Casti Audio In-Ear Sony WF-1000XM5B, True Wireless, Bluetooth, Noise cancelling, Microfon, Autonomie de pana la 24 ore, Incarcare rapida, IPX4, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.610,68 lei
Pret 36 Rate Optimo: 59.04 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WF1000XM5B.CE7

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Audio In-Ear Sony WF-1000XM5B, True Wireless, Bluetooth, Noise cancelling, Microfon, Autonomie de pana la 24 ore, Incarcare rapida, IPX4, Negru de la Sony

Cea mai buna anulare a zgomotului

WF-1000XM5 reduc zgomotul din exterior intr-o gama larga de frecvente, de la joase la inalte. Contin doua procesoare brevetate care anuleaza mai multe zgomote din exterior ca oricand, un nou difuzor de inalta performanta Dynamic Driver X, microfoane de feedback duale si adaptoare pentru elemente intraauriculare inovatoare, cu izolare fonica, pentru o potrivire mai stabila. Procesarea de reducere a zgomotului in timp real poate fi optimizata pentru a oferi cea mai buna performanta pentru mediul dumneavoastra, asa ca veti observa o mare diferenta, mai ales in avioane, trenuri sau autobuze.

 

Imagine cu o persoana cu ochii inchisi, pe peronul unei gari, purtand casti WF-1000XM5

 

Anulare a zgomotului fara egal

Dezvoltat exclusiv de Sony, procesorul integrat V2 elibereaza potentialul procesorului de anulare a zgomotului HD QN2e. Aceasta combinatie unica de tehnologie controleaza sase microfoane in ambele urechi pentru a asigura calitate a anularii zgomotului fara egal, care se poate adapta pentru a oferi cea mai buna performanta pentru mediul dumneavoastra.

 

 

Tehnologie cu mai multi senzori de zgomot

Trei microfoane de pe fiecare element intraauricular, inclusiv microfoane de feedback duale, imbunatatesc performanta la anularea frecventelor joase. Acesta reprezinta cel mai important progres pentru noi in ceea ce priveste anularea zgomotului, ceea ce conduce la captarea cu mai multa exactitate a zgomotului ambiental. Astfel va puteti bucura de cele mai pure sunete.

   

Un element intraauricular care se potriveste mai bine

Adaptoarele pentru elemente intraauriculare cu izolare fonica sunt realizate dintr-o spuma de poliuretan unica, ce reduce zgomotul din gama de frecvente inalte. Moi si elastice, acestea maximizeaza suprafata de contact dintre elementul intraauricular si canalul urechii, eliminand golurile pentru a izola fonic si a reduce zgomotul. De asemenea, imbunatatesc potrivirea in canalul urechii pentru o asezare mai sigura, mai stabila.

 

Calitate extraordinara a sunetului

Difuzorul Dynamic Driver X special conceput asigura reproducere larga a frecventei, permitand bas mai profund, voci subtile si detalii fine imbunatatite, mai ales pentru instrumentele cu ton inalt. Performanta desavarsita, in intreaga gama de frecvente, asigura un sunet lin si natural, indiferent ce ascultati.

 

 

Bucurati-va de voci mai bogate, mai detaliate

Gratie unui difuzor Dynamic Driver X special proiectat pentru reproducerea unor frecvente mai extinse, va veti bucura de voci mai bogate si detalii fine imbunatatite. Structura diafragmei combina diferite materiale pentru dom si pentru margine, ceea ce conduce la distorsiune scazuta si sunet clar.

   

Bucurati-va de High-Resolution Audio

WF-1000XM5 accepta High-Resolution Audio Wireless gratie LDAC™, tehnologia noastra de codificare audio adoptata in domeniu. LDAC™ transmite de aproximativ trei ori mai multe date decat fisierele audio Bluetooth® clasice pentru calitate High-Resolution Audio exceptionala, mai aproape ca niciodata de calitatea inregistrarii de studio.

   

Tehnologie AI pentru sunet de precizie

Cu Edge-AI (Inteligenta artificiala), DSEE Extreme™ realizeaza conversia extinsa a fisierelor de muzica digitale in timp real, inclusiv a celor de pe cele mai populare servicii de streaming. Recunoaste in mod dinamic instrumentatia, genurile muzicale si elementele individuale ale fiecarei melodii, restabilind sunetul din gama frecventelor inalte pierdut in urma comprimarii.

 

Functie de urmarire a capului

Urmarirea capului va ofera o experienta de auditie realista si fascinanta ajustand automat campurile de sunet pentru a compensa pentru miscarea capului. Sunetele sunt aliniate precis cu ecranul smartphone-ului, chiar si cand va miscati, pentru a va captiva complet cu ceea ce urmariti prin conectarea la smartphone-uri/servicii compatibile.

 

 

Cea mai buna calitate a apelurilor de la Sony

Gratie algoritmului de reducere a zgomotului bazat pe AI, care utilizeaza procesarea Retea neuronala profunda (DNN) si senzorilor cu conductie osoasa, vocea vi se va auzi clar si natural, chiar si in medii zgomotoase. Si, daca va aflati in aer liber, structura de reducere a zgomotului va minimiza orice zgomote produse de vant, asa ca veti fi auziti intotdeauna.

