Casti Over the Ear Sony WH-CH720NW, Noise Cancelling, Wireless, Bluetooth, Microfon, Multipoint connection, Quick Charge, Autonomie 35 ore, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
439,45 lei
Pret 36 Rate Optimo: 16.11 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

5,00 / 1 review
Cod:

WHCH720NW.CE7

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Over the Ear Sony WH-CH720NW, Noise Cancelling, Wireless, Bluetooth, Microfon, Multipoint connection, Quick Charge, Autonomie 35 ore, Alb de la Sony

Bucurati-va de confort fara zgomot intreaga zi

Cu tehnologia de anulare a zgomotului, un design usor si autonomie ridicata a bateriei, va puteti bucura de muzica pentru mai mult timp si fara intreruperi din fundal.

Lasati lumea afara

Tehnologia cu senzor dublu pentru zgomot si procesorul integrat V1 duc functia de reducere a zgomotului la nivelul urmator. Acum puteti lasa lumea afara si va puteti cufunda in muzica.

Imagine cu un barbat in oras, purtand o pereche de casti Sony WH-CH720 negre si tinand o ceasca de cafea
 

O experienta confortabila, indiferent cat de mult ascultati

Indiferent daca lucrati de acasa sau va relaxati urmarind continutul preferat, WH-CH720N au un design ergonomic, usor si confortabil si, gratie autonomiei bateriei de pana la 35 de ore2, le puteti purta oricat, fara a avea nevoie de pauza.

 

 

Sunetul asa cum a intentionat artistul

Bucurati-va de voci naturale, sunet deosebit de clar si acord echilibrat gratie procesorului integrat V1 si Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), care asigura sunet de inalta calitate, exact asa cum a intentionat artistul.

Imagine cu un barbat acasa, bucurandu-se de muzica in timp ce foloseste o pereche de casti Sony WH-CH720 negre
 

Tehnologie imbunatatita, apeluri mai bune

Tehnologia de preluare precisa a vocii, un microfon cu formare a fasciculului si structura de reducere a zgomotului vantului va vor oferi conversatii clare si naturale in timpul apelurilor.

Imagine cu o pereche de casti Sony WH-CH720 negre pe birou, alaturi de un telefon mobil Xperia
 

Conexiune multi-punct

Pentru confort total, aceste casti Bluetooth® pot fi asociate cu doua dispozitive Bluetooth in acelasi timp. Astfel, cand primiti un apel, castile stiu ce dispozitiv suna si se conecteaza automat la cel potrivit.

Imagine cu o femeie la birou, purtand o pereche de casti Sony WH-CH720 negre si folosind un laptop si un telefon mobil
 

Mai multa muzica, mai putin zgomot de fundal

Cu doua microfoane in fiecare casca si tehnologia de anulare a zgomotului cu senzor dublu pentru a capta sunetul ambiental, puteti bloca sunetul din exterior oriunde ati merge, astfel incat sa auziti doar muzica.

Imagine cu o femeie intr-un restaurant, bucurandu-se de muzica in timp ce foloseste o pereche de casti Sony WH-CH720 albe
 

Ascultare mai inteligenta

Procesorul integrat V1 ajuta la eliminarea sunetului extern, cu o intarziere mica de procesare pentru ca anularea zgomotului sa fie mai eficienta ca niciodata.

Imagine cu procesorul Sony integrat V1
 

Reduceti zgomotul vantului

O noua structura pentru reducerea zgomotului vantului din jurul microfonului reduce zgomotul de fundal si va permite sa va concentrati pe muzica preferata.

Imagine cu o pereche de casti Sony WH-CH720 negre pe fundal alb
 

Un sunet ambiental mai natural

In modul Sunet ambiental, castile WH-CH720N surprind mai mult sunet ambiental gratie microfoanelor de feedforward si feedback, pentru o experienta de ascultare mai naturala, ramanand in legatura cu mediul dumneavoastra. In plus, aplicatia Sony | Headphones Connect va permite sa ajustati sunetul ambiental la 20 de niveluri sau sa utilizati setarea Focalizarea pe voce pentru a conversa fara a va scoate castile.

