Casti Gaming Asus ROG Delta Core

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
408,64 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.98 lei/luna
1 buc resigilate in stoc
Pret resigilat: 359,00 lei

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90YH00Z1-B1UA00

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

  • Casti PC ASUS Casti Gaming Asus ROG Delta Core

    Ambalaj original desigilat

    Pret resigilat: 359,00 lei

Descriere Casti Gaming Asus ROG Delta Core de la ASUS

Casti cu microfon Asus Rog Delta Core, full size; Microfon Unidirecţional; Răspuns în Frecvenţă (căşti): 20 ~ 40000 Hz; Răspuns în frecvență Microfon cu braţ: 100 ~ 10000 Hz, Sensibilitate: -40 dB; Material difuzor: Magnet Neodim; Lungime cablu: 1.5m;

Casti Gaming Asus ROG Delta Core

Castile de gaming ROG Delta Core ofera un sunet captivant la jocuri si confort incredibil si se potrivesc cu PC, PS4, Xbox One, Nintendo switch si dispozitive mobile.
- Drivere exclusive ASUS Essence, camera etansa si tehnologie de deviere a semnalui audio pentru o experienta audio captivanta;
- Compatibile cu platformele PC, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch si dispozitive mobile;
- Confort imbunatatit cu pernute ergonomice pentru urechi, in forma de D si ROG Hybrid;
- Control fizic pe ureche pentru ajustarea facila a volumului si oprirea microfonului.


Rezolutie audio inalta pentru toate jocurile dvs.
ROG Delta Core este un pereche de casti 3.5mm pentru jocuri care suporta toate platformele de joc: PC, Mac, telefoane mobile, PlayStation 4, Xbox One si Nitendo Switch. Echipate cu drivere exclusive ASUS Essence, incinte etanse si tehnologie de deviere a semnalului, ROG Delta Core ofera o profunzime a sunetului de inalta rezolutie si bass puternic pentru o experienta cu totul captivanta a jocurilor dvs. Pernutele de urechi ergonomice cu ROG Hybrid in forma de D va ofera un plus de confort, ca sa va puteti juca fara sa obositi. Cu o calitate superba a sunetului si un echilibru excelent al caracteristicilor, ROG Delta Core sunt pregatite sa devina o componenta importanta in arsenalul dvs de jocuri.


Rezolutie audio inalta
La ROG Delta Core, driverele exclusive ASUS Essence au fost actualizate cu tehnologia de deviere a semnalului audio, oferind o bariera circulara care ajuta la separarea sunetelor de frecventa inalta, joasa si medie, reducand astfel interferentele dintre intervalele de frecventa, pentru un sunet mai pur si mai clar. In plus, driverele dispun de o frecventa larga de raspuns de 20Hz-40kHz pentru a oferi un bass incredibil de puternic si sunet optimizat pentru jocuri, astfel incat sa puteti auzi fiecare detaliu in timp ce va bucurati de o experienta acustica captivanta.


Design exclusiv cu incinta etansa
Perfectionate de inginerii audio, castile ROG Delta Core dispun de o zona extinsa in jurul driverelor, avand un design exclusiv cu incinta etansa pentru o mai buna izolare si un sunet curat, natural.


Comunicare clara
ROG Delta Core au un microfon cu brat detasabil, unidirectional, reglat astfel incat vocea dvs. sa iasa in evidenta pentru o comunicare mai clara si mai facila cu partenerii de joc.


Pernute ergonomice pentru urechi in forma de D
ROG Delta Core are pernute ergonomice in forma de D, care se potrivesc mai bine formei urechii umane comparativ cu pernutele ovale, reducand zona de contact nedorita cu pana la 20%, pentru o asezare mai buna si mai confortabila, mai ales atunci cand castile sunt purtate o perioada mai lunga de timp.


Inclinate pentru confort si sunet mai bun
Driverele din interiorul fiecarei pernute de urechi sunt inclinate cu 12 grade, potrivindu-se unghiului natural al urechilor oamenilor. Acest design inclinat ofera nu numai confort mai bun, ci ajuta si la imbunatatirea calitatii sunetului, permitand semnalului audio sa circule direct in canalul urechii.

Doua tipuri de potrivire si simtire
ROG Delta Core ofera doua tipuri de potrivire si simtire, pentru ca dvs. sa puteti alege in functie de nevoile sau preferintele personale. Pernutele ROG Hybrid, care combina pielea sintetica si tesatura din panza, sunt mai groase, lasa aerul sa circule mai mult si ofera o potrivire perfecta pentru sesiunile lungi de joc. Pernutele integrale din piele sintetica sunt relativ mai subtiri si mai moi, ceea ce le face mai potrivite pentru utilizarea in miscare.

Compatibilitate multi-platforma
ROG Delta Core dispune de un conector de 3.5mm, care face ca perechea de casti sa poata fi folosita pe aproape orice platforma de joc, inclusiv PC, Mac, telefoane mobile, PlayStation 4, Xbox One si Nintendo Switch.


Tehnologie:
Cu fir
Tip:
Gaming
Sunet:
Stereo
Microfon:
Microfon incorporat
Diametru:
50 mm
Frecventa de raspuns:
20 - 40000
Raport semnal/zgomot (dB):
-40 dB
Conectivitate:
3.5 mm jack
Lungime cablu:
1.5 m
Greutate (g):
346 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.