Casti In-Ear Sony WF-C700NB, True Wireless, Noise Cancelling, Bluetooth, Microfon, Conexiune multipunct, Fast Pair, IPX4, Autonomie baterie 20 ore, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
439,92 lei
Pret 36 Rate Optimo: 16.13 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WFC700NB.CE7

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti In-Ear Sony WF-C700NB, True Wireless, Noise Cancelling, Bluetooth, Microfon, Conexiune multipunct, Fast Pair, IPX4, Autonomie baterie 20 ore, Negru de la Sony

Design confortabil, sunet captivant

WF-C700N

Castile WF-C700N cu functie de anulare a zgomotului, design confortabil pentru intreaga zi si calitate captivanta a sunetului va permit sa va bucurati de muzica oriunde v-ati afla.

Doar dvs. si muzica

Anulati zgomotul de fundal cu tehnologia senzorului de zgomot sau utilizati Modul de sunet ambiental pentru a ramane conectati la mediul inconjurator. Ajustati nivelul sunetului ambiental cu aplicatia Sony | Headphones Connect pentru a controla experienta de ascultare.

Imagine cu o persoana intr-o spalatorie, uitand la telefon si purtand casti wireless cu anulare digitala a zgomotului WF-C700N

 

Imagine cu o femeie lucrand pe tableta, purtand casti wireless WF-C700N cu anulare digitala a zgomotului intr-un birou aglomerat

O experienta muzicala mai personala

Deconectati-va de la mediul inconjurator cu tehnologia senzorului de zgomot si bucurati-va de o experienta audio captivanta.

   
Prim-plan cu spatele unei perechi de casti wireless WF-C700N cu anulare digitala a zgomotului, modelul negru

Sunet ambiental mai natural si ajustabil

In Modul de sunet ambiental, castile WF-C700N surprind mai mult sunet ambiental gratie microfoanelor de feedforward, pentru o experienta de ascultare mai naturala, ramanand conectati la mediul dumneavoastra. In plus, aplicatia Sony | Headphones Connect va permite sa ajustati sunetul ambiental la 20 de niveluri sau sa utilizati setarea Focalizarea pe voce pentru a conversa fara a va scoate castile.

   
Imagine cu o harta digitala cu pictograme pentru locuinta, sala de sport, birou si scoala, marcate cu albastru

Functia Controlul adaptiv al sunetului asigura automat adaptarea la orice situatie

Controlul adaptiv al sunetului este o functie inteligenta care detecteaza actiunile si locul in care va aflati, apoi ajusteaza setarile legate de sunetul ambiental pentru a va oferi o experienta de auditie ideala. Recunoaste chiar si locurile pe care le vizitati frecvent, cum ar fi locul de munca, sala de sport sau cafeneaua preferata si comuta la modurile de sunet potrivite fiecarei situatii.

 

Design concentrat pe confort

Concentrati-va pe muzica oricat de mult va doriti. Aceste casti mici, usoare au un design ergonomic pentru confort intreaga zi, chiar si pentru urechi mici.

 

Imagine cu o pereche de casti WF-C700N, modelul lavanda si caseta, inconjurate de diferite obiecte de zi cu zi, precum un laptop, o geanta si ochelari de soare

 

Imagine cu o casca wireless WF-C700N cu anulare digitala a zgomotului intr-o ureche generata pe computer

Design ergonomic al suprafetelor

Castile WF-C700N combina o forma care se potriveste perfect urechii umane cu un design ergonomic al suprafetelor pentru o potrivire mai stabila. Pentru a oferi o forma confortabila pentru majoritatea oamenilor, am proiectat WF-C700N folosind date despre forma urechii, adunate de la introducerea primelor casti intraauriculare din lume, in 1982, precum si despre sensibilitatea diferitelor tipuri de urechi.

   
Imagine cu o mana tinand o pereche de casti wireless WF-C700N cu anulare digitala a zgomotului in caseta

O caseta de buzunar

O caseta de incarcare cilindrica faciliteaza depozitarea castilor si calatoriile, oriunde ati merge.

   
Imagine cu o pereche de casti wireless WF-C700N cu anulare digitala a zgomotului, modelele negru, alb, verde salvie si lavanda

Culori care se potrivesc cu stilul dumneavoastra

Textura, calitatea si culorile WF-C700N sunt proiectate cu gandul la stilul si confortul dumneavoastra. Puteti alege dintre modelele negru, alb, lavanda si salvie, pentru a gasi modelul care vi se potriveste cel mai bine.

   
Imagine cu o persoana pe rampa, cu un skateboard si casti wireless cu anulare digitala a zgomotului WF-C700N

Ascultati fiecare nota la calitate ridicata

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) si difuzorul unic Sony reproduc melodiile cu voci autentice si bas puternic. Ajustati muzica dupa gustul dumneavoastra cu setarile EQ din aplicatia Sony | Headphones Connect.

   
Prim-plan din lateral cu un element intraauricular WF-C700N negru

O experienta de sunet captivanta

Un difuzor de 5 mm cu o diafragma cu grad ridicat de conformitate asigura bas puternic si voci clare. Muzica, filmele si podcasturile sunt reproduse clar gratie sunetelor medii bogate.

   
Imagine cu functia EQ Custom evidentiind butonul de setari si o sageata care indica o captura de ecran cu comutatoarele care pot fi editate

Sunet pe gustul dumneavoastra

Adaptati sunetul la preferintele dvs. Alegeti dintre presetari pentru a potrivi calitatea sunetului cu genul de muzica pe care il ascultati. Sau creati si salvati propriile presetari folosind functia EQ Custom din aplicatia Sony│Headphones Connect.

