Set de dus incastrat Roca Malva A5D183BC00: baterie monocomanda de dus incorporata + brat perete + furtun + racord cu suport dus + cap de dus tavan/perete + para dus, Crom

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set de dus incastrat Roca Malva A5D183BC00: baterie monocomanda de dus incorporata + brat perete + furtun + racord cu suport dus + cap de dus tavan/perete + para dus, Crom de la Roca

Baterie monocomanda de dus incorporata. Nu include legaturi de alimentare flexibile.
Inspirata de elemente de baza din natura, coletia prezinta o estetica bazata pe linii simple, pure si moderne, oferind o gama larga de solutii.
Aceasta colectie este o propunere de design care se potriveste in spatiul din baie si pentru care s-au luat in considerare principiile de economie, durabilitate si integrare in conceptul tehnologic pentru fiecare produs.
Flexibilitate maxima. Integrare, eleganta si adaptabilitate usoara la orice spatiu. Aceasta colectie este o parte absolut esentiala pentru o baie plina de viata, practica si versatila
Gama completa de capuri de dus pentru instalarea pe tavan sau pe perete. Sistemul sau Easyclean impiedica formarea depunerilor de piatra.
Formele stilizate, suple si avangardiste confera toaletei o nota de distincie si rafinament. Coletia este raspunsul, prin design, la interioare urbane si cosmopolite, prin liniile subtiri si elegante.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Set de dus
Numar functii 1
Tip comanda Monocomanda
Caracteristici cheie Comutator
Material

Plastic

PVC

Alama

Finisaj Cromat
Culoare Argintiu
Continut pachet

1 x Brat

1 x Racord

1 x Furtun de dus

1 x Baterie

1 x Cap de dus

1 x Para dus

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.