Casti Gaming ASUS ROG Theta 7.1 negre

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.297,33 lei
Pret 36 Rate Optimo: 47.55 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90YH01W7-B2UA00

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Gaming ASUS ROG Theta 7.1 negre de la ASUS

Casti gaming Asus ROG Theta 7.1 negre, sunet real 7.1 (casca este echipata cu 8 difuzoare), design ergonomic, include un set de pernite de schimb, telecomanda externa cu placa de sunet integrata, doua microfoane: microfon unidirectional (raspuns frecventa: 50Hz-12kHz, sensibilitate: -26dB), difuzoare: fata: 40mm, centru: 30mm, lateral: 30mm, spate: 30mm, compatibil PS4 si PC, conectori: USB (lungime: 1m) si USB Type-C (lungime: 1.2m)

Sunet surround 7.1 cu opt drivere ASUS Essence si subwoofere virtuale pentru sunet de joc incredibil de imersiv si bass puternic

Microfon de top cu AI pentru atenuarea zgomotului, care oferă claritate de cristal în comunicatiile de voce

Patru drivere ESS 9601 si ROG home-theater 7.1 DAC ce oferă un sunet exceptional

Conector USB-C pentru compatibilitate cu PC, Mac, PS4, Nintendo Switch si dispozitive inteligente

Pernute ROG hibrid pentru incintele acustice, cu material special de răcire rapidă si design prietenos ce oferă un confort necompromis

Software-ul Armory II permite reglarea bass-ului virtual si a altor profiluri audio

Sunet surround 7.1 impecabil cu difuzor de bass virtual

În loc de cinci difuzoare mai mici care compromit bass-ul, designul inovator al ROG Theta 7.1 include patru difuzoare discrete Essence mai mari în fiecare cască pentru a furniza un sunet surround pe 7.1 canale cu o fidelitate incredibilă si un puternic bass virtual. Având sunetele din jocuri pozitionate cu exactitate în spatiul 3D, veti auzi originea fiecărei împuscături si a pasilor, aducând câmpul de luptă la viată pentru o experientă de joc imersivă inegalabilă.

DAC exclusiv ROG 7.1 audiofil si patru drivere ESS 9601 pentru căsti

ROG Theta 7.1 vin echipate cu un DAC ROG personalizat la nivel de home-theater 7.1 si cu un codec audio SupremeFX S1220A. Spre deosebire de alte căsti cu 7.1 canele reale care folosesc un singur amplificator pentru a alimenta mai multe difuzoare, DAC-ul din ROG Theta 7.1 furnizează patru drivere ESS 9601 pentru a oferi plasarea exactă a efectelor într-un peisaj vast.

Microfon cu atenuarea zgomotelor prin AI

ROG Theta 7.1 vin cu primul microfon din lume cu anularea zgomotului prin AI. Acestea dispun de un procesor dedicat încărcat cu profiluri inteligente antrenate de AI pentru a elimina peste 50 de milioane de tipuri de zgomot de fundal, păstrând în acelasi timp claritatea de cristal a vocii pentru comunicatiile din timpul jocurilor. Acest microfon inteligent reduce conversatiile distractive, sunetul tastaturii si click-urile mouse-ului cu până la 99%, permitându-vă să comunicati clar în orice mediu.

Iluminare ASUS Aura RGB

Arătati-vă stilul cu iluminarea personalizată AGB RGB. ROG Theta 7.1 vine cu efecte de iluminare captivante încorporate pe strălucitoarea sigla ROG . Alegeti din peste 16.8 milioane de combinatii de culori si patru efecte de iluminare prestabilite.

Confort proiectat special

Îmbunătătite cu un material nou, mai moale, perne de urechi ROG Hybrid combină o tesătură special realizată cu răcire rapidă si pielea sintetică pentru un confort si o izolare fonică exceptionale. Designul cu răcire rapidă reduce căldura cu 25%, mentinând zona de contact mai rece în timpul sesiunilor lungi de joc. Pernele au, de asemenea, o formă ergonomică în formă inversă de D, cu fortă de strângere optimizată, pentru o potrivire fermă si confortabilă.

 

Compatibilitate multiplataforma

Cu un conector USB-C care permite o compatibilitate largă cu PC, Mac si alte dispozitive, puteti beneficia oriunde de un sunet surround 7.1 cu usurintă.

Armoury II

Controalele extinse si interfata intuitivă a softului ASUS Armoury II îti permit să reglezi cu usurintă ROG Theta 7.1 pentru a le face să sune asa cum doresti, folosind functii precum egalizatorul sau sunetul virtual surround 7.1 si echilibrarea nivelurilor. Durează doar câteva momente să creezi si să aplici profiluri audio pentru diferite jocuri, cum ar fi FPS-urile sau jocurile de curse.



Tehnologie:
Cu fir
Tip:
Suprauriculare
Sunet:
7.1 surround
Microfon:
Da
Diametru:
40 mm
Frecventa de raspuns:
20 Hz – 40 kHz
Impedanta:
32 Ohm
Functii:
AI Noise Cancellation
Conectivitate:
USB
Lungime cablu:
1.2 m
Culoare:
Negru/Argintiu
Altele:
RGB
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.