Casti cu micofon Gaming Razer Barracuda X Wireless

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
430,38 lei
Pret 36 Rate Optimo: 15.78 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RZ04-04430100-R3M1

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti cu micofon Gaming Razer Barracuda X Wireless de la Razer

LIBERTATE AUDIO HIBRIDA

O singura casca pentru a le juca pe toate - Razer Barracuda X este o casca de jocuri wireless versatila si usoara, construita pentru a fi utilizata fara probleme pe PC, consola si dispozitive mobile. Sustinuta de un design inteligent dual-wireless, comutati in mod convenabil intre jocurile de inalta performanta de acasa si utilizarea mobila fara probleme pe strada.

RAZER SMARTSWITCH DUAL WIRELESS

Capabil sa se conecteze simultan la un dispozitiv de 2,4 GHz si la un dispozitiv Bluetooth, SmartSwitch permite comutarea fara intreruperi intre cele doua pentru un confort fara egal.

Apelurile de la un dispozitiv Bluetooth conectat vor fi preluate automat, astfel incat sa puteti prelua apelul si apoi sa treceti inapoi la sunetul jocului fara a scoate niciodata castile.

Modul "Nu deranjati" poate fi activat in aplicatia Razer Audio daca doriti sa blocati apelurile primite, in timp ce un buton dedicat de pe casca va permite sa comutati manual intre sursele audio HyperSpeed Wireless si Bluetooth.

 

250G ERGONOMIC DESIGN

Fie ca va aflati acasa la un maraton de jocuri sau va distrati in timpul deplasarii zilnice, Razer Barracuda X are toate bazele acoperite cand vine vorba de confort.

barracuda-x_render-left.jpg (500×500)
barracuda-x_render-middle.jpg (500×500)
barracuda-x_render-right.jpg (500×500)
Earpads ultra-soft si respirabile
flowknit.jpg (780×549)
   
POTRIVIRE FARA PRESIUNE
thick-plush-headband.jpg (780×549)
   
CONFORTABILE
barracuda-x_swiveling-pivoting-earcups.jpeg (780×550)

RAZER™ TRIFORCE 40MM

Designul patentat cu driver in 3 parti scoate in evidenta inalte, medii si joase exceptionale care nu se estompeaza, oferind o imersiune mai profunda in jocuri si o experienta de ascultare mai dinamica pentru muzica si videoclipuri.

MICROFON CARDIOID RAZER™ HYPERCLEAR DETASABIL

In timp ce microfonul este reglat pentru a suprima zgomotul de fond pentru o captare imbunatatita a vocii in timpul jocurilor, acesta poate fi, de asemenea, usor de indepartat pentru a face castile mai usor de calatorit pentru utilizarea mobila.

barracuda-x_clarity_desktop.jpg (1920×700)

COMENZI PE CASCA

Bucura-te de un control fara efort asupra muzicii, videoclipurilor si apelurilor cu ajutorul butoanelor usor accesibile situate sub castile Razer Barracuda X.

50 DE ORE DE VIATA A BATERIEI CU INCARCARE PRIN USB-C

Cu suficienta energie pentru a va alimenta o zi intreaga de jocuri si naveta, Razer Barracuda X este proiectat cu o rezistenta pe masura versatilitatii sale.

   

RAZER AUDIO APP

Maximizati castile cu casca cu aplicatia Razer Audio. Verificati starea bateriei, personalizati egalizatorul, comutati Nu deranjati si multe altele.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20000
Conectare Wireless 3.5 mm USB - C
Diametru difuzor (mm) 40
Utilizare Acasa Gaming
Impedanta 32 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.5
Greutate 250 g
Altele

Control volum

Autonomie: pana la 50h

Microfon detasabil Max SPL: 96dB

Microfon Unidirectional Razer™

TriForce

Passive noise cancellation 60 x 40 mm

Continut pachet

1 x Cablu USB

1 x Casti

1 x Cablu Jack 3.5 mm

Compozitie Metal Spuma cu memorie
Culoare Negru
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.