Casti Over the Ear Sony WHXB910NB, Extra Bass, Noise cancelling, Wireless, Bluetooth, Autonomie 30 ore, Microfon, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Over the Ear Sony WHXB910NB, Extra Bass, Noise cancelling, Wireless, Bluetooth, Autonomie 30 ore, Microfon, Negru de la Sony

Lasati-va absorbit de frecventele de bas puternice ca intr-un club

Apropiati-va si mai mult de muzica pe care o iubiti Cu un bas exceptional si functia imbunatatita de anulare a zgomotului, castile noastre WH-XB910N reproduc senzatia pe care v-o ofera festivalurile si cluburile dvs. preferate.

 

EXTRA BASS pentru un sunet impresionant de profund si energic

Castile cu anulare digitala a zgomotului WH-XB910N imbunatatesc toate frecventele joase pentru a oferi un bas exceptional. Un canal dedicat basului de pe carcasa castilor si o etanseitate imbunatatita intre difuzoare si timpane contribuie la crearea unor ritmuri precise si energice, care dau viata fiecarei piese. Totodata, aceste casti wireless pastreaza claritatea vocala pentru o experienta de auditie exceptionala din toate punctele de vedere. 

 

Anulare a zgomotului pentru o experienta perfecta de ascultare

Cu cei doi senzori de anulare a zgomotului, castile WH-XB910N duc eliminarea digitala a zgomotului la nivelul urmator. Acum puteti cu adevarat sa puneti lumea din jur in pauza si sa va bucurati de propria petrecere cu un singur invitat, avand drept companie doar muzica preferata. 

   

Apeluri extrem de clare

Datorita tehnologiei de preluare precisa a vocii, care combina doua microfoane incorporate cu procesarea avansata a semnalului audio, castile WH-XB910N ofera o calitate de exceptie a apelurilor.

   

Amplificati muzica preferata

Cand o sursa muzicala originala este comprimata, se pierd elemente de inalta frecventa care adauga detalii unei piese. Tehnologia DSEE le restaureaza cu fidelitate pentru a produce sunet de inalta calitate, mai fidel inregistrarii originale.

   

Sunetul dumneavoastra, exact cum va place

Adaptati sunetul la preferintele dvs. Alegeti dintre presetari pentru a potrivi calitatea sunetului cu genul de muzica pe care il ascultati. Sau creati si salvati propriile presetari folosind functia EQ Custom din aplicatia Sony│Headphones Connect.

   

Un sunet ambiental mai natural

Cu 2 microfoane feedforward si feedback, WH-XB910N capteaza mai mult din sunetul din jurul dvs. Va veti bucura de o experienta naturala de ascultare si veti ramane conectat la mediul dvs. Puteti regla si sunetul ambiental cu aplicatia Sony | Conectare casti pentru a anula zgomotul si a permite sunete esentiale.

   

Adapteaza automat la activitatile dumneavoastra

Controlul adaptiv al sunetului este o functie inteligenta care detecteaza actiunile dvs. si locatia in care va aflati, apoi ajusteaza setarile legate de sunetul ambiental pentru a va oferi o experienta de ascultare ideala.

   

Invata locatiile dumneavoastra favorite

In timp, functia de control adaptiv al sunetului recunoaste locatiile pe care le vizitati frecvent - precum biroul, sala de sport sau cafeneaua preferata - si adapteaza sunetul potrivit mediului.

   

Ascultati intreaga zi, incarcati in doar cateva minute

Cu o autonomie de pana la 30 de ore, veti avea energie pentru excursii si weekend-uri de festival prelungite. Iar daca trebuie sa reincarcati in graba, o incarcare rapida de 10 minute va ofera pana la 4,5 ore de redare cu adaptorul de c.a. optional.

   

Control la dispozitia dumneavoastra

Schimbati piesa, reglati volumul si preluati sau efectuati apeluri atingand sau glisand pe panoul tactil de pe partea laterala a castilor. Trebuie sa auziti rapid vocile sau sunetele din jurul dvs.? Pur si simplu puneti mana peste carcasa pentru a reduce instantaneu volumul muzicii si pentru auzi sunetul ambiental.

