Casti Logitech Zone True Wireless, ANC, Bluetooth - GRAPHITE

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.886,37 lei
Pret 36 Rate Optimo: 69.15 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

985-001082

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Logitech Zone True Wireless, ANC, Bluetooth - GRAPHITE de la Logitech

Clar, conectat si increzator

Adu-ti stilul personal la intalnirile video cu castile Bluetooth Zone True Wireless. Un microfon certificat cu anulare a zgomotului, ANC si sunetul captivant sunt ideale pentru spatiile de lucru aglomerate. Conectati simultan computerul si smartphone-ul, apoi personalizati si controlati castile cu aplicatia Logi Tune.

Vocea ta, clara precum cristalul

Cu castile Bluetooth Zone True Wireless, vocea ta este clara, chiar si in medii zgomotoase. Trei microfoane in fiecare casca (6 in total) iti disting vocea de alte sunete printr-o combinatie de formare beamforming, reducerea zgomotului in cascada si procesare dinamica. Microfonul cel mai interior iti capteaza vocea prin conducere osoasa si, in combinatie cu materialul care ajuta la eliminarea zgomotului vantului, ofera un sunet de calitate profesionala, indiferent de imprejurimi. Controleaza microfonul cu aplicatia Logi Tune.  

 

Castile Bluetooth Zone True Wireless ofera o calitate audio remarcabila

Functia Hybrid ANC anuleaza zgomotele care iti distrag atentia si te va ajuta sa te concentrezi, in timp ce functia Transparency Mode este utila pentru ca, in afara de discutia purtata, vei auzi si zgomotul oamenilor sau al traficului fara a-ti scoate castile. Utilizeaza aplicatia Logi Tune pentru a porni/dezactiva sau pur si simplu atinge castile. Driverele mari de 12 mm ofera tonuri de bas puternice, completand experienta de a te bucura de intregul spectru de frecvente.

 

Conecteaza-te si ramai conectat

Conecteaza castile Bluetooth Zone True Wireless la computer si la smartphone simultan. Utilizeaza Bluetooth pentru a te conecta fara probleme la smartphone impreuna cu USB-ul inclus care se conecteaza la computer pentru o conexiune wireless extrem de fiabila. Tehnologia avansata multipoint faciliteaza comutarea perfecta intre cele doua surse audio active si nu vei pierde niciodata un apel.

 

Urechile tale, stilul tau

Cu castile Bluetooth Zone True Wireless, obsesia noastra pentru designul produsului exprima eleganta, simplitatea si profesionalismul, care va proiecteaza in mod pozitiv stilul si personalitatea. Disponibil in doua culori contemporane, aceste casti wireless arata fantastic atat pe camera, cat si in afara acesteia. Simte-te increzator aratand cel mai bine.

 

O potrivire perfecta pentru un sunet mai bun

Urechile, ca si oamenii carora le apartin, vin in toate formele si dimensiunile. Urechile tale ar putea fi chiar usor diferite. Castile Bluetooth Zone True Wireless vin cu geluri detasabile pentru urechi in trei dimensiuni, astfel incat sa poti alege dimensiunea perfecta pentru fiecare ureche pentru a optimiza performanta acustica si izolarea zgomotului. Am perfectionat designul si productia castilor de ani de zile, sporind confortul in ureche si potrivirea la propria forma.

 

Personalizare si control din aplicatie

Deschide Logi Tune pe smartphone sau pe computer pentru a configura, controla si personaliza cu usurinta castile Bluetooth Zone True Wireless. Din tabloul de bord elegant si intuitiv, poti gestiona sunetul, poti vedea starea de incarcare si poti modifica glisoarele EQ cu 5 benzi sau poti alege una dintre presetarile personalizate.

 

Management la distanta cu Logitech Sync

IT poate gestiona de la distanta castile Bluetooth Zone True Wireless cu Logitech Sync, o interfata simpla bazata pe browser, care faciliteaza sprijinirea implementarilor video la nivel de companie, minimizand in acelasi timp vizitele pe site si problemele. Logitech Sync ofera o abordare sigura si scalabila a monitorizarii remote si a gestionarii dispozitivelor care simplifica sarcini precum actualizarile de firmware si activarile de functii.

 

Pregatit de afaceri

Castile Bluetooth Zone True Wireless functioneaza perfect cu aplicatiile de apelare obisnuite pe majoritatea platformelor si sistemelor de operare. Certificarile includ Microsoft Teams, Google Meet si Google Voice, Zoom si functioneaza cu alte aplicatii populare precum BlueJeans, GoTo Meeting si RingCentral.

 

Baterie pentru toata ziua

O singura incarcare a bateriei va mentine castile gata pentru intalniri (pana la 5 ore/ANC pornit; pana la 6 ore/ANC oprit - Durata de viata a bateriei a fost masurata de la incarcarea completa la oprirea automata, utilizand volum de 50% atat pentru timpul de convorbire, cat si pentru timpul de ascultare, cu detectia urechii dezactivata. Dezactivati ANC in Logi Tune, daca este necesar.) si muzica (pana la 6 ore/ANC activat; pana la 10 ore/ANC oprit - Durata de viata a bateriei a fost masurata de la incarcarea completa la oprirea automata, utilizand 50% volum atat pentru convorbire, cat si ascultare cu detectarea in ureche dezactivata. Dezactivati ANC in Logi Tune daca este necesar.). 5 minute in carcasa de incarcare ofera o ora suplimentara de convorbire. Vedeti starea bateriei in aplicatia Logi Tune.

Simplu, incarcare wireless QI 

Castile Bluetooth Zone True Wireless accepta incarcarea fara fir Qi, astfel incat sa nu fiti nevoit sa conectati si sa deconectati castile de fiecare data – trebuie doar sa le plasati in carcasa deasupra incarcatorului. Functioneaza cu incarcatoare fara fir certificate Qi (min. 5 wati). Incarcatorul Qi wireless este vandut separat. Desigur, poti folosi si cablul de incarcare USB-C la A inclus.

De la munca la antrenament

Evaluat IP68 pentru rezistenta la umiditate, transpiratie, praf, murdarie si nisip - chiar si scufundare scurta in apa putin adanca - Castile Bluetooth Zone True Wireless te mentin in zona de la serviciu pana la antrenamentele la sala.

Ambalare responabila

Ambalajul de hartie al Zone True Wireless provine din paduri certificate FSC™ si din alte surse controlate. Alegand acest produs, sustineti managementul responsabil al padurilor din lume.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Tehnologie Fara fir
Conectare

Blueotooth

USB-C

USB-A

Diametru difuzor (mm) 12
Utilizare PC
Microfon Da
Greutate 59 g
Altele

Cablu USB

Microfon

Continut pachet 1 x Casti
Culoare Graffiti
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.