Casti Over the Ear Sony WH-1000XM5L, Wireless, Bluetooth, Noise cancelling, Autonomie baterie 30 ore, Microfon, Alexa si Google Assistant, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.313,34 lei
Pret 36 Rate Optimo: 84.8 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WH1000XM5L.CE7

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Over the Ear Sony WH-1000XM5L, Wireless, Bluetooth, Noise cancelling, Autonomie baterie 30 ore, Microfon, Alexa si Google Assistant, Albastru de la Sony

Cu 2 procesoare care controleaza 8 microfoane, Auto NC Optimizer pentru optimizarea automata a anularii zgomotului in functie de mediu si de conditiile purtarii si un difuzor special, castile WH-1000XM5 cu anulare a zgomotului de top in domeniu rescriu regulile pentru auditie fara distrageri si apeluri extrem de clare.


Cea mai eficienta tehnologie Sony de anulare a zgomotului devine si mai buna

Vedeti cum aceste casti cu functie de anulare a zgomotului Sony combina cea mai buna tehnologie de anulare a zgomotului cu sunetul superior pentru o experienta de auditie cu adevarat remarcabila.

 

 

Functie de top de anulare a zgomotului

De la zgomotul avioanelor, pana la vocile oamenilor, castile noastre wireless WH-1000XM5 cu functie de anulare a zgomotului optimizata de multiplele microfoane elimina mai multe dintre sunetele de frecventa inalta si medie ca niciodata. Iar cu tehnologia Auto NC Optimizer, anularea zgomotului este optimizata automat in functie de conditiile de purtare si de mediul in care va aflati.

 

Prim-plan cu cupele pentru urechi care arata mai multe locatii ale senzorilor

Tehnologie cu mai multi senzori de zgomot  

Prin instalarea a patru microfoane pe fiecare cupa, am facut cel mai mare pas inainte in domeniul anularii zgomotului. Sunetul ambiental este captat si mai precis pentru o reducere considerabila a zgomotelor de inalta frecventa. Gratie tehnologiei Auto NC Optimizer, performanta de anulare a zgomotului este in permanenta si in mod automat optimizata pe baza conditiilor de utilizare si a factorilor externi de mediu, cum ar fi presiunea atmosferica.

   
Doua imagini care arata alaturate cipurile pentru HD Noise Cancelling Processor QN1 si pentru Integrated Processor V1

Anulare incomparabila a zgomotului

Dezvoltat de Sony, procesorul integrat V1 elibereaza potentialul procesorului de anulare a zgomotului HD QN1. Combinatia unica de tehnologii controleaza opt microfoane pentru calitate fara precedent in anularea zgomotului.

   

Difuzor special de 30 mm

Difuzorul special de 30 mm, cu margine neteda imbunatateste anularea zgomotului pentru sunet clar, fara zgomot ambiental. Fibra de carbon asigura greutate redusa si rigiditate ridicata si imbunatateste claritatea sunetului, mai ales la frecvente inalte.

   

Sunet superior, rafinat de ingineri pentru a atinge perfectiunea

Unit. driver spec. de 30 mm (proiect. cu prec.), cu dom usor si rigid care incorp. mat. compozit din fibra de carb., imbunat. sensib. la frecv. inalte pt. un sunet mai natural. Tehnologiile unice Sony includ o lipire premium fara plumb care contine aur pentru o conductivitate excelenta, o rezistenta fina pentru o distributie uniforma a puterii si un circuit optimizat pentru un raport semnal-zgomot mai bun, pentru sunet clar si consecvent.

   
Sigle pentru Hi-Res Audio si Hi-Res Audio wireless

Bucurati-va de caracteristica High-Resolution Audio cu sau fara fire  

WH-1000XM5 accepta High-Resolution Audio si High-Resolution Audio Wireless prin LDAC, tehnologia noastra de codificare audio adoptata in intregul domeniu. LDAC transmite de aproximativ 3 ori mai multe date decat Bluetooth® conventional, pentru calitate High-Resolution Audio.

   
Sigla pentru DSEE Extreme

Restaurare in timp real a tuturor fisierelor comprimate  

Folosind Edge-AI, DSEE Extreme™ converteste ascendent muzica digitala comprimata in timp real. Recunoscand dinamic instrumentatia, genurile muzicale si elementele individuale ale melodiilor, restabileste sunetul din gama inalta pierdut in compresie.

 

 

Apeluri la calitate de top

Tehnologia noastra Precise Voice Pickup foloseste patru microfoane cu functie de formare a fasciculului si un algoritm de reducere a zgomotului bazat pe inteligenta artificiala pentru a va izola vocea cu precizie. O structura noua pentru reducerea zgomotului minimizeaza zgomotul provocat de vant in timpul apelurilor. Indiferent unde va aflati, intotdeauna veti auzi si veti fi auzit clar.

 

Casti WH-1000XM5 cu microfoane evidentiate in mai multe locatii

Mai multe microfoane concentrate pe vocea dvs.

