Combina frigorifica Miele KFN 29233 D, 366 l, No Frost, DailyFresh, DuplexCool, DynaCool, VarioRoom, CompactCase, DuplexCool, Clasa D, H 201 cm, Black Board

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
10.125,18 lei
Pret 36 Rate Optimo: 371.15 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

KFN 29233 D

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Miele KFN 29233 D, 366 l, No Frost, DailyFresh, DuplexCool, DynaCool, VarioRoom, CompactCase, DuplexCool, Clasa D, H 201 cm, Black Board de la Miele

Combina frigorifica Miele KFN 29233 D, 366 l, No Frost, DailyFresh, DuplexCool, DynaCool, VarioRoom, CompactCase, DuplexCool, Clasa D, H 201 cm, Black Board

   
 
   
Combina frigorifica de sine statatoare XL in editia exclusiva Blackboard, cu tehnologii DailyFresh si fara gheata.

- Sertar voluminos cu functie de reglare a umiditatii - DailyFresh
- Compart. iluminat cu LED-uri optim si fara intretinere necesara
- Nivel maxim de economisire si o prospetime de neegalat - A+++
- Fara gheata pe alimente si fara decongelare, cu tehnologia fara gheata
- Mai mult spatiu si confort, gratie interiorului voluminos
   
Eficienta energetica superioara

Cea mai buna performanta A+++: eficienta maxima si cea mai mare prospetime.
   
Interior XL

Mai mult spatiu gratie interiorului XL
Frigiderele Miele cu interior XL ofera un spatiu mai mare si confort pt. pastrarea alimentelor. In sectiunea de refrigerare, adancimea crescuta permite depozitarea articolelor voluminoase, cum ar fi tavile de gatit. Interiorul XL ofera un spatiu mai mare in zonele de congelare si PerfectFresh – acest lucru se poate observa la fiecare sertar. Astfel, veti putea elimina grijile privind volumul cumparaturilor din sesiunea saptamanala de shopping.
   
DailyFresh

Sertarul spatios din sectiunea de refrigerare ofera suficient spatiu pentru multe articole alimentare. Mecanismul ajustabil de deschidere a sertarului asigura niveluri superioare ale umiditatii. Datorita acestui lucru, fructele si legumele se mentin proaspete si apetisante pentru o perioada considerabil mai mare.
   
NoFrost

Gata cu decongelarea
Datorita sistemului NoFrost, nu va mai trebui sa decongelati niciodata frigiderul. Sistemul NoFrost distribuie uniform aerul rece si uscat, deci in interior nu se va mai forma gheata. In plus, gheata nu-si va face aparitia pe alimente, iar sertarele vor putea fi deschise si inchise cu usurinta fara acel strat suparator de gheata. NoFrost ofera un nivel inalt de confort cand congelati alimente si va scuteste de necesitatea decongelarii.
   
DuplexCool

Pastrare optima a articolelor dvs.alimentare
DuplexCool asigura conditii sigure de pastrare a alimentelor in combina frigorifica. Cele doua circuite de racire ajustabile separat pentru refrigerare si congelare asigura o racire optima a fiecarui compartiment. Nu exista schimb de aer intre cele doua zone. Alimentele din sectiunea de refrigerare nu se vor usca, iar mirosurile de la peste, ceapa sau branza, de exemplu, nu se vor transfera catre celelalte alimente din sectiunea de congelare.
   
DynaCool (racire dinamica)

Conditii de depozitare ideale pentru mancare si vin
In plus fata de temperatura, umiditatea aerului este de asemenea un factor important pentru pastrarea in cele mai bune conditii a alimentelor si vinului. Cu functia Racire dinamica, un ventilator integrat asigura o circulare uniforma a aerului, pentru reglarea optima a temperaturii si umiditatii aerului.
   
