Chiuvete Numar de cuve 1

Chiuvete Numar de cuve 1 cu preturi cuprinse intre 279 lei si 5902 lei

Daca ai o bucatarie mica, modesta sau in stil rustic si vrei sa o accesorizezi, chiuvetele cu 1 cuva sunt potrivite pentru tine. Acestea economisesc spatiu si, drept urmare, se pot gasi la un pret redus.

O chiuveta cu o cuva faciliteaza desfasurarea activitatilor de zi cu zi. Spre exemplu, este cel mai des folosita pentru spalarea fructelor si a legumelor si pentru dezghetarea carnii. Poate fi folosita si pentru spalarea tacamurilor sau lasarea lor la inmuiat cu urmele de murdarie uscata, inainte de procesul propriu-zis de spalare si dezinfectare. Acestea se pot regasi la reduceri si dispun de o multime de modele si culori care sa se potriveasca cu designul casei tale. Contrastul de alb si negru ofera eleganta, iar bejul poate fi asortat cu mobila din lemn si culorile deschise.

Din punct de vedere al materialelor, fragranitul dispune de o durabilitate de lunga durata si de o rezistenta deosebita la temperaturi inalte, reusind sa previna inmultirea bacteriilor. Granitul, pe de alta parte, este un material de calitate superioara care ofera rezistenta la zgarieturi si lovituri, fiind usor de curatat.
Bucura-te de oferte atat la produsele singulare, cat si la cele formate din doua piese. Majoritatea chiuvetelor vin la pachet si cu o baterie din aceeasi gama pentru facilitarea procesului de cautare si potrivire a pieselor.

Acceseaza catalogul online chiuvete de pe Badabum.ro si exploreaza conform propriului plac gama de chiuvete ieftine.