Philips SHS8200BK/10

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere SHS8200BK/10 de la Philips

Earhook Headphones, 24k gold-plated plug ensures an ultra reliable connection, Turbo Bass gives you superb deep and dynamic bass tones, 3 interchangeable rubber ear caps, Anti-tug design for an extra secure fit, Acoustic system: open, Magnet type: Neodymium, Frequency response: 9 - 24 000 Hz, Impedance: 16 ohm, Maximum power input: 30 mW, Sensitivity: 107 dB, Speaker diameter: 15 mm, Type: Dynamic, Cable Connection: one-sided, Cable length: 1,2 m, Connector: 3,5 mm, Finishing of connector: gold-plated



3 pernute din cauciuc, interschimbabile, pentru o fixare optima in ureche

Avand la dispozitie 3 pernute interschimbabile cu dimensiuni de la mici la mari, va exista cu siguranta o pereche care sa faca aceste casti Philips sa se fixeze perfect in urechea dvs.

 

Conector cu aur de 24k pentru o conectare de inalta calitate

Asigurati o conexiune perfecta si un sunet de calitate cu ajutorul conectorului placat cu aur.

 

Design anti-soc pentru un plus de siguranta

Gratie designului unic, indiferent de activitatile la care participati, aceste casti vor ramane fixate in urechi, in siguranta si confort. La tragerea cablului, acestea se fixeaza si mai bine.

 

Izolarea zgomotelor pasive pentru sunet de calitate la volum redus

Prin fixarea perfecta in ureche sunt eliminate zgomotele de fond nedorite care afecteaza placerea de a asculta muzica preferata. Cu ajutorul acestor casti, puteti savura in continuare un sunet de calitate excelenta la volum redus si in plus, beneficiati de o durata mai mare de utilizare a bateriei.

 

Turbo Bass va ofera un bas splendid, profund si dinamic

Designul unic amplifica tonurile joase, directionandu-le spre urechile dvs. Rezultatul este o experienta de o fidelitate fantastica.

 

Cablu de1.2 m, ideal pentru utilizare in exterior

Cablul care va permite sa purtati playerul asa cum doriti.

 

Suporturi flexibile pentru urechi, pentru o fixare confortabila si sigura

Suporturile din cauciuc pentru ureche dispun de un sistem anti-alunecare pentru o fixare suplimentara, confortabila si sigura a castilor, ore intregi. Ideale pentru o utilizare activa.

 

Iesire prin spate a cablului pentru mai mult confort

Cablul castilor este centrat in spatele dispozitivului de fixare pe gat, astfel incat nici nu veti observa ca exista.

 

Difuzor eficient, foarte-mic, pentru fixare si sunet perfect

Astfel, va bucurati in continuare de calitatea excelenta a sunetului din casti, la volum redus si beneficiati in acelasi timp de o durata mai mare de functionare a bateriei.

Casti
Sunet Stereo
Earbuds Da
Tip Interne
Microfon Nu
Diametru difuzoare 15 mm
Frecvente joase 9 Hz
Frecvente inalte 24.000 Hz
Impedanta 16 ohm
Sensibilitate 107 dB
Lungime cablu 1.2 m
Culoare Negru
Conectivitate
Tehnologie Cu fir
Conectare Jack 3.5 mm
Tip Jack 3.5 mm TRS
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.