Casti gaming wireless Logitech G435 Lightspeed, Alb/Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
355,58 lei
Pret 36 Rate Optimo: 13.03 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

981-001074

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming wireless Logitech G435 Lightspeed, Alb/Albastru de la Logitech

JOCUL NU SE TERMINA NICIODATA

Jucati-va, ascultati muzica si jucati-va cu prietenii. Castile pentru jocuri G435 se conecteaza la PC, telefon si alte dispozitive prin intermediul tehnologiei wireless LIGHTSPEED de calitate pentru jocuri si Bluetooth®. Ofera un sunet puternic si curat, in timp ce microfoanele beamforming reduc zgomotul de fond. De asemenea, este fabricata cu minimum 22% plastic reciclat post-consumator. Joaca nu se termina niciodata cu G435.

CEA MAI SUSTENABILA CASCA DE JOCURI DE PANA ACUM

De la proiectare la productie si pana la livrare, am folosit plastic reciclat ori de cate ori a fost posibil, am creat ambalaje responsabile si am facut ca G435 sa fie certificat CarbonNeutral®.

 

LIGHTSPEED WIRELESS

LIGHTSPEED este un sistem wireless de calitate pentru jocuri, care va permite sa va jucati cu un raspuns audio de inalta performanta, conectivitate puternica si o durata lunga de viata a bateriei. Toate acestea cu o raza de actiune de pana la 10 metri / 33 picioare.

Puteti utiliza LIGHTSPEED pe PC, Mac, PlayStation® 4 si PlayStation 5.

 

BLUETOOTH FARA FIR

Atunci cand doriti sa conectati G435 la un alt dispozitiv, puteti continua sa redati la viteze mari cu Bluetooth cu latenta redusa. Si, bineinteles, puteti, de asemenea, sa ascultati muzica si sa vorbiti cu prietenii.

 

18 ORE DE TIMP DE JOC

Fie ca va jucati sau ascultati muzica, va veti putea bucura de experienta wireless timp de 18 ore cu o incarcare completa.

 

CONFORT USOR

Cantarind doar 165 de grame, G435 este usor si suficient de confortabil pentru a fi purtat toata ziua.

 

SPUMA DE MEMORIE IZOLATOARE DE SUNET

Castile de pe G435 sunt acoperite cu o tesatura respirabila care va mentine urechile racoroase in timpul sesiunilor lungi de redare. Captuseala din spuma cu memorie nu este doar confortabila, ci ajuta la absorbtia undelor sonore pentru a imbunatati sunetele pe care le auziti. 

   

BRAT VIRTUAL BOOM

Cu microfoanele incorporate dual beamforming, G435 renunta la bratul microfonului, reducand in acelasi timp zgomotul de fond si asigurandu-va ca sunati ca si cum ati fi in aceeasi camera cu prietenii dvs. 

   

CALITATE AUDIO SUPERIOARA

Cufundati-va intr-un sunet de inalta fidelitate atent echilibrat. Certificat Discord, G435 dispune de drivere audio de 40 mm si compatibilitate cu Dolby Atmos™, Tempest 3D AudioTech si Windows Sonic™.

PANA LA DIMENSIUNE

G435 se potriveste unei game largi de jucatori, dar este optimizata pentru confortul jucatorilor mai tineri si al celor cu capetele mai mici.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20000
Conectare Bluetooth Wireless
Diametru difuzor (mm) 40
Utilizare Multiplatforma
Impedanta 45 Ohm
Microfon Da
Greutate 165 g
Continut pachet

1 x Casti

1 x Ghid de utilizare

1 x LIGHTSPEED wireless USB-A receiver

1 x Cablu de incarcare USB-C la USB-A

Culoare Alb/Mov
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.