Combina frigorifica Daewoo DNF-347HEX, 347 l, No Frost, Display, Clasa E, H 194.2 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.273,54 lei
Pret 36 Rate Optimo: 83.34 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DNF-347HEX

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Daewoo DNF-347HEX, 347 l, No Frost, Display, Clasa E, H 194.2 cm, Inox de la Daewoo

Aparatele frigorifice de calitate sunt esentiale in viata de zi cu zi, oferind un consum moderat de energie electrica si asigurand un spatiu de stocare generos pentru alimente si bauturi. Noile modele de combine frigorifice Daewoo Total No Frost sunt compartimentate eficient si prevazute cu tehnologii care ajuta la mentinerea alimentelor proaspete si la prevenirea congelarii excesive, astfel incat sa te poti bucura de durabilitate si fiabilitate, in timp ce nu mai risipesti alimente din cauza pastrarii necorespunzatoare. 

Total No Frost & Multi-Air Flow

Combina frigorifica Daewoo este prevazuta cu tehnologia Total No Frost, combinata cu gestionarea fluxului de racire Multi-Air Flow, ce asigura o temperatura uniforma si intretinerea usoara, fara griji. Acest lucru are ca rezultat reducerea consumului de energie si a costurilor de intretinere, precum si un confort sporit, deoarece nu mai trebuie sa dezgheti manual frigiderul. In general, tehnologia Total No Frost imbunatateste foarte mult performanta si longevitatea  aparatului frigorific.

   

Spatiu de stocare  

Combina frigorifica Daewoo ofera o capacitate generoasa, fiind ideala pentru a stoca toate alimentele necesare. Aceasta are un design elegant, ce se potriveste in orice bucatarie. Cu o capacitate totala de 347 litri, dispune de o compartimentare eficienta pentru a pastra alimentele in cele mai bune conditii.

   

Display LED & control temperatura

Afisajul LED al combinei frigorifice Daewoo permite controlul temperaturii. Vei putea regla cu usurinta setarile pentru a mentine temperatura optima pentru alimente si bauturi. Afisajul LED este usor de citit si ofera o modalitate convenabila de a urmari ajustarile temperaturii din frigider sau congelator.

   

Iluminare Sky LED

Iluminarea inerioara a apartului frigorific Daewoo este redata de lumina Sky LED. Aceasta lumina se diferentiaza fata de cele clasice prin lumina LED anti-orbire mata „Sky”, fiind mult mai confortabila si mai placuta pentru ochi.

   

Functie Super Freeze

Datorita functiei Super Freeze, congelatorul combinei frigorifice Daewoo asigura o congelare rapida si puternica, racind alimentele intr-un timp scurt, pentru a nu le pierde valorile nutritive si pentru a proteja alimentele deja congelate. Aceasta functie  scade temperatura la setarea cea mai rece, urmand ca atunci cand este dezactivata, congelatorul sa revina la temperatura setata initial.

   

Zgomot redus

Aparatul frigorific Daewoo are un nivel de zgomot redus de doar 40 dBA. Acest lucru confirma ca e o optiune excelenta pentru cei care apreciaza functionarea silentioasa si doresc sa evite activitatile casnice deranjante. Tehnologia de reducere a zgomotului se asigura ca toate componentele, inclusiv compresorul, functioneaza in liniste, fara a compromite performanta sau capacitatea de racire.  

   

Compartiment Crystal fresh converter + legume fructe

Compartimentele Fresh Converter si legume fructe ajuta la mentinerea prospetimii si la prelungirea duratei de valabilitate a alimentelor. Concepute special pentru a  pastra fructele si legumele proaspete pentru mai mult timp, dar si pestele sau carnea. Aceste compartimente folosesc o tehnologie avansata pentru a mentine temperatura si umiditatea perfecte pentru produse.

   

Functie Holiday

Functia "Holiday" reduce consumul de energie si protejeaza alimentele depozitate in timpul perioadelor in care nu se utilizeaza aparatul frigorific. Aceasta functie asigura un control eficient al temperaturii, permitand astfel pastrarea alimentelor proaspete pentru un timp indelungat. Aceasta functie este recomandata mai ales pentru perioada de concediu.  

   

Functia Child Lock

Functia de blocare pentru copii a combinei frigorifice Daewoo este o functie de siguranta care impiedica copiii mici sa deschida frigiderul fara supravegherea unui adult. Astfel, se vor evita eventualele accidente, iar cei mici vor fi in siguranta in bucatarie.  

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip display LCD
Deschidere usa Dreapta
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Nivel zgomot 40 dB
Volum net total 347 l
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe
Culoare Inox

SPECIFICATII TEHNICE

Sistem racire No Frost
Consum anual energie 254 kWh
Consum zilnic energie 0.695 kWh

FRIGIDER

Volum net frigider 243 l
Numar rafturi frigider 3
Numar rafturi usi 4
Material rafturi Sticla securizata

CONGELATOR

Volum net congelator 104 l
Numar compartimente 3

FUNCTII & SIGURANTA

Dozator apa Nu
Functii

Child Lock

Holiday

Multi Air Flow

Super Freeze

Zgomot redus

DIMENSIUNI

Latime 600 mm
Adancime 665 mm
Inaltime 1942 mm
Greutate 67 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      347
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.