 

 

Detecteaza vibratiile vorbirii pentru a creste claritatea

Senzorii cu conductie osoasa preiau vibratia vocii direct din oasele capului, izoland vocea de sunetele ambientale si zgomotul de fundal pentru apeluri clare chiar si in medii zgomotoase.

   

Opriti zgomotul lumii exterioare pentru apeluri clare

Cu ajutorul tehnologiei de preluare cu precizie a vocii cu procesare avansata a semnalului audio, interlocutorul va va auzi clar, chiar si cand sunteti in situatii zgomotoase. Algoritmul de reducere a zgomotului a fost dezvoltat cu ajutorul invatarii automate bazate pe AI, folosind peste 500 de milioane de esantioane de voce pentru a elimina zgomotul ambiental, a imbunatati acuratetea si a extrage clar vocea intr-o gama larga de medii.

   

Auziti si fiti auziti intotdeauna 

O structura de reducere a zgomotului de vant si un strat de plasa din microfon va minimiza zgomotul in timpul apelurilor pentru a putea fi auziti clar in conditii de vant.

 

Mici, cu un design elegant

Cu o textura lucioasa imbunatatita si un aspect mai elegant, aceste elemente intraauriculare se potrivesc confortabil in ureche, blocand sunetele din exterior.

Cu un corp mai mic si optimizarea componentelor, elementul intraauricular este cu aproximativ 25% mai mic si cu 20% mai usor decat WF-1000XM4. De asemenea, am redus dimensiunea casetei de incarcare, asa ca se va aseza mult mai bine in buzunar.

 

 

Confortabile si fixe

Elementele intraauriculare WF-1000XM5 combina o forma ideala pentru urechea umana si un design ergonomic pentru o potrivire mai stabila. Am proiectat WF-1000XM5 folosind date extinse despre forma urechii colectate inca de la aparitia primelor casti intraauriculare din lume, in 1982, Evaluarea continua a diferitelor forme de urechi si sensibilitati ne-a ajutat sa proiectam elemente intraauriculare cu o forma ideala, care se potrivesc sigur si confortabil aproape oricui.

   

Potrivire confortabila si izolare fonica mai buna

Noile adaptoare pentru elemente intraauriculare cu izolare fonica sunt realizate dintr-un material exclusiv, care imbunatateste potrivirea si confortabil gratie presiunii reduse in ureche ca urmare a noii forme. Elementele intraauriculare sunt disponibile in patru dimensiuni, inclusiv SS.

 

Comutare facila

Pentru confort total, WF-1000XM5 pot fi asociate cu doua dispozitive Bluetooth® simultan astfel ca, atunci cand primiti un apel, castile pot comuta automat la dispozitivul corect. Cu optiunea conexiune multipunct, puteti comuta rapid la dispozitivul apelat, apoi puteti relua redarea simplu pe celalalt dispozitiv.

 

 

Un semnal Bluetooth clar, stabil

Aceste elemente intraauriculare folosesc un nou procesor V2 integrat puternic, pentru a trimite semnalul Bluetooth simultan catre si de la ambele urechi, pentru a va oferi un sunet stabil.
 

Aceste elemente intraauriculare sunt pregatite pentru LE Audio (versiunea Beta), o tehnologie audio Bluetooth de ultima generatie, care permite o latenta foarte scazuta, ideala pentru jocuri.

 

 

Ajustati volumului lumii din jurul dumneavoastra

Controlul adaptiv al sunetului detecteaza actiunile si locul in care va aflati, apoi foloseste AI pentru a ajusta setarile legate de sunetul ambiental pentru a va oferi o experienta de auditie ideala. In timp, va va invata comportamentul, va recunoaste locurile pe care le vizitati frecvent si va ajusta sunetul pentru a se potrivi locului.

 

 

O noua experienta de sunet pentru jocuri AR

Daca va doriti optiuni de divertisment noi, in plus fata de muzica si apeluri, WF-1000XM5 utilizeaza un senzori noi si tehnologia de sunet spatial pentru sunet captivant pentru jocuri de tip realitate augmentat[, precum „Ingress” de la Niantic.

Cand va jucati „Ingress” cu WF-1000XM5, tehnologiile senzorilor si de sunet spatial ofera o noua experienta: utilizand urmarirea capului, sunetului este emis din diferite directii pentru a se potrivi cu actiunea de pe ecran.

Muzica si notificari audio fara cusur

Auto Play va ofera muzica si notificari audio exact cand aveti nevoie de ele. Muzica este redata in momentele preferate, de exemplu cand va puneti castile sau cand incepeti sa va plimbati pentru o pauza, imbunatatindu-va starea de spirit fara efort. Notificarile audio va reamintesc toate evenimentele importante, astfel incat telefonul poate sa ramana in siguranta in buzunar. Conectati-va la aplicatiile Spotify, Endel si muzica3 pentru a va bucura de muzica preferata si peisaje sonore relaxante. Aplicatia Auto Play este in versiunea Beta, ceea ce inseamna ca functiile si experienta ar putea fi modificate si imbunatatite.