Imagine cu o pereche de casti Sony WH-CH720 negre pe fundal alb
 

Casti wireless usoare, cu anulare a zgomotului

Castile WH-CH720N cantaresc doar 192 g, fiind cele mai usoare casti supraauriculare wireless cu anulare a zgomotului din gama noastra, pentru confort incredibil fara compromisuri tehnologice.

Imagine cu o pereche de casti Sony WH-CH720 negre sprijinite de perete, cu o ceasca de cafea si o punga
 

Energia este intotdeauna la indemana

Cu autonomie a bateriei de pana la 35 de ore, veti avea suficienta energie pentru auditie intreaga zi si chiar si noaptea. Si, daca aveti nevoie de un plus de energie, o incarcare rapida de 3 minute va asigura pana la 60 de minute de auditie in plus. 

Cu functia de anulare a zgomotului dezactivata, autonomia bateriei ajunge la pana la 50 de ore.

Imagine cu pictograma unei baterii cu textul 35 ore, pictograma unei baterii in timpul incarcarii cu textul 3 min si pictograma de redare cu textul 1 ora
 

Microfoane cu formare a fascicolelor pentru apeluri mai clare

Microfoanele cu tehnologie de formare a fasciculelor si tehnologia de preluare precisa a vocii sunt pozitionate precis pentru a prelua vocea mai clar si mai corect, intr-o serie de medii.

 

Controlati prin vocea dvs.

Obtineti asistenta in regim „maini libere: tot ce trebuie sa faceti este sa spuneti „OK Google” sau „Alexa” pentru a activa asistentul vocal preferat. Ascultati muzica, tineti legatura cu prietenii, primiti notificari, setati mementouri si multe altele.

Imagine cu logo OK Google si logo Alexa built-in
 

Gasiti castile cu functia Fast Pair

Cu o atingere, castile WH-CH720N permit asocierea rapida, facila prin Bluetooth cu dispozitive Android.4 Puteti chiar verifica unde le-ati lasat ultima data.

Imagine cu logo de imperechere rapida
 

360 Spatial Sound Personalizer

Cu aplicatia Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, va bucurati de o experienta de sunet optimizata special pentru dumneavoastra. Aplicatia inregistreaza si analizeaza forma urechii dumneavoastra, ceea ce permite castilor sa creeze propriul camp de sunet spatial atunci cand sunt asociate cu televizoare BRAVIA XR™.

 

Imagine cu un barbat pe canapea, purtand castile, intr-un balon cu cercuri reprezentand sunetul in jur
   

Experienta Dolby Atmos

Cu un transmitator wireless Sony WLA-NS7 conectat la un televizor BRAVIA XR™, castile creeaza aranjamentul ideal de difuzoare fantoma in jurul dumneavoastra, astfel incat sa va puteti bucura de o experienta Dolby Atmos. Lasati scena sa va captiveze si simtiti-va in centrul actiunii.

 

Imagine cu o pereche de casti Sony WH-CH720 negre pe un televizor, sub un televizor montat

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Over the ear
Tehnologie WIRELESS
Conectori

Jack 3.5

Bluetooth

USB type C

Functii

Microfon

Incarcare rapida

Activare vocala

Sunet ambiental

Indicator baterie

Egalizator

Multi pairing

Noise cancelling

Continut pachet

1 x Casti

1 x Cablu USB-C pentru incarcare (20cm lungime)

1 x Cablu pentru casti (aprox. 1.2m)

Culoare Alb
Impedanta iesire 31 Ω 325 Ω
Raspuns in frecventa

20 - 20000 Hz

7 - 20000 Hz (JEITA)

Raza maxima semnal 10 m
Timp incarcare 3.5 h
Timp operare 35 h
Lungime cablu 1.2 m
Diametru difuzor 30 mm
Greutate 192 g
Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Casti Over the Ear Sony WH-CH720NW, Noise Cancelling, Wireless, Bluetooth, Microfon, Multipoint connection, Quick Charge, Autonomie 35 ore, Alb

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Iordache Cosmin - Scor: 5/5 | acum 10 luni
Casti Over the Ear Sony WH-CH720NW, Noise Cancelling, Wireless, Bluetooth, Microfon, Multipoint connection, Quick Charge, Autonomie 35 ore, Alb

Sunt foarte mulțumit, se aud bine, bass bun, noise cancelling ul își face treaba. Recomand

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.