Casti gaming wireless ASUS ROG CETRA , difuzoare ASUS Essence 10mm, anularea activa a zgomotului, EQ/virtual 7.1 via Armoury Crate, autonomie 27h, functii tactile, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
549,12 lei
Pret 36 Rate Optimo: 20.13 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90YH03X1-B5UA00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming wireless ASUS ROG CETRA , difuzoare ASUS Essence 10mm, anularea activa a zgomotului, EQ/virtual 7.1 via Armoury Crate, autonomie 27h, functii tactile, Alb de la ASUS

Casti de gaming ROG Cetra True Wireless care ofera conexiune wireless cu latenta redusa, ANC, baterie cu o autonomie de pana la 27 de ore prin carcasa cu incarcare wireless, rezistenta la apa IPX4 si suport pentru EQ/virtual 7.1 prin Armoury Crate

  • Sunet wireless cu latenta redusa: Modul Gaming ofera o sincronizare mai mare a sunetului cu video pentru jocuri competitive
  • Anulare activa a zgomotului (ANC): Tehnologia hibrida ANC detecteaza si filtreaza zgomotul provenit din interiorul si exteriorul castilor, permitand experiente audio imersive
  • Autonomie extinsa a bateriei: Dispune de o durata de viata a bateriei de 27 de ore cu tehnologie de incarcare rapida
  • Incarcare fara fir: Carcasa poate fi incarcata convenabil prin incarcarea wireless
  • Control tactil: Comenzile simple cu atingere permit ajustari rapide in timpul jocului
  • Rezistenta la apa: Rezistenta la stropire cu apa IPX4 adauga protectie

Esti mereu sincronizat si captivat de sunet!

Castile de gaming ROG Cetra True Wireless dispun de tehnologie hibrida ANC si ofera wireless cu latenta redusa pentru a te mentine sincronizat cu experientele audio imersive. Egalizatoarele si difuzoarele special ajustate ASUS Essence de 10 mm adauga un alt nivel de calitate la sunetul de gaming, iar durata totala de viata a bateriei de pana la 27 de ore, incarcarea wireless si rezistenta la apa IPX4 iti permit sa continui sa te joci oriunde te-ai duce.

 

 

Audio wireless cu latenta redusa

Modul Gaming poate fi activat printr-o simpla atingere sau prin intermediul Armoury Crate, permitand o conexiune cu latenta redusa si o sincronizare mai mare intre redarea audio si video pentru jocuri competitive.

 

 

 

 

 

Anulare activa a zgomotului pentru o imersiune completa

Anularea activa hibrida a zgomotului (ANC) detecteaza si filtreaza zgomotul care provine atat din interiorul, cat si din exteriorul castilor, permitand o experienta audio imersiva care te lasa nederanjat atunci cand asculti muzica preferata sau cand participi la misiuni in jocul tau.

 

 

 

Sunet exceptional

Difuzoarele ASUS Essence de 10 mm special ajustate si camerele etanse ofera un sunet bogat si curat, in special in gama de frecvente medii si inalte, in timp ce basul puternic iti permite sa te bucuri de un sunet realist.

 

 

 

Autonomie extinsa a bateriei cu incarcare rapida

Cu ANC dezactivat, te poti bucura de pana la 5.5 ore de utilizare cu o singura incarcare si poti prelungi aceasta durata cu pana la 21.5 ore suplimentare cu ajutorul carcasei de incarcare. Cand nu ai timp, doar 10 minute de incarcare iti ofera pana la 1.5 ore de utilizare, datorita tehnologiei de incarcare rapida.

 

 

Incarcare versatila

puteti sa va incarcati rapid carcasa printr-un port USB-C sau sa va incarcati fara fir cu suprafete de incarcare wireless compatibile.

 

 

Rezistenta la apa

Rezistenta la apa rezistenta la stropire IPX4 adauga protectie si durabilitate suplimentara.

 

 

Control instantaneu la indemana

Comenzile simple cu atingere rapida de la varful degetelor permit ajustari rapide in joc.

 

 

Armory Crate

Descarcand Armory Crate pe dispozitivele dvs. mobile si folosindu-l cu ROG Cetra True Wireless, va puteti maximiza performanta audio si va puteti bucura de control intuitiv asupra modului de joc, a EQ-urilor si a sunetului surround virtual.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20 000 Hz
Conectare

Bluetooth

USB-C (incarcare)

Diametru difuzor (mm) 10
Utilizare

Gaming

Acasa sau la birou

Impedanta 32 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) Cablu incarcare 0.6m
Greutate 52 g
Altele

ANC

Rezistenta la apa IPX4

Continut pachet

1 x Carcasa

1x Casti

1 x Cablu USB-C de incarcare

3 x Pereche varfuri auriculare (S,M,L)

Culoare Alb
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.