Prevazute cu patru microfoane cu functie de formare a fasciculului, aceste casti sunt calibrate pentru a capta doar vocea dvs. Un raport semnal-zgomot imbunatatit permite castilor sa prinda fiecare cuvant, chiar si atunci cand in jur exista mult zgomot.

   
Grafic care arata nivelurile volumului apelurilor si efectul algoritmului de reducere a zgomotului

Apeluri extrem de clare, fara zgomot

Datorita tehnologiei Precise Voice Pickup cu procesare avansata a semnalului audio, interlocutorul va va auzi clar, chiar si in situatii zgomotoase. Algoritmul de reducere a zgomotului a fost dezvoltat cu ajutorul invatarii automate bazate pe AI, folosind peste 500 de milioane de esantioane de voce pentru a suprima zgomotul ambiental si a va extrage clar vocea intr-o gama larga de medii.

 

1 = Cu zgomot

2 = Fara zgomot

   

Confort pentru intreaga zi, cu un design care asigura o experienta de auditie fara zgomot

Castile sunt finisate cu piele cu potrivire delicata. Materialul se potriveste perfect, cu mai putina presiune pe urechi si fara sunete externe. WH-1000XM5 sunt o placere gratie designului silentios cu glisor fara trepte, mecanism de pivotare si sistem de agatare fiabile.

 

Functia Controlul adaptiv al sunetului asigura automat adaptarea la orice situatie

Controlul adaptiv al sunetului este o functie inteligenta care detecteaza actiunile dvs. si locatia in care va aflati, apoi ajusteaza setarile legate de sunetul ambiental pentru a va oferi o experienta de ascultare ideala. Cand este activat, va invata comportamentul si recunoaste locatiile pe care le vizitati frecvent, cum ar fi locul de munca sau o cafenea preferata, si adapteaza sunetul in functie de situatie.

 

 

Femeie purtand castile WH-1000XM5 si vorbind cu un prieten

Speak-to-Chat, pentru confort in fiecare zi

Cand incepeti o conversatie, Speak-to-Chat opreste automat muzica si permite sunetul ambiental, util daca doriti sa tineti castile pornite sau sa vorbiti in regim „maini libere”. Functie inteligenta foloseste microfoanele incorporate si procesarea avansata a semnalului audio pentru a recunoaste si a reactiona la vocea dvs. Cand conversatia se incheie, redarea reincepe automat.

   
Imagine cu un deget apasand un buton pentru a accesa Spotify Tap™

Accesati rapid muzica preferata

Cu functia Quick Access, puteti configura aceste casti pentru a relua redarea muzicii Spotify cu doua sau trei atingeri. Nu este nevoie sa atingeti smartphone-ul

   
Ilustratie cu doua capete, unul care nu poarta casti cu simbolul de pauza, celalalt purtand casti cu simbolul de redare

Pauza instantanee. Redare instantanee.  

Doar dati castile jos si muzica se opreste. Un senzor capacitiv detecteaza cand le purtati. De asemenea, ajuta la imbunatatirea preciziei detectarii si a designului. Puneti la loc castile, iar redarea muzicii va fi reluata.

   
Sigle pentru OK Google si Alexa incorporate

Controlati prin vocea dvs.

Aveti ajutor in regim „maini libere”. Spuneti „OK Google” sau „Alexa” si activati asistentul vocal preferat. Ascultati muzica, primiti notificari, setati mementouri si nu numai. Controlati vocal functiile castilor, cum ar fi anularea zgomotului, ascultati si interactionati cu e-mailurile in Microsoft Outlook si participati la intalniri Microsoft Teams folosind Asistentul Google sau Siri.

   
Sigla pentru Headphones Connect

Ascultati in siguranta cu aplicatia Sony | Headphones Connect

Aflati in ce masura sunteti in siguranta cand ascultati muzica. Parcurgeti indrumarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), care compara datele despre presiunea sonora inregistrate de casti. Primiti notificari in sistemul de operare cand nivelurile pentru ascultare sunt prea mari.

   

Conexiune multi-punct

Pentru confort total, aceste casti Bluetooth® pot fi asociate cu doua dispozitive Bluetooth in acelasi timp. Astfel, cand primiti un apel, castile dvs. stiu ce dispozitiv suna si se conecteaza automat la cel potrivit. De asemenea, veti putea comuta rapid castile la oricare dintre cele doua dispozitive, prin simpla atingere a unui buton.

   
Sigla pentru Fast Pair

Gasiti castile cu functia Fast Pair

Castile WH-1000XM5 sunt compatibile cu noua functie Fast Pair oferita de Google. Va permite sa reperati cu usurinta, prin tonuri sonore, locul in care v-ati lasat castile sau sa aflati ultima lor locatie cunoscuta in aplicatia Google Find My Device de pe smartphone-ul dvs.

   
Diagrama cu un laptop cu unde de imperechere in dreapta

Asociere usoara cu computerul dvs.

