Casti gaming wireless Logitech G733, ultrausoare, Lightsync RGB, Lilac

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
689,37 lei
Pret 36 Rate Optimo: 25.27 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

981-000890

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming wireless Logitech G733, ultrausoare, Lightsync RGB, Lilac de la Logitech

Joaca in felul tau

In sfarsit, niste casti care poate fi la fel de expresive ca tine. G733 este wireless si este conceput pentru confort. Si este echipat cu sunet surround, filtrele vocale si iluminatul avansat de care aveti nevoie pentru a arata, a asculta si a va juca cu mai mult stil ca niciodata.

 

00:00Current time00:00

 

 

Libertate wireless

Tehnologia fara fir LIGHTSPEED va ofera 29+ ore de viata a bateriei si pana la 20 de metri de libertate wireless fiabila (Poate varia in functie de conditiile utilizatorului si de utilizare). Joaca fara a te incurca intr-un cablu. Relaxati-va si cufundati-va in joc, muzica, film sau orice altceva. Fii liber si joaca in felul tau.

 

Lumineaza-le

Aproximativ 16,8 M culori, doua zone pentru a personaliza iluminarea. Personalizati culorile, vizualizati sunetul, integrati-va in lumea jocurilor - sau pur si simplu jucati-va cu animatii prestabilite si personalizate. Programati totul cu software-ul gratuit de jocuri G HUB.

 

Personalizare extinsa cu ajutorul acccesoriilor

De la curele de suspensie reversibile pana la huse pentru microfon, G733 este gata de personalizare cu o selectie de accesorii colorate. Se amesteca si se potrivesc. Intoarceti si atasati. Distreaza-te la nesfarsit cu accesoriile tale vandute separat.

 

Sunet imersiv

Auzi totul cu propriile noastre drivere PRO-G concepute pentru un sunet precis si cu gama completa. Intrati in joc mai mult ca oricand cu casti DTS de ultima generatie: sunet surround 2.0.3 (Caracteristici avansate, cum ar fi casti DTS: X 2.0, Blue VO! CE si LIGHTSYNC RGB, nu sunt disponibile pe PlayStation 4). Sunet de comunicare uimitor si clar cu audio certificat Discord.

 

Ultra usoare

Doar 278 de grame! Aceasta este greutatea a doi cheeseburgeri mici sau a 250 de jeleuri. Este foarte usor, iar cureaua de suspendare este conceputa pentru a usura si distribui greutatea, astfel incat sa puteti continua sa jucati ca si cum nu ar fi acolo.

 

Contur pentru a se potrivi

Spuma cu memorie cu doua straturi se potriveste usor cu capul si contururile din jurul fetei. Reduce punctele de stres si ofera un confort mai durabil pentru acele sesiuni lungi de joc. Banda de sustinere a curelei de suspensie, moale si reglabila, asigura o potrivire perfecta.

 

O joaca a culorilor

Jocurile au un aspect nou, deoarece Logitech G combina tehnologia de gaming de varf cu culori vibrante, stil proaspat si vibratii minunate. Finalizati configurarea cu un mouse si o tastatura performante pentru a se potrivi.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz-20 kHz
Conectare Wireless
Diametru difuzor (mm) 40
Utilizare PC PS4 PS5
Impedanta 39 (pasiv) / 5K (activ)
Microfon Da
Greutate 278 g
Altele Iluminare RGB
Continut pachet 1 x Cablu Incarcare 1 x Microfon detasabil 1 x G733 LIGHTSPEED 1 x Headband moale, reversibl 1 x LIGHTSPEED wireless receiver (USB-A)
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.