Chiuveta bucatarie compozit Grohe K400 31642AT0, 1000x500 mm, reversibil, 2 boluri, montare pe blat, evacuare automata, Antracit granit

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.708,03 lei
Pret 36 Rate Optimo: 62.61 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

31642AT0

Garantie: 5 ani

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Chiuveta bucatarie compozit Grohe K400 31642AT0, 1000x500 mm, reversibil, 2 boluri, montare pe blat, evacuare automata, Antracit granit de la Grohe

GROHE este cel mai important furnizor mondial de accesorii sanitare si un brand global dedicat furnizarii de produse inovatoare de apa.

Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorii brandului in ceea ce priveste tehnologia, calitatea, designul si durabilitatea, ceea ce arata implicarea GROHE in crearea experientelor exceptionale si in asigurarea placerii pure a apei - “Pure Freude an Wasser”. Prin activitatile sale de inginerie, inovare si proiectare ferm ancorate in Germania, produsele GROHE poarta insigna de calitate "Made in Germany", consolidand in cele din urma increderea clientilor in brand.

Toate fabricile din reteaua de productie GROHE utilizeaza inginerie de productie de inalta precizie cu standarde ridicate GROHE. Astfel, GROHE se asigura ca produsele sale se ridica la cele mai exacte cerinte in ceea ce priveste manopera si functionalitatea.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Chiuveta
Tip Cu picurator
Pozitie montare

Dreapta

Stanga

Tip montare Incastrat
Utilizare Interior
Forma Dreptunghi
Numar cuve 2
Material Compozit granit
Continut pachet

1 x Chiuveta

1 x Evacuare

1 x Kit montaj

Culoare Negru

DIMENSIUNI

Lungime 1000 mm
Latime 500 mm
Adancime cuva 205 mm
Dimensiune cuva (mm) 345 x 420
Dimensiuni spatiu montare (mm) 980 x 480
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.