Functia Swift Pair accelereaza si simplifica asocierea castilor cu laptopul, PC-ul desktop sau tableta cu Windows 11 sau Windows 10. Ghidul de asociere pop-up apare pe dispozitivele cu Windows 11 sau Windows 10 din apropiere cand este selectat modul de asociere.

   
Ilustratie pentru autonomia de 30 de ore si incarcarea rapida de 10 minute pentru 5 ore de redare

Autonomie mare, incarcare rapida

Cu o autonomie uriasa, de pana la 30 de ore, veti avea destula energie chiar si pentru calatorii lungi. Daca trebuie sa reincarcati in graba, puteti obtine o autonomie de 3 ore in doar 3 minute cu un adaptor de c.a. optional compatibil USB-PD.

   
Femeie purtand castile WH-1000XM5 pe strada, atingand castile pentru a activa setarile de control tactil

Totul la indemana dvs.

Castile WH-1000XM5 ofera setari intuitive de control tactil. De exemplu, apasati butonul din stanga pentru a comuta de la anularea zgomotului la sunet ambiental sau folositi panoul tactil din dreapta pentru a reda sau intrerupe muzica, a sari peste melodii, a schimba volumul si nu numai. 

   
Femeie purtand casti si introducand caseta de transport in geanta

Caseta pliabila va ajuta sa economisiti spatiu

Transportati castile fara efort in caseta moale, asortata. Luati-le cu dumneavoastra si pastrati caseta cu usurinta in geanta.

   
Casti WH-1000XM5 cu caseta de transport, cablu pentru casti si cablu de incarcare USB

Continutul cutiei

Deschideti ambalajul castilor WH-1000XM5 si veti gasi o caseta de transport, un cablu pentru casti (cu lungimea de aproximativ 1,2 m) si un cablu de incarcare USB.

   
Imagine cu ambalajul castilor WH-1000XM5 alaturi de o selectie de materiale de ambalare durabile

Mai prietenos cu mediul

Nu exista plastic in ambalajul WH-1000XM5, creat pentru toxicitate redusa pe baza filozofiei „fabricatie pentru reciclare’, responsabila din perspectiva sociala. Cutia produsului este realizata din materiale reciclate si durabile dezvoltate special pentru Sony. WH-1000XM5 incorporeaza materiale plastice reciclate din piese de automobile.

 

Casti certificate pentru experienta personalizata

Cu anumite casti certificate 360 Reality Audio si aplicatia Sony | Headphones Connect, optimizati auditia prin analizarea formei unice a urechii si va bucurati de o experienta muzicala captivanta.

 

 

O experienta cinematografica personala  

Cu BRAVIA XR™ si transmitatorul wireless WLA-NS7.

Bucurati-va de o experienta Dolby Atmos® captivanta si de sunetul spatial 360 care se adapteaza la urechile dvs., cu BRAVIA XR si transmitatorul wireless WLA-NS7. 

 

Barbat pe o canapea ascultand la casti cu o ilustrare a efectului 360 Spatial Sound Personalizer in jurul capului

360 Spatial Sound Personalizer

Cu Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, va bucurati de o experienta de sunet optimizata. Aplicatia inregistreaza si analizeaza forma urechii dvs., permitand castilor sa creeze propriul camp de sunet spatial atunci cand sunt asociate cu TV-uri BRAVIA XR.

   
Casti Sony pe o unitate de stocare, sub un televizor

Experienta Dolby Atmos

Cu un transmitätor wireless Sony WLA-NS7 conectat la un TV BRAVIA XR, castile configureaza ideal difuzoare fantoma in jurul dvs., ca sa va bucurati de o experienta Dolby Atmos. Cufundati-vä in scena si simtiti-vä in centrul actiunii. 

Castile noastre extrem de confortabile WH-1000XM5 rescriu regulile pentru o experienta de ascultare fara distrageri si o claritate exceptionala a apelurilor. Procesoare controleaza mai multe microfoane pentru o anulare fara precedent a zgomotului, iar tehnologia Auto NC Optimizer optimizeaza automat anularea zgomotului in functie de conditiile de purtare si de mediu. Difuzorul special de 30 mm asigura o calitate superioara a sunetului pentru tot continutul dvs. de divertisment.

 

  • HD Noise Cancelling Processor QN1, Integrated Processor V1 si mai multe microfoane pentru ascultare fara distrageri
  • Optimizator personal complet automat cu functie de anulare a zgomotului si optimizare a presiunii atmosferice
  • Difuzor special de 30 mm pentru un sunet exceptional
  • Apeluri fara zgomot cu 2x2 microfoane cu formarea fasciculului si sistem de reducere a zgomotului (cu AI)
  • Design usor, super confortabil, din „piele care asigura o potrivire fina”

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Over the ear
Tehnologie WIRELESS
Conectori Bluetooth
Functii

Microfon

Sunet ambiental

Noise cancelling

Continut pachet 1 x Casti
Culoare Albastru
Raspuns in frecventa 20Hz - 20.000Hz
Raza maxima semnal 10 m
Timp incarcare 3.5 h
Timp operare 40 h 30 h
Greutate 250 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.