Combina frigorifica Daewoo DLF-260MEW, 260 l, Control mecanic, Iluminare LED, Clasa E, Usi reversibile, H 177 cm, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Combina frigorifica Daewoo DLF-260MEW, 260 l, Control mecanic, Iluminare LED, Clasa E, Usi reversibile, H 177 cm, Alb de la Daewoo

Noile modele de combine frigorifice Daewoo pot face parte din povestea bucatariei tale. Acestea sunt concepute cu grija pentru a asigura o perioada de depozitare lunga si pentru a mentine alimentele proaspete si gustoase cat mai mult timp. Combinatia perfecta dintre frigider si congelator ofera o solutie compacta pentru necesitatile tale de depozitare. Compartimentarea eficienta si tehnologiile avansate te ajuta la mentinerea alimentelor proaspete si la prevenirea congelarii excesive, astfel incat sa te poti bucura de durabilitate si fiabilitate, in timp ce nu mai risipesti alimente din cauza pastrarii necorespunzatoare. 

Spatiu de stocare  

Combina frigorifica Daewoo ofera o capacitate generoasa, fiind ideala pentru a stoca toate alimentele necesare. Aceasta are un design elegant, ce se potriveste in orice bucatarie. Cu o capacitate totala de 260 litri, dispune de o compartimentare eficienta pentru a pastra alimentele in cele mai bune conditii.

   

Iluminare LED

Iluminarea inerioara a apartului frigorific Daewoo este redata de lumina LED. Aceasta lumina emite mai putina caldura si este mult mai eficienta din punct de vedere energetic. In plus, confera si un design mult mai elegant al interiorului.

 

   

Raft pentru sticle de 2 litri

Pastreaza la rece bauturile tale preferate si savureaza-le ori de cate ori ai nevoie. Combina frigorifica Daewoo este dotata cu rafturi rezistente, potrivite pentru sticle de 2 litri si nu numai.  

   

Zgomot redus

Aparatul frigorific Daewoo are un nivel de zgomot redus de doar 39 dBA. Acest lucru confirma ca e o optiune excelenta pentru cei care apreciaza functionarea silentioasa si doresc sa evite activitatile casnice deranjante. Tehnologia de reducere a zgomotului se asigura ca toate componentele, inclusiv compresorul, functioneaza in liniste, fara a compromite performanta sau capacitatea de racire.  

   

Compartiment legume fructe

Compartimentul legume-fructe ajuta la mentinerea prospetimii si la prelungirea duratei de valabilitate a alimentelor. Conceput special pentru a  pastra fructele si legumele proaspete pentru mai mult timp, acest compartiment foloseste o tehnologie avansata pentru a mentine temperatura si umiditatea perfecte pentru produse. 

   

Sertare transparente

Sertarele transparente sunt ideale pentru o organizare eficienta, intrucat permit o vizibilitate completa asupra continutului lor. Acest tip de sertare permit utilizatorilor sa vada cu usurinta alimentele depozitate in interior, ceea ce ajuta la evitarea risipei de alimente si la economisirea timpului. Fiind transparente, nu va mai fi nevoie sa deschizi sertarele pentru a vedea ce se afla inauntru, ceea ce ajuta la mentinerea temperaturii si la economisirea energiei. In plus, designul transparent adauga o nota moderna aparatului si permite curatarea si intretinerea usoara.

   

Usi reversibile

Seteaza cu usurinta deschiderea usii combinei frigorifice la stanga sau la dreapta, in functie de nevoile tale, de felul in care este proiectata bucataria si de amplasarea aparatului frigorific. Asadar, datorita acestui avantaj, poti amenaja bucataria in stilul tau.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Deschidere usa Usi reversibile
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Nivel zgomot 39 dB
Volum net total 260 l
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Sistem racire No Frost
Consum anual energie 204 kWh
Consum zilnic energie 0.558 kWh

FRIGIDER

Volum net frigider 197 l
Numar rafturi frigider 3
Numar rafturi usi 3
Material rafturi Sticla securizata

CONGELATOR

Volum net congelator 65 l
Numar compartimente 3

FUNCTII & SIGURANTA

Dozator apa Nu
Functii

Iluminare LED

Zgomot redus

DIMENSIUNI

Latime 547 mm
Adancime 568 mm
Inaltime 1773 mm
Greutate 53 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      260
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.