CompactCase

Orice articol mic este usor de gasit si la indemana
Componentele de dimensiuni mici precum tuburi, condimente, pahare, ciocolata si altele pot fi depozitate usor in sertarul CompactCase cu diferite optiuni de pozitionare si sunt intotdeauna la indemana. Frigiderul dumneavoastra este intotdeauna ordonat.
   
ComfortClean

Rafturile usii sunt lavabile in masina de spalat
Rafturile de usa Miele ComfortClean sunt foarte transparente. Acestea sunt realizate din plastic SAN de inalta calitate si sunt rezistente la zgarieturi, substante chimice si temperaturi extreme. Toate rafturile de usa din gamele de produse K 10000 si K 30000 pot fi spalate usor si in conditii de igiena in masina de spalat vase (pana la 55 ºC). Nu mai este necesar sa curatati rafturile manual.
   
Click2open

Practic si ascuns vederii
Frigiderele de sine statatoare de la Miele cu tehnologia Click2open au un mecanism de deschidere deosebit de usor si elegant. Actiunea de deschidere asistata permite mai usor contracararea efectului de vid din frigider, ceea ce permite deschiderea mai usoara a aparatului. Mecanismul Click2open dispare in peretele lateral al usii, oferind mai mult spatiu pentru noul design exterior.
   
Sistem Silence

Izolare optima a sunetului
Frigiderele si congelatoarele functioneaza tot timpul; prin urmare, nivelurile de zgomot sunt deosebit de importante. Frigiderele Miele cu sistemul silentios sunt dotate cu un circuit de refrigerare deosebit de silentios. De asemenea, in locatii critice sunt instalate tampoane de atenuare a sunetelor, ceea ce face ca folosirea aparatului sa fie o placere.
   
VarioRoom

Utilizare variabila compartiment de congelare
Puteti creste dimensiunea sectiunii de congelare dupa cum doriti, gratie constructiei care permite adaptarea a spatiului: VarioRoom. Aceasta caracteristica este foarte utila daca doriti sa depozitati alimente congelate voluminoase. Sertarele si rafturile din sticla pot fi scoase usor, pentru ca dvs. sa creati mai mult spatiu in cel mai scurt timp.
   
Sistem de iluminat LED

Pentru atmosfera
Iluminatul indirect creeaza atmosfera ideala si scoate in evidenta calitatea inalta a materialelor. LED-urile nu necesita intretinere si asigura iluminarea optima a compartimentului interior. In comparatie cu becurile conventionale, LED-urile sunt deosebit de economice si au o durata de functionare mult mai mare.
   
Editie tabla neagra

Combinele frigorifice din editia cu tabla de scris (BlackBoard) au partea frontala realizata din sticla. Puteti desena, scrie, mazgali etc. pe acest panou frontal folosind creta obisnuita sau creioane din creta. Astfel, frigiderul devine un instrument central de comunicare in fiecare bucatarie.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip display LCD
Deschidere usa Dreapta
Sistem de racire No Frost Frigider Congelator
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa D
Nivel zgomot 36 dB
Volum net total 361 l
Volum total brut 366 l
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe Pentru sticle
Accesorii incluse Suport pentru oua Suport pentru sticle Tava pentru gheata
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Numar compresoare 1
Sistem racire Full No Frost
Consum anual energie 203 kWh
Consum zilnic energie 0.474 kWh
Clasa climatica SN-T
Agent racire R600a
Autonomie fara curent 24 h

FRIGIDER

Volum net frigider 260 l
Numar rafturi frigider 4
Numar rafturi usi 4
Sistem dezghetare frigider Automat
Material rafturi Sticla securizata

CONGELATOR

Volum net congelator 101 l
Numar compartimente 3
Sistem dezghetare congelator Automat
Capacitate de inghet / 24h 16 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Functii Eco Super-racire Holiday Super-congelare SoftClose FlexiLight

DIMENSIUNI

Latime 60 cm
Adancime 63 cm
Inaltime 201.1 cm
Lungime cablu 2.2 m
Greutate 96.4 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      366
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa noua de eficienta energetica
      D
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.