Casti Logitech Over-Head H570e

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
187,87 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.89 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

981-000575

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Logitech Over-Head H570e de la Logitech

LOGITECH UC Corded Stereo USB Headset H570e (Leatherette Pad) - Business EMEA

Castile Logitech USB H570e Stereo ofera sunet de inalta calitate la un pret accesibil pentru comunicare clara si confort la utilizarea pe termen lung. Calitatea este asigurata de functiile performante - controllere inline, indicator de apel, DSP, EQ dinamic, anulare a ecoului, banda audio mare si microfon ce anuleaza zgomotul de fundal. In plus, castile dispun de o banda ajustabila captusita si pernite din imitatie de piele inlocuibile. Pentru un confort sporit, castile H570e ofera un set de caracteristici fara rival in aceeasi categorie de pret.* Optimizate pentru Microsoft Lync, compatibile cu Cisco si certificate Skype, castile Logitech USB H570e asigura compatibilitate fara probleme cu cele mai multe platforme UC si sisteme de operare.

Optimizare pentru Microsoft Lync; compatibile cu Cisco; certificate Skype; compatibile cu cele mai multe platforme UC

Optimizare pentru Microsoft Lync, compatibile cu Cisco si certificate Skype, castile USB H570e Stereo asigura o experienta integrata cu cele mai multe platforme de business UC.

Banda captusita din metal

Banda captusita si ajustabila poate fi confortabil purtata intreaga zi, metalul armat asigurand putere si flexibilitate.

Design stereo

Castile sunt ideale pentru utilizatorii ce doresc sa blocheze zgomotul de fundal pentru un sunet clar in timpul apelurilor.

Pernite inlocuibile din imitatie de piele

Confectionate din materiale de inalta calitate, pernitele din imitatie de piele asigura confortul sporit atunci cand castile sunt folosite pe o perioada indelungata. Pernitele pot fi usor curatate si chiar inlocuite.

Controale inline

Controalele inline permit utilizatorilor sa controleze volumul, modul mute al microfonului si initierea sau finalizarea apelurilor, intr-un mod simplu.* *Prin intermediul Microsoft Lync si Cisco. Functioneaza cu Skype prin intermediul firului.

Indicator pentru apeluri

O lumina LED se aprinde la primirea unui apel nou**, oferind un reper visual. ** Prin intermediul Microsoft Lync si Jabber 9.6; Jabber 9.2 si Skype necesita conectare prin cablu
Tehnologie Cu fir
Sunet Stereo
Tip Externe
Tip casca Over-Head
Microfon Da
Frecventa raspuns 31.5 Hz - 20 kHz
Culoare Negru
Butoane control Da
Altele Indicator apel
Banda armata din metal
Digital Signal Processing (DSP)
Acustic anulare ecou
Egalizator dinamic
Microfon
Frecventa raspuns 100 Hz - 18 kHz
Sensibilitate -47 dB
Noise-canceling Da
Conectivitate
Conectare USB Da
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.