Microfon Trust GXT 258 FYRU 4in1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Microfon Trust GXT 258 FYRU 4in1 de la TRUST

Du-ti înregistrările la nivelul următor

Fie că sunteti în căutarea unui microfon pentru a înregistra podcast-ul sau melodia dvs., fie pentru a transmite o sesiune de jocuri, Microfonul de încărcare 4 în 1 Trust GXT 258 Fyru 4y vă duce înregistrările la nivelul următor. Faceti cunostintă cu microfonul polivalent care oferă o calitate excelentă a audio, fiind extrem de usor de utilizat.

Calitate audio excelentă

Dintre toate lucrurile, microfonul pe care îl folosesti are cel mai mare efect asupra înregistrărilor tale. Trebuie să capteze voci si instrumente de cea mai înaltă calitate posibilă. Acesta este motivul pentru care microfonul de streaming 4 în 1 Trust GXT 258 Fyru este creat pentru a furniza înregistrări clare si bogate de o calitate a studioului aproape profesională.


Înregistrează-ti calea: 4 tipare diferite


Fyru permite înregistrarea în 4 moduri diferite, optimizate pentru orice situatie. Folositi cardioid dacă doriti să înregistrati clar fără zgomote de fundal - ideale pentru podcast-urile unei persoane. Optati pentru bidirectional dacă înregistrati un duet sau efectuati un interviu. Stereo este modelul de acces la înregistrarea unei setări de muzică stereo sau puteti captura toate sunetele din jur cu modelul omnidirectional, perfect dacă găzduiti un podcast de grup.


Configurare usoară pentru orice scop


Uimitor de usor de utilizat, Trustul GXT 258 Fyru 4-in-1 Streaming Microfon vine cu o conexiune USB plug-and-play pentru a vă conecta instantaneu la computer sau laptop. Usurinta sa de utilizare face din acest microfon gadgetul ideal pentru diverse scopuri; de la podcast, vlog, voice over si înregistrare de muzică la jocuri care se transmit pe YouTube, Twitch si Facebook.


Design metal greu, cu lumini LED


Fyru vine într-un design metalic durabil, cu o fată grilă metalică. Folositi suportul universal cu surub de 5/8 \'\' pentru a atasa Fyru la orice brat de microfon compatibil sau montati-l pe suportul pentru trepied, garantând o stabilitate optimă. Mai mult, microfonul este îmbunătătit cu iluminare LED reglabilă în 5 culori, pentru a vă lumina înregistrările.

Caracteristici suplimentare Pro

Pentru a-ti perfectiona înregistrările, le poti asculta în timp real, cu portul de monitorizare pentru căsti cu latentă zero Fyru. În plus, vă puteti regla setările cu ajutorul câstigului microfonului, mutării si butoanelor de volum ale căstilor din fata microfonului. Iar filtrul pop intern filtrează plozive si fricative (sunete nedorite din litere precum P si F) pentru înregistrări si mai simple.



Tip:
Microfon
Wireless:
Nu
Sensibilitate:
-36 dB
Impedanta:
32 Ohm
Conectori:
USB
Greutate (Kg):
626 g
Altele:
30 Hz - 18000 Hz
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.