Microfon gaming Razer Seiren Emote

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
506,04 lei
Pret 36 Rate Optimo: 18.55 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RZ19-03060100-R3M1

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Microfon gaming Razer Seiren Emote de la Razer

Streamingul are un nou star

Uimeste-ti followerii si du spectacolul la noile inaltimi cu Razer Seiren Emote - primul microfon USB din lume care utilizeaza emoticoane pentru a interactiona cu publicul tau. Pastreaza-ti stream-urile proaspete si distractive si fa-i sa revina pentru mai mult, cu un nivel suplimentar de divertisment care iti permite sa te distingi de restul.
 
 
DISPLAY LED EMOTICON 8 BIT

Distrandu-se de celelalte microfoane USB, Razer Seiren Emote are un ecran Emoticon LED pe 8 biti alimentat de motorul nostru Emote, care include o colectie uriasa de peste 100 de emoticoane animate si statice.
 
 
MICROFON DE CONDENSATOR HIPERCARDIOID

La baza sa, Razer Seiren Emote este un microfon USB conceput pentru a inregistra un sunet de calitate, cu o calitate cristalina. Folosind un model de pickup hipercardioid, fiind suficient de concentrat si de sensibil pentru a surprinde nuantele vocii tale, ridicand cele mai mici schimbari de ton in timp ce elimina orice zgomot care-ti poate scadea calitatea streamului.
 
 
Anti-soc integrat
Ciocniri accidentale si lovituri se pot intampla ori de cate ori lucrurile devin excitante. Sistemul antisoc opreste vibratiile, pentru ca streamul tau sa nu sufere nicio intrerupere.
 
Gooseneck ajustabil

Razer Seiren Emote vine cu un extensor de microfon flexibil pentru o inaltime suplimentara si ajustari usoare pentru a gasi locul dulce pentru vocea ta.
 
PLUG AND PLAY

Acest microfon e gata de utilizare imediat cum il scoti din cutie, fara a fi nevoie de configuratii complicate. Pur si simplu conecteaza-l pentru ca PC-ul sa-l recunoasca si sa fii gata de streaming.


Tip:
Ribbon
Wireless:
Nu
Sensibilitate:
100 dB
Impedanta:
16 Ω
Frecventa joase (Hz):
100 Hz
Frecventa inalte (Hz):
20000 Hz
Altele:
Culoare: Negru
Tip captare : Hypercardioid
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.