Casti sport in-ear Philips TAA5205BK/00, true wireless, Bluetooth v.5.1, toc de incarcare, IPX7, incarcare rapida, redare 20 h, microfon incorporat, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti sport in-ear Philips TAA5205BK/00, true wireless, Bluetooth v.5.1, toc de incarcare, IPX7, incarcare rapida, redare 20 h, microfon incorporat, negru de la Philips

Construit pentru antrenamentele tale

Difuzoarele de 6 mm ofera un sunet clar si un bas puternic.

Unknown Image

IPX7

Aceste adevarate casti fara fir sport sunt IPX7, ceea ce inseamna ca pot rezista total scufundare in apa pana la 1 m adancime pana la 30 minute. Vor ramane la locul lor, indiferent cat de greu transpiri sau forma urechii.

Unknown Image

Suport de ureche detasabil

Fie ca este vorba de o alergare in parc sau de o sesiune HIT, designul carligului pentru urechi le ofera un mod confortabil si sigur de purtare.

 

Unknown Image

Mod mono

Purtati ambele casti sau purtati doar una. Modul mono va permite sa folositi o singura casca si le puteti schimba acestea fara sa se opreasca convorbirea.

Unknown Image

Conectivitate solida

Conexiunea Bluetooth este stabila, iar castile dvs. sunt gata sa se asocieze in momentul in care le scoateti din tocul de incarcare. Controlati muzica, apelurile si volumul cu ajutorul butoanelor de pe fiecare casca.

Unknown Image

Toc de incarcare.

O carcasa complet incarcata va ofera o incarcare suplimentara de 15 ore. Beneficiti de 5 ore de redare dintr-o singura incarcare, iar o incarcare de 15 minute va ofera o ora de utilizare. Incarcarea completa a castilor este de 2 ore.

Unknown Image

Caracteristici tehnice:

Microfon: incorporat

Profiluri Bluetooth: A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Versiunea Bluetooth: 5.1

Tipul bateriei: litiu-ion

Timp de convorbire: 5

Timp de incarcare: 2 ore

Raspuns in frecventa: 20 - 20 000 Hz

Dimensiune difuzoare: 6 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.