Casti gaming ASUS ROG Strix GO Core, difuzoare ASUS Essence 40mm, incinte etanse, compatibile multiplatforma, USB-C, pliabile, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
394,58 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.46 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90YH02R1-B1UA00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming ASUS ROG Strix GO Core, difuzoare ASUS Essence 40mm, incinte etanse, compatibile multiplatforma, USB-C, pliabile, Negru de la ASUS

  • Incintele acustice etanse si difuzoarele exclusive ASUS Essence de 40mm ofera un sunet pur si incredibil de bogat, cu bass profund optimizat pentru o experienta audio captivanta
  • Constructie usoara, de doar 252g, si design pliabil pentru un confort imbatabil, in special pentru sesiuni lungi de jocuri si miscare in aer liber
  • Suport multiplataforma pentru PC, Mac, PS5, Xbox One, Nintendo Switch si dispozitive mobile
  • Comenzi fizice pe cupa urechii pentru ajustarea usoara ale volumului si oprirea microfonului
  • Certificat de Discord si TeamSpeak, microfonul optimizat ofera o comunicare clara

 

Te cufunzi in confortul usor

ROG Strix Go Core sunt casti de gaming cu conector de 3.5mm care suporta toate platformele tale preferate de jocuri: PC, Mac, telefoane mobile, PlayStation 4, Xbox One si Nintendo Switch. Echipat cu difuzoarele exclusive ASUS Essence cu incinte etanse, ROG Strix Go Core ofera un sunet incredibil de bogat, pur, cu bass profund optimizat pentru experiente audio captivante. Cu un design ergonomic si usor pentru un confort superb si un mecanism de pliere pivotanta pentru o portabilitate rapida si usoara, Strix Go Core ofera echilibrul perfect de caracteristici pentru a va permite sa jucati fara oboseala, oriunde va aflati. 

 

Sunet Hi-Res exceptional

Difuzoare exclusive ASUS Essence si designul incintelor etanse.

Incintele etanse si difuzoarele exclusive ASUS Essence de 40mm ofera un sunet incredibil de bogat si pur, cu bass optimizat pentru experiente audio captivante.

 

Confort usor in miscare

Avand doar 252 de grame, designul usor al castilor ROG Strix Go Core va ofera un confort imbatabil, mai ales pentru sesiunile lungi de jocuri. Designul rabatabil este perfect pentru distractia in miscare.

 

Comunicare clara

Certificate de Discord si TeamSpeak, ROG Strix Go Core vin cu un microfon unidirectional cu brat detasabil, ajustat sa iti scoata vocea in evidenta pentru o comunicare mai clara si mai usoara cu colegii de echipa.

 

Control instant la indemana

O rotita de volum si un buton pentru microfon pe cupa urechii iti permit sa faci ajustari instantanee de sunet si sa opresti sau sa pornesti vocea in timpul jocului. Cu controale intuitive la indemana, vei ramane concentrat asupra jocului, in loc de echipament.

1. Ajustare volum: Rotesti in sus pentru a creste volumul, si in jos pentru a-l reduce

2. Misti pentru a porni sau opri microfonul

 

Te joci pe fiecare platforma

ROG Strix Go Core dispun de un conector de 3.5 mm, astfel incat aceste casti pot fi folosite pe aproape orice platforma de jocuri - inclusiv pe PC, Mac, dipozitive mobile, tablete, PlayStation 4, Xbox One si Nintendo Switch.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 40000
Conectare 3.5 mm jack
Diametru difuzor (mm) 40
Utilizare PC/MAC//Mobile device/PlayStation® 4/Nintendo Switch
Impedanta 32 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.2
Greutate 252 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.