Combina frigorifica Samsung RB31HSR2DWW, 306 l, NoFrost, Clasa F, H 185 cm, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Combina frigorifica Samsung RB31HSR2DWW, 306 l, NoFrost, Clasa F, H 185 cm, Alb de la Samsung

Combina frigorifica Samsung RB31HSR2DWW, 306 l, NoFrost, Clasa F, H 185 cm, Alb
 
Easy Slide
Datorita balamalelor batante, raftul Easy Slide va permite sa organizati eficient si totodata sa accesati cu usurinta alimentele, inclusiv pe cele stocate in partea din spate.

   
Organizati mai eficient. Bucurati-va mai mult de el.
Bucurati-va de un mod superior de organizare si eficienta a frigiderului, prin care valorificati la maximum spatiul.

   
Compresorul Digital Inverter si 10 ani garantie
Spre deosebire de compresoarele conventionale, care au doar doua moduri compresorul Digital Inverter de la Samsung are 5 cicluri diferite de miscare, bazate pe nivelurile de umiditate si moduri de utilizare. Acest lucru ajuta la mentinerea unei temperaturi constante, reduce uzura compresorului asigurand o mai mare durabilitate si mentine zgomotul la minimum.

   
Racire mai puternica, timp de asteptare mai mic
Ofera o racire rapida, astfel incat va puteti bucura intr-un timp mai scurt de o bautura rece. Racirea alimentelor, de la 25 °C la 7 °C, dureaza cu 4,5 ore mai putin comparativ cu alte modele de frigider*.

   
Racire uniforma peste tot
Asigura o racire uniforma in tot frigiderul, asadar toate alimentele sunt mentinute la o prospetime optima. Variatia de temperatura nu depaseste niciodata 0,3 °C, in timp ce modelele clasice pot avea diferente de pana la 2,2 °C.

   
CoolSelect Zone™
Depozitati toate alimentele la nivelul optim de temperatura, in CoolSelect Zone. Exista doua setari care ofera eficienta si flexibilitate: raciti carnea la 0 °C, pentru a mentine gustul natural, sau folositi setarea de 3 °C pentru a pastra prospetimea si textura fructelor si legumelor.

   
Easy Slide
Sa cauti intr-un frigider pentru a lua un iaurt din spate este deseori o cursa cu obstacole, pe traseu fiind nevoit sa treci de un tort cu 7 straturi sau de un borcan de muraturi. O miscare gresita ar putea insemna glazura turtita sau sticla sparta pe podea. Datorita balamalelor batante, raftul Easy Slide va permite sa organizati eficient si totodata sa accesati cu usurinta alimentele, inclusiv pe cele stocate in partea din spate.

   
Compresorul Digital Inverter si 10 ani garantie
Spre deosebire de compresoarele conventionale, care au doar doua moduri de pornire si oprire, compresorul Digital Inverter de la Samsung are 5 cicluri diferite de miscare, bazate pe nivelurile de umiditate si moduri de utilizare. Acest lucru ajuta la mentinerea unei temperaturi constante, reduce uzura compresorului asigurand o mai mare durabilitate si mentine zgomotul la minimum. Va veti bucura, de asemenea, de facturile mai mici la electricitate si de o garantie de 10 ani.

   
CoolSelect Zone™
Depozitati toate alimentele la nivelul optim de temperatura, in CoolSelect Zone. Exista doua setari care ofera eficienta si flexibilitate superioare: raciti carne rece, pulpe de pui si file de peste la 0 °C, pentru a mentine gustul natural, sau folositi setarea de 3 °C pentru a pastra prospetimea si textura fructelor si legumelor.

   
Grab'n Go Basket
Cu totii avem gusturi diferite. Asadar, economisiti din timpul si energia dedicate acestora, cu ajutorul Grab’n Go Basket (cosul de depozitare portabil). Acesta se afla in interiorul usii si se poate desprinde, pentru a aduce usor la masa mustarul, ketchupul si alte sosuri, poate chiar si o selectie de sosuri pentru salate.

   
Full Open Box (Congelator complet deschis)
Cu o deschidere mai mare decât a sertarelor congelatoarelor convenționale, congelatorul complet deschis facilitează organizarea și scoaterea obiectelor - chiar a alimentelor voluminoase, cum ar fi o cutie de înghețată de 11 kg. Congelatorul se deschide la maxim pentru o utilizare optimă a spațiului și, datorită designului sertarului, puteți deschide congelatorul chiar dacă ușa frigiderului este deschisă doar la 90 de grade.

   
Rafturi Big Guard
Ideal pentru o familie insetata, Big Guard este mai incapator decat rafturile frigiderelor conventionale. Asadar, puteti depozita cutii mari de lapte si suc pe usa, alaturi de doua randuri de doze si sticle de bauturi. In plus, Big Guard este perfect pentru racirea sticlelor de bautura inalte.

   
LED in partea superioara
Mai eficient din punct de vedere energetic decat becul conventional, LED-ul din partea superioara este mai luminos decat un LED obisnuit Samsung. Acesta lumineaza in totalitate frigiderul si va ajuta sa gasiti mai usor alimentele. Gasiti mai usor alimentele, astfel incat sa nu tineti usa deschisa prea mult - economisind timp si energie.
   
True No Frost
Tehnologia True No Frost de la Samsung asigura o racire uniforma pentru a impiedica depunerile de gheata. Acum puteti sa va mentineti toate alimentele perisabile proaspete si hranitoare. Mai mult, mentinand o temperatura constanta, tehnologia True No Frost necesita mai putina energie, crescand astfel durabilitatea sistemului de racire.


SPECIFICATII TEHNICE

Numar compresoare 1
Sistem racire Full No Frost
Consum anual energie 280 kWh
Clasa climatica SN - N - ST - T
Agent racire R600a
Tensiune alimentare 220 V 230 V
Autonomie fara curent 13 h

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Deschidere usa Dreapta Usi reversibile
Sistem de racire No Frost Frigider Congelator
Eficienta energetica Clasa energetica F
Nivel zgomot 39 dB
Volum net total 306 l
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe
Culoare Alb

FRIGIDER

Volum net frigider 230 l
Numar rafturi frigider 4
Numar rafturi usi 4
Sistem dezghetare frigider Automat
Material rafturi Sticla securizata

CONGELATOR

Volum net congelator 76 l
Numar compartimente 3
Sistem dezghetare congelator Automat
Capacitate de inghet / 24h 12 Kg

DIMENSIUNI

Latime 59.5 cm
Adancime 66.8 cm
Inaltime 185 cm
Greutate 67 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Functii Congelare rapida
Semnalare audio Usa deschisa
Tehnologii Compresor Inverter Digital All Around Cooling Debit Multiplu
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
      Combina Frigorifica
    • Volum (l)
      306
    • Frigider NO FROST:
      Da
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa de eficienta energetica
      A+
    • Clasa noua de eficienta energetica
      F
    • Culoare
      Alb

Opiniile clientilor despre Combina frigorifica Samsung RB31HSR2DWW, 306 l, NoFrost, Clasa F, H 185 cm, Alb

Rating general:
4
5
4 (1)
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Marian (Bucuresti) - Scor: 4/5 | acum 2 ani
Combina frigorifica Samsung RB31HSR2DWW, 306 l, NoFrost, Clasa F, H 185 cm, Alb

Sunt mulțumit de produs

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.