Casti wireless Razer Opus, THX Certified, Advanced ANC, Bluetooth, USB-C, Midnight Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.139,01 lei
Pret 36 Rate Optimo: 41.75 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RZ04-02490100-R3M1

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti wireless Razer Opus, THX Certified, Advanced ANC, Bluetooth, USB-C, Midnight Blue de la Razer

 



Uita de zgomot

Va prezentam castile noastre wireless Certificat THX® echipate cu tehnologie avansata de anulare a zgomotului activ (ANC). Experimentati sunet pur, de inalta fidelitate, cu zero distrageri pentru tot divertismentul dumneavoastra oriunde mergeti.



Casti de calitate cu certificare THX

Pentru sunet de inalta fidelitate. Testat si optimizat de experti in imersiunea audio cinematografica la THX Ltd., setul de casti prezinta o scena sonora bogata si echilibrata pentru toate filmele, muzica si jocurile tale.

 



Tehnologie avansata de anulare a zgomotului (ANC)

Pentru o experienta audio neintrerupta din mers. Indiferent daca vizionati un film sau sunteti in cursul piesei preferate, opriti toate distragerile cu tehnologia ANC avansata, care detecteaza si anuleaza toate zgomotele primite.



 Proiectat pentru confort

Pentru ore lungi de purtare. Cu perne de urechi din spuma de memorie cu plus, o greutate bine echilibrata si o forta de strangere perfecta, puteti mentine castile pe cap in timpul transporturilor lungi si puteti ramane in confortul suprem.





Mod de atentie rapida

Pentru a fi la curent cu imprejurimile. Apasati si mentineti apasat butonul ANC pentru a amplifica instantaneu zgomotul ambiental pentru un sens intens al constientizarii - util atunci cand traversati drumul sau pentru a intelege pur si simplu imprejurimile.



Auto pause/Auto play

Pentru a opri si porni media perfect. Indepartarea sau repausul acestor casti in jurul gatului intrerupe audio-ul. Cand sunteti gata sa continuati, pur si simplu puneti castile inapoi pe cap si reveniti in film sau in muzica.



Design portabil cu jack de 3.5mm

Pentru o mai mare comoditate atunci cand calatoriti. Capacitatea de a lucra cu majoritatea dispozitivelor, setul de casti pliabil este livrat cu un adaptor de avion si carcasa de transport premium - ceea ce il face un insotitor perfect pentru calatorii frecvente.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20000
Conectare Jack 3.5 mm USB-C
Diametru difuzor (mm) 40
Utilizare Oriunde
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.3
Greutate 265 g
Altele Durata de viata a bateriei de pana la 25 ore
Continut pachet 1 x Casti 1 x Adaptor pentru avion 1 x Carcasa premium transport 1 x Cablu analog 3.5mm de 1.3m lungime 1 x Cablu USB-C la USB-C 30 cm 1 x Adaptor USB-A la USB-C
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.