Casti gaming Logitech G332, multiplatforma, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
280,55 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.28 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

981-000757

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming Logitech G332, multiplatforma, Negru de la Logitech

Intra in propriul univers de gaming si prinde fiecare sunet, pentru o experienta completa! Castile produc un sunet complet, expansiv pentru o experienta de joc deplina. Jocurile dumneavoastra preferate vor suna in cele din urma asa cum ar trebui.
 
 
 
Design subtire, confortabil
Cand spui G332, spui confort: cupele usoare imbracate in piele, dar si banda de sustinere sunt construite pentru a elimina presiunea asupra urechilor. Mai mult, cupele se rotesc la 90 de grade pentru un plus de confort atunci cand ai nevoie.
 
 
Microfon avansat
Microfonul de 6mm te ajuta sa fii auzit clar si fara distorsionari de echipa ta si il poti opri cu usurinta doar ridicandu-l atunci cand nu vrei sa fii auzit.
 

Poti folosi aceeasi pereche de casti pentru toate platformele de gaming! G332 functioneaza pe PC sau Mac cu ajutorul cablului de 3.5mm, pe consolele de gaming inclusive PlayStation 4™, Xbox One™ si Nintendo Switch™, dar si pe device-urile mobile.

Construit pentru confort si rezistenta
Totul legat de aceste casti este perfect. Cupa pentru ureche se roteste pana la 90 de grade pentru confort. In mod convenabil si rapid reglati volumul pe orice platforma cu butonul pentru volum.
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20 000
Conectare Jack 3.5 mm
Diametru difuzor (mm) 50
Impedanta 39 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) 2
Greutate 259 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.