   

Compatibile cu Google Assistant si Alexa

Bucurati-va de divertisment, conectati-va cu prietenii, ascultati muzica, setati mementouri si multe altele. Puteti chiar lansa asistentul Alexa doar spunand „Alexa”.

   

Gasiti usor castile cu functia Fast Pair

Functia Fast Pair simplifica asocierea castilor cu dispozitivele Android. Cu singura atingere, castile WH-XB910N permit asocierea rapida prin Bluetooth, fara efort, cu dispozitivele dvs. Android. De asemenea, puteti localiza cu usurinta locul in care v-ati lasat castile sunandu-le sau verificand ultima locatie cunoscuta pe smartphone-ul dvs. Veti primi chiar o notificare atunci cand bateria castilor este aproape consumata, astfel incat sa stiti cand sa le incarcati.

   

Conectati-va usor la PC cu Swift Pair

Functia Swift Pair simplifica asocierea prin Bluetooth® a castilor WH-XB910N cu computerul Windows 10. Ghidul de asociere pop-up apare pe dispozitivele Windows 10 din apropiere atunci cand este selectat modul de asociere. 

   

Comutati fara efort intre dispozitive

Pentru confort deplin, castile WH-XB910N cu conexiune multipunct pot fi asociate simultan cu doua dispozitive Bluetooth®. Astfel, cand primiti un apel, castile dvs. stiu ce dispozitiv suna si se conecteaza automat la cel potrivit. De asemenea, veti putea comuta rapid si usor castile la oricare dintre cele doua dispozitive, prin simpla atingere a unui buton.

   
Atat de confortabile, incat veti uita ca le purtati
   

Gratie potrivirii perfecte, veti auzi doar muzica

Reglati glisorul pentru a gasi potrivirea perfecta si pentru a va bucura de ore intregi de ascultare confortabila. Muzica ramane, iar zgomotul este eliminat, pentru o experienta acustica extraordinara.

   

Muzica si confort intreaga zi 

Castile noastre WH-XB910N includ permite de urechi moi, ovale, deci nu va trebui sa luati niciodata pauza de la muzica, filmele sau emisiunile preferate. Materialele confortabile din piele sintetica si uretan se combina cu structura si dimensiunile optime ale pernitelor de urechi pentru un confort exceptional la purtare.

   

Constructie pliabila pentru confort intreaga zi

Cupele pentru urechi pivoteaza in interior pentru a incapea fara probleme intr-o carcasa compacta.

   

Geanta de transport pentru calatorii fara probleme

Carcasa de transport inclusa este durabila si include un cablu pentru ascultarea prin fir.

   

Atat de captivant. Atat de real

Cufundati-va in sunetul din jur. La fel de real ca si cum ati fi alaturi de artist in studio. Cu 360 Reality Audio, muzica n-a fost niciodata mai captivanta, mai fidela. Cu aceste casti va bucurati de 360 Reality Audio.

   

Sustenabilitatea este prioritara

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante si pentru a proteja mediul. Ambalajul castilor WH-XB910N nu contine deloc plastic, reflectand angajamentul Sony de a reduce impactul produselor si practicilor noastre asupra mediului.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Over the ear
Tehnologie Wireless
Conectori

Jack 3.5

Bluetooth

USB type C

Functii

Microfon

Izolare zgomot

Activare vocala

Activare Siri

Activare Google Assistant

Hands-free

Noise cancelling

Continut pachet

1 x Cablu de incarcare

1 x Manual de utilizare

1 x Casti

1 x Geanta de transport

Culoare Negru
Impedanta iesire 48 Ω 16 Ω
Raspuns in frecventa 20 - 20000 Hz
Raza maxima semnal 10 m
Timp incarcare 3.5 h
Timp operare 30 h
Lungime cablu 1.2 m
Diametru difuzor 40 mm
Greutate 252 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.