 20 kHz
Diametru difuzor 40 mm

CARACTERISTICI GENERALE

Continut pachet

1 x Casti

1 x Cablu audio

1 x Cablu USB-C

Culoare Negru
Greutate 256 g
Lungime cablu 0.2 m

EFICIENTA

Timp incarcare 3 h
Autonomie 65 h
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.