   
Imagine cu logo DSEE

Faceti muzica mai naturala

Cand o sursa muzicala originala este comprimata, se pierd elemente de inalta frecventa care adauga detalii unei piese. Tehnologia DSEE le restaureaza cu fidelitate pentru a produce sunet de inalta calitate, mai fidel inregistrarii originale.

   

Casti certificate pentru experienta personalizata

Cu anumite casti certificate 360 Reality Audio si aplicatia Sony | Headphones Connect, optimizati auditia prin analizarea formei unice a urechii si va bucurati de o experienta muzicala cu adevarat captivanta.

 

O experienta cinematografica personala

Cu BRAVIA XR™ si transmitatorul wireless WLA-NS7

Bucurati-va de o experienta captivanta Dolby Atmos® si de sunetul spatial 360 care se adapteaza la urechile dumneavoastra cu BRAVIA XR si aceste casti folosind transmitatorul wireless WLA-NS7.

 

Imagine cu un barbat pe canapea, purtand castile, intr-o sfera cu cercuri de dimensiuni crescatoare, reprezentand sunetul

360 Spatial Sound Personalizer

Cu aplicatia Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, va bucurati de o experienta de sunet optimizata special pentru dumneavoastra. Aplicatia inregistreaza si analizeaza forma urechii dumneavoastra, ceea ce permite castilor sa creeze propriul camp de sunet spatial atunci cand sunt asociate cu televizoare BRAVIA XR.

   
Imagine cu o pereche de casti pe un televizor, cu transmitatorul wireless Sony WLA-NS7 alaturi

Experienta Dolby Atmos

Cu un transmitator wireless Sony WLA-NS7 conectat la un televizor BRAVIA XR, castile creeaza aranjamentul ideal de difuzoare fantoma in jurul dumneavoastra, astfel incat sa va puteti bucura de o experienta Dolby Atmos. Lasati scena sa va captiveze si simtiti-va in centrul actiunii.

   
Imagine cu o femeie la un birou aglomerat, lucrand pe laptop si purtand casti wireless cu anulare digitala a zgomotului WF-C700N, modelul lavanda

Apeluri de calitate, oriunde v-ati afla

Conversatia curge liber cu apeluri usoare in regim „maini libere”, mai clare ca niciodata, cu un microfon incorporat de inalta calitate. Cu structura pentru reducerea zgomotului produs de vant, WF-C700N transmite vocea clar, chiar si intr-o zi cu vant puternic.  

 

   
Imagine cu pictograma unui telefon, cu trei linii curbate deasupra

Apelare usoara in regim maini libere

Conversatia curge liber cu apeluri hands-free usoare, extrem de clare, cu un microfon incorporat de inalta calitate. Nici macar nu trebuie sa scoateti telefonul din buzunar.

   
Prim-plan cu o pereche de casti WF-C700N, modelul negru. Unul dintre elementele intraauriculare este fotografiat din spate, celalalt din lateral

Apeluri fara intreruperi

O structura de plasa in jurul microfoanelor minimizeaza zgomotul produs de vant, pentru conversatii clare si confortabile, chiar si in aer liber.

   
Imagine cu o pereche de casti WF-C700N, modelul alb si o patura de picnic cu mancare, bauturi, un laptop si un telefon

Utilizare multifunctionala, confort sporit

Indiferent daca ascultati muzica, participati la un curs online sau lucrati de acasa, castile WF-C700N va vor oferi performanta cu sunet de inalta calitate.

 

Concepute pentru utilizare zilnica

Cu o autonomie ridicata a bateriei, rezistenta la apa IPX4 si functii inteligente, castile WF-C700N sunt create pentru utilizare zilnica.

 

Imagine cu o pereche de casti WF-C700N, modelul negru si caseta pe birou, cu un caiet, un laptop si un telefon mobil

Conexiune multi-punct

Pentru confort total, aceste casti Bluetooth® pot fi asociate cu doua dispozitive Bluetooth in acelasi timp. Astfel, cand primiti un apel, castile stiu ce dispozitiv suna si se conecteaza automat la cel potrivit.

   
Prim-plan cu spatele unei perechi de casti wireless WF-C700N cu anulare digitala a zgomotului, modelul negru

Operare usoara cu butoane

Butonul din stanga de pe WF-C700N va permite sa comutati intre Anularea zgomotului si Modul de sunet ambiental cu o singura apasare. Cu butonul din dreapta, puteti reda, intrerupe sau trece printre melodii. De asemenea, ambele butoane ofera acces facil la asistentul vocal al smartphone-ului si la preluarea apelurilor in regim „maini libere”. De asemenea, puteti controla volumul cu 4 apasari sau mai multe.

   
Imagine cu pictograma unei baterii, cu textul 15 ore, o alta baterie cu simbolul de incarcare si cu textul 10 min deasupra si simbolul de redare cu textul 60 min

Ascultati intreaga zi, incarcati in doar cateva minute

Bucurati-va de pana la 15 ore de auditie cu ajutorul casetei de incarcare convenabile. Si, daca aveti nevoie de un plus de energie, o incarcare rapida de 10 minute va asigura pana la o ora de auditie in plus.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie WIRELESS
Conectori Bluetooth
Functii

Rezistent la apa

Rezistent la transpiratie

Microfon

Activare Siri

Activare Google Assistant

Sunet ambiental

Noise cancelling

True wireless

Continut pachet

1 x Casti

1 x Carcasa incarcare

Culoare Negru
Raspuns in frecventa 20 hz - 20000 hz
Raza maxima semnal 10 m
Timp incarcare

1.5 h

3 h

Timp operare

7.5 h

10 h

Diametru difuzor 5 mm
Greutate

4.6 g

31 g

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.