Congelator Tesla RU2700FM, clasa E, 273L, H185cm, Total No Frost, Functie frigider, display ext, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.146,28 lei
Pret 36 Rate Optimo: 78.67 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RU2700FM

Garantie: 60L

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Congelator Tesla RU2700FM, clasa E, 273L, H185cm, Total No Frost, Functie frigider, display ext, Alb de la TESLA

TOTAL NO FROST

Total No Frost este o funcție bazatăpe circulația aerului rece care reduceumiditatea și previne acumularea de înghețpe alimentele din frigider și de gheață pepereții compartimentului de congelare.Compartimentele frigider și congelator aufl ux de aer separat, astfel încât mirosurilenu se pot amesteca între compartimente

SUPER-RĂCIRE

Vrei ca băuturile pe care tocmaile-ai pus în frigider să fie foartereci, foarte repede? Nu vă facețigriji - funcția noastră utilă desuper-răcire este aici pentru avă salva, exact la timp pentru unmeci important sau pentru fi lmul preferat.

tesla info

SUPER-CONGELARE

Utilizați funcția de super-congelareatunci cănd depozitați alimente încongelator: această opțiune faceca diferite alimente să înghețe mairepede, astfel încât toți nutriențiinecesari să rămână intacți.

CLASĂ ENERGETICĂ E

Conform noilor clasificări energetice acest frigider aparține clasei E. În comparație cu alte aparate, acest frigider consumă mai puțină energie electrică, astfel încât protejează mediul înconjurător și economisește bani prin reducerea costurilor cu energia electrică. Aceste este echipat cu o izolație termică excelentă și cu componente ale sistemului de răcire de primă clasă.

tesla info

ALARMĂ UȘĂ

Dacă lăsați ușa frigideruluideschisă mai mult timp decât esterecomandat, se va auzi un semnalsonor care vă va reaminti să oînchideți și să împiedicați aerul caldsă crească temperatura din interior.

2 ÎN 1: CONGELATOR SAU FRIGIDERA

Acest dispozitiv Tesla este convertibil, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi atât pe post de congelator, cât și pe post de frigider. Datorită setării reglabile a temperaturii, puteți trece de la un mod la altul foarte ușor.

tesla info

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Aparat
    • Volum (l)
      273
    • Congelator NO FROST
      Da
    • Clasa noua de eficienta energetica
      E
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.