Casti audio Sony WH-CH500B, Wireless, Bluetooth, NFC, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio Sony WH-CH500B, Wireless, Bluetooth, NFC, Negru de la Sony

Transmisie wireless prin conexiunea Bluetooth

Transmiteti in sistem wireless melodiile preferate prin conexiunea Bluetooth. Imperecheati smartphone-ul sau tableta cu aceste casti in sistem wireless si va veti bucura de muzica preferata, putand chiar controla liste de redare si volumul direct de pe casti.

Tehnologie NFC printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Tehnologia de comunicatii in camp apropiat (NFC) simplifica vechile proceduri complexe de configurare. Este suficient sa atingeti dispozitivele cu NFC de marcajul N integrat pentru a realiza o conexiune rapida si simpla si a incepe redarea in timp real prin Bluetooth. Nu aveti NFC? Nicio problema. Puteti realiza manual conexiunea Bluetooth utilizand meniul de setari al dispozitivului.

Ascultati cat e ziua de lunga, cu o durata de utilizare a bateriei de 20 de ore in sistem wireless

Continuati sa redati melodiile pe parcursul intregii zile. Bateria cu ioni de litiu incorporata permite pana la 20 de ore de functionare in sistem wireless si este reincarcabila prin USB.

Designul pivotant face calatoria mai usoara

Luati aceste casti oriunde v-ati duce. Designul cu pivotare permite depozitarea simpla si in siguranta cand va deplasati. Cupele se pliaza pentru impachetare usoara intr-un geamantan sau purtare in geanta.

Ascultati toate melodiile cu difuzoare de 30 mm

Bucurati-va de mai multe detalii in toate melodiile preferate gratie difuzoarelor dom de 30 mm, compacte si usoare, care asigura un sunet dinamic.
Microfon incorporat pentru comenzile asistentului vocal si apeluri in regim „maini libere”

Vorbiti cu prietenii si cu asistentul vocal fara a scoate macar telefonul din buzunar sau din geanta. Tineti apasat butonul de redare de pe casti pentru a activa asistentul vocal in Android sau iOS si pentru a efectua simplu apeluri in regim „maini libere” cu microfonul de inalta calitate incorporat.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Design On-ear
Segment Tip DJ
Tehnologie Wireless
Conectare: Bluetooth NFC
Diametru difuzor (mm) 30
Utilizare Multimedia
Microfon Da
Greutate 140 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.