ASUS Accesoriu DAC ROG Clavis, RGB, conexiune USB-C la 3.5 mm, microfon AI Noise-Canceling Mic, tehnologie de randare MQA, ESS 9281 QUAD DAC, amplificator audio, iluminare Aura Sync, Negru/Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
550,89 lei
Pret 36 Rate Optimo: 20.19 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90YH02N0-B2UA00

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Accesoriu DAC ROG Clavis, RGB, conexiune USB-C la 3.5 mm, microfon AI Noise-Canceling Mic, tehnologie de randare MQA, ESS 9281 QUAD DAC, amplificator audio, iluminare Aura Sync, Negru/Gri de la ASUS

  • DAC™ QUAD ESS 9281 de top cu amplificator puternic pentru un sunet premium
  • Tehnologia ASUS de anulare a zgomotelor asistata de AI imbunatateste microfoanele castilor prin eliminarea zgomotelor de fundal pentru comunicatii vocale online cu o claritate de cristal
  • Tehnologia de randare MQA ofera o experienta audio la nivel de studio
  • Conectorul USB-C® si adaptorul USB 2.0 inclus asigura o larga compatibilitate cu telefoanele mobile, PC-urile, Mac-urile, PlayStation® 5 si Nintendo Switch™
  • ASUS Aura Sync pentru efecte de iluminare sincronizate cu produsele compatibile cu Aura
  • Carcasa 100% din aluminiu finisata cu simbolurile distincte ROG ofera un aspect premium
  • Software-ul Armoury Crate permite accesul la diverse setari inclusiv la cele pentru sunet virtual surround 7.1, Microfon ASUS AI Noise‑Cancelling, iluminarea AURA si altele

Descopera o experienta audio premium

ROG Clavis este un convertor USB analog-la-digital (DAC) cu dimensiuni reduse, oferind o gama de functii care constituie o actualizare majora pentru orice tip de casti compatibile. Dotat cu un DAC™ QUAD ESS 9281 cu amplificator incorporat si tehnologie de randare Master Quality Authenticated (MQA) iti ofera un sunet din clasa HiFi, in vreme ce tehnologia de anulare a zgomotelor asistata de AI imbunatateste microfoanele castilor pentru comunicatii vocale cu o claritate de cristal.

ROG Clavis este fabricat din aluminiu si este dotat cu iluminare RGB ASUS Aura Sync pentru un aspect premium. Acesta ofera conexiune USB-C® la jack 3.5 mm si include un adaptor USB 2.0 pentru a asigura compatibilitatea cu majoritatea castilor si o multime de dispozitive.

 

QUAD DAC™ ESS 9281

DAC-ul ESS 9281 este echipat cu tehnologie QUAD DAC™ pentru a oferi procesare audio lossless. Fiecare dintre cele patru DAC-uri aloca puterea de procesare unui subset de game de frecventa audibile, de la joase, la medii, inalte si ultra-inalte. Cele patru semnale sunt apoi combinate pentru a produce un sunet mai clar, cu o ratie semnal-la-zgomot impresionanta de 130 dB, iar amplificatorul integrat suporta o impedanta de pana la 300 de ohmi. Asculta fiecare detaliu si bucura-te de un sunet precis si clar, pentru o experienta audio deosebit de realista cu ROG Clavis.

 

Randare MQA integrata

Master Quality Authenticated (MQA) este o tehnologie audio premiata care ofera sunet la calitate de studio si reda fiecare detaliu al inregistrarii originale. Tehnologia de randare MQA din ROG Clavis se poate conecta la un semnal principal MQA – inclusiv cele de la aplicatiile serviciilor globale de streaming, precum TIDAL – si apoi poate completa „desfasurarea” finala a unui fisier muzical MQA pentru a oferi o calitate audio incredibila.

 

Tehnologie exclusiva Hyper-Grounding

Tehnologia exclusiva ROG Hyper-Grounding utilizeaza un PCB cu multiple straturi si un aranjament special al circuitelor pentru a preveni interferentele electromagnetice, rezultand intr-un sunet pur, fara zgomote.

 

Tehnologie AI Noise-Canceling

ROG Clavis utilizeaza Inteligenta Artificiala pentru a imbunatati comunicatiile prin casti. Detecteaza sunete si le compara cu cele receptionate de microfonul castilor tale, apoi le proceseaza pentru a reduce peste 500 de milioane de tipuri de zgomote de fundal, mentinand insa armonicile vocale. Asta asigura faptul ca vocea ta se va auzi puternic si clar, chiar si in medii zgomotoase.

 

Performanta maximizata

ROG Clavis functioneaza cu orice casti cu jack 4-pole de 3.5 mm care include un microfon. Pentru cele mai bune rezultate, foloseste laptopul cu casti care dispun de un microfon unidirectional.

Pentru cele mai bune rezultate, foloseste casti cu un microfon unidirectional.

 

Compatibilitate extinsa

ROG Clavis are un conector USB-C®

 

Iluminare RGB ASUS Aura Sync

Iluminarea RGB personalizabila Aura Sync ofera peste 16.8 milioane de combinatii de culori, plus efecte de iluminare presetate.

 

Carcasa premium din aluminiu

ROG Clavis ofera o senzatie premium cu carcasa sa fabricata 100 % din aluminiu, care este finisata cu estetica distincta ROG.

Mod Mobil

Suport pentru telefon, consola si switch.

MOd PC/NB

Suport pentru PC/NB si suporta pana la 384 KHz/32 biti.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Cu fir
Conectare Jack 3.5 mm USB - C
Utilizare Acasa Birou Gaming
Microfon Da
Greutate 26 g
Altele

Noise cancelling

Amplificator

RGB

Randare MQA

Aura Sync

DAC™ QUAD ESS 9281

Continut pachet Accesoriu
Culoare Negru/Gri
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.