Casti Sennheiser Momentum 4, Bluetooth, ANC, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.610,40 lei
Pret 36 Rate Optimo: 59.03 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

509266

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Sennheiser Momentum 4, Bluetooth, ANC, Negru de la Sennheiser

O actualizare dramatica si o actualizare fata de generatia anterioara, castile negre MOMENTUM 4 cu anulare a zgomotului, fara fir supraear, de la Sennheiser, comercializeaza designul clasic si corpul pliabil pentru un aspect mai elegant, mai modern si casti pentru urechi pliabile. Mai important, durata de viata a bateriei s-a imbunatatit drastic de aproape patru ori pana la 60 de ore, atat cu Bluetooth, cat si cu anularea adaptiva a zgomotului. Calitatea audio este inca la varf, cu Signature Sound de la Sennheiser alimentat de drivere mari de 42 mm. Sunetul poate fi personalizat cu usurinta in functie de auzul dumneavoastra individual cu aplicatia Sennheiser Smart Control. Adaugati apeluri clare de la patru microfoane care formeaza fascicul cu suprimare a zgomotului vantului si aveti o pereche de casti care pot fi folosite pe tot parcursul zilei.

 

Sunet personalizabil

Pe langa aplicatia Smart Control (iOS si Android) care adapteaza setarile de sunet la auzul dvs. personal, aveti un EQ incorporat, presetari EQ si diverse moduri de sunet pentru a ajusta si mai mult modul in care suna muzica si alte divertisment audio.

 

ANC si modul de transparenta

Cu anularea adaptiva a zgomotului, castile MOMENTUM 4 vor ajusta automat zgomotul ambiental pe care il anuleaza in functie de mediul inconjurator. Atunci cand trebuie sa auzi ceea ce este in jurul tau, cum ar fi traficul sau pentru a avea o conversatie rapida, poti activa Modul Transparenta pentru a lasa acele sunete din exterior sa intre fara a fi nevoie sa scoti castile.

 

Incarcare rapida

Daca ati uitat sa va reincarcati castile MOMENTUM 4, puteti obtine pana la 4 ore de redare cu o incarcare rapida de 5 minute.

 

Pornire/Oprire automata

Castile MOMENTUM 4 pornesc imediat cand le ridicati si se vor opri automat pentru a pastra durata de viata a bateriei daca raman 15 minute fara a fi folosite.

 

Pauza/Reluare automata

Redarea audio se intrerupe automat imediat ce scoateti castile MOMENTUM 4. Redarea este reluata automat imediat ce le reporniti.

 

Confortabil si portabil

Designul usor este completat de o banda captusita si captuseli groase, captusite. Cand ati terminat de ascultat, castile pentru urechi pliabile permit ca MOMENTUM 4 sa se depoziteze in mod convenabil in carcasa rigida inclusa. Dimensiunea subtire a carcasei o face usor de luat cu tine, iar invelisul din material moale iti protejeaza castile in timp ce sunt in interior.

 

Atingeti Comenzi

Comenzile tactile de pe castile din dreapta va permit sa controlati cu usurinta redarea audio, ANC, apelurile mobile si accesul la asistentul vocal al dispozitivului.

 

Caracteristici suplimentare

  • Suporta codecuri SBC, AAC, aptX si aptX Adaptive;
  • Codecul de cea mai inalta calitate este selectat automat pentru dispozitivul dvs;
  • Depozitare in carcasa pentru toate accesoriile incluse.

CARACTERISTICI GENERALE

Tehnologie Hybrid Adaptive ANC
Continut pachet

1 x Cablu de incarcare

1 x Geanta transport

1 x Casti

1 x Cablu audio Jack 3.5mm

1 x Adaptor avion

1 x Cablu audio jack 2.5mm

Culoare Negru
Impedanta iesire 470 Ω 60 Ω
Raspuns in frecventa 6 - 22000 Hz
Timp operare 60 h
Greutate 293 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.