Casti Philips TAT8505BK/00, TWS, Bluetooth, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Philips TAT8505BK/00, TWS, Bluetooth, negru de la Philips

Adora sunetul. Adora aspectul

Scufunda-te in sunete bogate, detaliate sau fii la curent cu lumea care te inconjoara. Aceste casti True Wireless rafinate dispun de anularea activa a zgomotului si de modul Constientizare, pentru control asupra a ceea ce auzi. Designul circular sofisticat reprezinta o declaratie.

Anulare activa hibrida a zgomotului. Concentreaza-te acolo unde doresti

Atunci cand melodia merita intreaga ta atentie, aceste adevarate casti wireless iti permit sa te cufunzi fara distrageri. Un microfon exterior se combina cu unul interior pentru a filtra zgomotul extern. Modul Constientizare te lasa sa revii la lume atunci cand este necesar.

Sunet detaliat, expansiv, cu bas bogat si puternic

Difuzoarele de 13 mm perfect reglate asigura bas puternic si claritate captivanta pentru fiecare piesa. Daca scoti un element intraauricular, muzica se intrerupe. Pune inapoi elementul intraauricular, iar muzica reincepe.

Toc de incarcare. Obtii pana la 24 de ore de redare

Carcasa de incarcare poate fi incarcata wireless sau prin intermediul USB-C. O carcasa complet incarcata iti ofera un timp suplimentar de redare de 18 ore. Castile vor reda timp de 6 ore dintr-o singura incarcare (5 ore cu ANC). Incarca-le timp de 15 minute, pentru a obtine 1 ora suplimentara.

Design geometric rafinat. Potrivire confortabila in ureche

Carcasa elementului intraauricular circular are o calitate deosebita la atingere si este conceputa pentru a captura in mod subtil lumina, ceea ce creeaza un aspect elegant, discret. Tubul acustic de forma ovala se asaza confortabil si sigur in ureche si maximizeaza izolarea pasiva a zgomotului.

Microfoane duble, pentru apeluri de claritate exceptionala. Mod mono

Doua microfoane din fiecare element intraauricular se concentreaza asupra sunetului vocii tale, reducand semnificativ zgomotul de la lumea din jur. Daca te afli intr-un loc mai linistit si nu este necesar sa blochezi zgomotul cand vorbesti, modul mono iti permite sa folosesti un singur element intraauricular pentru a vorbi.

Aplicatia Philips Headphones. Control personalizat al sunetului

Imbunatateste basul. Redu inaltele. Aplicatia Philips Headphones te face responsabil pentru muzica pe care o asculti. Regleaza-ti singur nivelurile sau alege dintre stiluri de sunete presetate. Poti, de asemenea, comuta intre moduri ANC presetate cu o singura atingere.

Conectivitate foarte stabila. Comenzi integrate pentru elemente intraauriculare

Castile tale sunt gata de asociere exact in momentul in care le scoti din tocul de incarcare. Dupa asociere, acestea retin ultimul dispozitiv cu care au fost asociate. Comenzile tactile de pe fiecare element intraauricular faciliteaza controlul muzicii, apelurilor si volumului.

Integrat cu Asistentul Google

Pur si simplu atinge comenzile tactile de pe elementul intraauricular din partea stanga, pentru a activa Asistentul Google sau orice alt asistent vocal. Asistentul Google complet integrat iti permite sa faci mai multe cu mainile complet libere. Solicita sa ti se citeasca notificarile, cere sa redai muzica si multe altele.

Clasa IPX4 de rezistenta la stropire si transpiratie

Tocul mic de incarcare este cat se poate de convenabil, iar aceste casti true wireless sunt totodata rezistente la stropire din orice directie. Nu le va deranja putina transpiratie si nu trebuie sa-ti faci griji daca te prinde ploaia.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.