HP Casti gaming HyperX CloudX Stinger Core Wireless, Compatibile Xbox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
722,83 lei
Pret 36 Rate Optimo: 26.5 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4P5J0AA

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming HyperX CloudX Stinger Core Wireless, Compatibile Xbox de la HP

HyperX CloudX Stinger Core™ este un set de casti fara fir cu licenta Xbox oficial conceput pentru Xbox Series X|S si Xbox One. Dispune de o conexiune wireless directa Xbox pentru sunet wireless de inalta calitate, cu o singura apasare de buton. Extindeti-va sunetul in joc cu drivere de 40 mm si sunet spatial Windows Sonic, optimizat pentru Xbox Series X|S si Xbox One. Joaca confortabil in timpul sesiunilor de joc mai lungi, cu spuma cu memorie de plus, perne de urechi din piele neteda si un design usor.

 

Ofera libertate de cabluri cu conexiunea wireless solida de 2,4 GHz de calitate pentru jocuri.

Proiectat pentru o compatibilitate perfecta cu consolele Xbox Series X|S si Xbox One.

Audio wireless de inalta calitate la apasarea unui buton. Nu este nevoie de adaptoare wireless suplimentare.

Reglati echilibrul jocului si nivelurilor audio ale chatului cu comenzile de mixare a chatului de pe castile pentru casti.

Driverele de 40 mm ofera un sunet de calitate care va ajuta sa ramaneti concentrat pe joc si sa mentineti imersiunea. Extindeti-va sunetul in joc cu Windows Sonic pentru un sunet surround clar si imbunatatit.

Pernele de urechi din spuma cu memorie invelite in piele neteda completeaza designul usor pentru a va mentine urechile confortabile, chiar si in timpul sesiunilor lungi de joc.


Preluati controlul asupra comunicarii rotind microfonul pentru a dezactiva si a activa sunetul. Anularea zgomotului ajuta la mentinerea zgomotului ambiental enervant din chat-ul dvs. vocal, iar monitorizarea microfonului va permite sa va ascultati singur.

Construit pentru fiabilitate, cu glisoare robuste din otel care se ajusteaza pentru a oferi o potrivire confortabila, personalizabila.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20000
Conectare USB
Diametru difuzor (mm) 40
Utilizare Gaming Xbox
Impedanta 32 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) 0.5
Greutate 275 g
Altele Baterie: 17 h
Continut pachet 1 x Casti gaming
Culoare Verde Negru
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.