Logitech Casti gaming wireless PRO X 2 Lightspeed, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.115,79 lei
Pret 36 Rate Optimo: 40.9 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

981-001269

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming wireless PRO X 2 Lightspeed, Alb de la Logitech

ZERO OPOZITIE

Proiectat cu profesionisti. Proiectate pentru a castiga. Castile PRO X 2 LIGHTSPEED dispun de sunet de calitate profesionala, sistem wireless LIGHTSPEED si confort suprem pentru cele mai inalte niveluri de competitie. Ascultati fiecare pas, actiune si tragere de ac cu ajutorul peisajului sonor imersiv activat de driverele din grafen.

DESIGN PROFESIONIST PREMIAT

Proiectat in colaborare cu cei mai buni jucatori din lume pentru a elimina orice bariera intre tine si victorie. Du-ti jocul la noi inaltimi cu tehnologie de nivel profesionist, sunet de precizie si confort pe tot parcursul zilei.

   

DRIVERE DE 50 MM DIN GRAFEN

Grafenul este un material nou si revolutionar care ofera un raspuns audio imbunatatit, o distorsiune redusa si un sunet de neegalat. Driverele din grafen ale castilor permit jucatorilor sa auda intregul peisaj sonor al jocului - fiecare pas, fiecare actiune si fiecare tragere de ac, in detalii clare.

   

LIGHTSPEED WIRELESS

Castigati cu viteza si fiabilitatea tehnologiei noastre LIGHTSPEED de incredere in campionat. Obtineti pana la 50 de ore de utilizare la o singura incarcare - plus o raza de conectare robusta de pana la 30 de metri.

   

CONFORTABIL SI DURABIL

Jucati confortabil in orice unghi, cu o balama rotativa durabila si cu pernutele moi din spuma cu memorie - disponibile in piele artificiala sau catifea respirabila. PRO X 2 LIGHTSPEED atinge echilibrul perfect intre confort si rezistenta cu materiale durabile din aluminiu si un cadru din otel.

   

OPTIUNI MULTIPLE DE CONECTARE

Pregatiti-va pentru orice situatie cu flexibilitatea optiunilor de conectare fara fir LIGHTSPEED, Bluetooth si cu fir de 3,5 mm.

   

COMUNICARI CLARE

Eliminati pocniturile si suieraturile din comunicatii cu un microfon cardioid de 6 mm pe un brat detasabil si tehnologia avansata Blue VO!CE.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20 000 Hz
Conectare

Bluetooth

Wireless

Jack 3,5 mm

Diametru difuzor 50 mm
Utilizare Gaming
Impedanta 38 Ohm
Microfon Da
Greutate 345g
Continut pachet

1 x Geanta depozitare

1 x Cablu 3.5 mm

1 x pereche Casti

1 x Burete microfon

1 x cablu USB-A la USB-C

1 x Receiver USB

Culoare Alb
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.