Trimmer de tuns gazon/iarba pe acumulator Bosch UniversalGrassCut 18V-26-500, 18 V, 26 cm diametru lucru, 1.6 mm grosime fir, protectie plante, fara acumulator si incarcator in setul de livrare

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Trimmer de tuns gazon/iarba pe acumulator Bosch UniversalGrassCut 18V-26-500, 18 V, 26 cm diametru lucru, 1.6 mm grosime fir, protectie plante, fara acumulator si incarcator in setul de livrare de la Bosch

Cu trimmerul de gazon UniversalGrassCut 18V-26-500, ingrijirea gradinilor de dimensiuni mici si medii se desfasoara mai rapid si mai confortabil. Datorita designului ergonomic si functiilor flexibile, acest trimmer cu acumulator poate fi manevrat cu usurinta si asigura mentinerea posturii corporale corecte in cazul tuturor utilizatorilor. Tija telescopica poate fi ajustata cu usurinta prin rotirea clemei. Functia pentru tunderea marginilor de gazon se activeaza printr-o simpla atingere si rotire usoara a manerului superior. In cazul taierii ierbii sau buruienilor de sub banci, garduri vii sau alte spatii inguste, capul trimmerului poate fi inclinat pentru acces usor, deplasare flexibila si precizie. Datorita acumulatorului POWER FOR ALL 18V 2.5 Ah, acest trimmer de gradina impresionant poate tunde marginile de gazon de pe sase terenuri de tenis. Aceasta este scula electrica de gradina ideala pentru taierea marginilor, tunderea si indepartarea buruienilor de pe gazoane de dimensiuni mici si medii. Scula apartine sistemului 18V POWER FOR ALL. Un singur acumulator poate fi utilizat pentru toate sculele 18V POWER FOR ALL.

 

Acopera toate tipurile de aplicatii pentru gazon

 

 

Functiile si avantajele UniversalGrassCut 18V-26-500

 

Sisteme cu acumulator POWER FOR ALL Bosch

 

Indiferent daca este vorba despre gaurire, curatare sau gradinarit. Comutati rapid si usor intre diverse dispozitive cu acumulatorul POWER FOR ALL de 18 V de la Bosch. Pentru si mai multa flexibilitate acumulatorul se potriveste si la sculele altor membri ai aliantei pentru acumulatori POWER FOR ALL.

   

Avans neintrerupt la taiere

 

Bobina semiautomata alimenteaza cu fir de taiere la fiecare actionare a butonului, eliminand necesitatea de ajustare manuala a bobinei sau a lovirii capului de taiere. Aceasta asigura o lungime optima a firului de taiere pentru tundere neintrerupta si fara griji a gazonului.

   

Manevrare si postura confortabile

 

Tija telescopica simpla permite reglarea inaltimii sculei la o valoare de pana la 30 cm, pentru o manevrare confortabila si mentinerea unei posturi ergonomice.

   

Comuta pe taierea marginilor de gazon prin atingerea unui buton si rotirea sculei electrice

 

Functia de tundere usoara a marginilor de gazon permite schimbarea de la tundere la taierea marginilor prin apasarea butonului de pe manerul superior si rotirea sculei.

   

Flexibilitate si precizie in spatii greu accesibile

 

Cap rabatabil reglabil, cu 4 trepte de reglare, pentru accesarea zonelor greu accesibile.

   

Previne taierea accidentala a copacilor sau lalelelor

 

Aparatoarea protejeaza delicat copacii si plantele de sistemul de taiere in timpul tunderii gazonului.

 

Produse Complementare

 

1600A005B0

 

Acumulator PBA 18V 2.5Ah W-B

   

1600A00K1P

 

Set acumulator si incarcator 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)

   

1600A011LD

 

Set acumulator si incarcator 18 V (2 x 2,5 Ah + AL 1830 CV) 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Coasa electrica
Tip alimentare Acumulator
Producatorul motorului Bosch
Tip taiere Cu fir
Tip maner Ghidon
Tip motor Electric
Tip pornire Manuala
Tip lucrare Hobby
Functii Acumulator
Continut pachet 1 x Trimmer
Culoare Verde Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 18 V

PERFORMANTE

Turatie mers in gol (rpm) 8500
Diametru de taiere 26 cm
Latime taiere 26 cm

DIMENSIUNI

Lungime 1330 mm
Latime 260 mm
Inaltime 340 mm
Diametru fir 1.6 mm
Greutate 2.4 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.