Vorbiti si auziti doar sunetul ambiental

Puteti seta Speak-to-Chat pentru a intrerupe muzica imediat ce incepeti sa vorbiti, pentru a auzi doar sunetul ambiental si a purta o conversatie, lucru util daca doriti sa tineti castile pe urechi sau aveti mainile ocupate. Dupa ce conversatia se incheie, redarea muzicii se reia automat.

 

 

Pauza instantanee. Redare instantanee.

1. Pur si simplu scoateti elementele intraauriculare din urechi si muzica se opreste. Un senzor de proximitate stie cand purtati o casca sau ambele casti.

2. Puneti elementele intraauriculare la loc in urechi si muzica reincepe.

   

Acces rapid la muzica si peisajele sonore preferate

Cu functia Acces rapid, puteti configura aceste elemente intraauriculare wireless sa reia redarea muzicii Spotify sau a peisajelor sonore personalizate Endel cu doua sau trei apasari, nemaifiind nevoie sa atingeti smartphone-ul.

   

Controlati castile cu gesturi ale capului

Puteti folosi elementele intraauriculare folosind gesturi naturale ale capului, cum ar fi preluarea sau refuzarea apelurilor sau utilizarea Auto Play dand din cap drept da sau nu.

   

Controlati prin vocea dvs.

Obtineti asistenta in regim „maini libere spunand „OK Google” sau „Alexa” pentru a activa asistentul vocal preferat. Apoi ascultati muzica, tineti legatura cu prietenii, primiti notificari, setati mementouri si multe altele. Puteti chiar sa controlati functiile castilor, precum anularea zgomotului, cu ajutorul vocii.

   

Gasiti castile cu functia Fast Pair

Cu o atingere, castile WF-1000XM5 permit asocierea rapida, facila prin Bluetooth cu dispozitive Android™.

Puteti chiar verifica si unde le-ati lasat ultima data.

   

Asociere usoara cu computerul dvs.

Functia Swift Pair accelereaza si simplifica asocierea castilor cu laptopul, PC-ul desktop sau tableta cu Windows 11 sau Windows 10. Cand este selectat modul de asociere, un pop-up apare pe dispozitivele cu Windows 11 sau Windows 10 din apropiere.

 

Rezistente la apa, pentru utilizare zilnica

Gratie rezistentei la apa conform standardului IPX4, stropii si transpiratia nu vor intrerupe functionarea, iar dumneavoastra veti puteti continua sa va miscati in ritmul muzicii.

 

 

Ascultati intreaga zi, incarcati in doar cateva minute

Va puteti bucura de pana la 8 ore cu o incarcare a castilor, la care se adauga alte 16 ore gratie casetei de incarcare, pentru 24 de ore de auditie de fiecare data cand iesiti din casa. In plus, pentru confort, o incarcare rapida de 3 minute va asigura pana la 60 de minute de redare. Aplicatia Sony | Headphones Connect va va anunta cand caseta de incarcare scade sub 30%

Incarcare wireless usoara, cu tehnologia Qi

Tehnologia Qi va ofera incarcare wireless facila. De asemenea, puteti utiliza un smartphone cu tehnologia Qi si functia de partajare a bateriei, precum cele mai recente modele Xperia, pentru a incarca castile in caseta de incarcare.

Tintim o amprenta scazuta asupra mediului

Inspirati de frumusetea lumii, Sony depune eforturi pentru a contribui la ocrotirea pamantului. Acceleram un numar mare de initiative ecologice cu scopul de a obtine o amprenta zero asupra mediului pentru intregul grup Sony pana in anul 2050.

   

Materiale plastice reciclate

WF-1000XM5 sunt realizate dintr-o serie de materiale de plastic reciclat.

   

Ambalaje realizate 100% din materiale pe baza de hartie

Continuam eforturile de adoptare a hartiei brevetate de Sony, Combinatia de materiale originala, pentru ambalajul castilor varf de gama, seria 1000X (WF-1000XM5, WF-1000XM4 si WH-1000XM5). Combinatia de materiale originala este un material sustenabil pe baza de hartie, realizat din bambus, fibre de trestie de zahar si hartie reciclata de la consumatorul final.

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip In ear
Functii

Rezistent la apa

Rezistent la transpiratie

Microfon

Incarcare rapida

Activare vocala

Activare Siri

Activare Google Assistant

Hands-free

Auto sleep

Egalizator

Noise cancelling

True wireless

Tehnologie Wireless
Raspuns in frecventa 20 - 20000 Hz

CARACTERISTICI GENERALE

Continut pachet

1 x Casti

1 x Carcasa de incarcare

1 x Cablu de incarcare USB-C

3 x Pereche elemente intraauriculare

Culoare Negru
Greutate 50.8 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.