Congelator Daewoo, 168 l, Clasa E, H 143.1 cm, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Congelator Daewoo, 168 l, Clasa E, H 143.1 cm, Argintiu de la Daewoo

Daca esti in cautarea unui congelator vertical, Daewoo este o alegere excelenta. Congelatoarele verticale Daewoo ofera capacitati variabile, intre 168 de litri si 242 de litri, astfel incat poti alege cu usurinta unul care sa se potriveasca nevoilor tale. Acestea sunt prevazute cu functii care te vor ajuta sa pastrezi alimentele in cel mai sigur mod, in timp ce vei economisi energie electrica.

Functie Super Freeze

Datorita functiei Super Freeze, congelatorul vertical Daewoo asigura o congelare rapida si puternica, racind alimentele intr-un timp scurt, pentru a nu le pierde valorile nutritive si pentru a proteja alimentele deja congelate. Aceasta functie scade temperatura la setarea cea mai rece, urmand ca atunci cand este dezactivata, congelatorul sa revina la temperatura setata initial.

   

Sertare transparente

Sertarele transparente sunt ideale pentru o organizare eficienta, intrucat permit o vizibilitate completa asupra continutului lor. Acest tip de sertare permit utilizatorilor sa vada cu usurinta alimentele depozitate in interior, ceea ce ajuta la evitarea risipei de alimente si la economisirea timpului. Cu un design transparent, utilizatorii nu trebuie sa deschida sertarele pentru a vedea ce se afla inauntru, ceea ce ajuta la mentinerea temperaturii si la economisirea energiei. In plus, designul transparent adauga o nota moderna aparatului si permite curatarea si intretinerea usoara.

   

Alarma temperatura ridicata

Alarma de temperatura se declanseaza atunci cand in compartimentul de congelare a patruns prea mult aer cald si alimentele congelate sunt in pericol. Daca sunt alimente care s-au dezghetat partial, va recomandam sa nu le recongelati.

   

Zgomot redus

Aparatul frigorific Daewoo are un nivel redus de zgomot, cu doar 40 dBA de sunet produs. Acest lucru il face o optiune excelenta pentru cei care apreciaza functionarea silentioasa si doresc sa evite activitatile casnice deranjante. Tehnologia de reducere a zgomotului asigura ca, compresorul si celelalte componente functioneaza in liniste, fara a compromite performanta sau capacitatea de racire.  

   

Usi reversibile

Seteaza cu usurinta deschiderea usii congelatorului vertical la stanga sau la dreapta, in functie de nevoile tale, de spatiul de care dispui si de amplasarea aparatului frigorific.  

   

Functie ECO

Functia ECO a congelatorului vertical Daewoo este gandita pentru a economisi energie electrica prin reducerea consumului fara a compromite capacitatea de depozitare sau performanta de racire. In plus, aceasta functie poate prelungi durata de viata a aparatului si poate reduce nivelul de zgomot produs de acesta.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Numar usi 1
Deschidere usa Usi reversibile
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Nivel zgomot 40 dB
Culoare Argintiu

SPECIFICATII TEHNICE

Consum anual energie 190 kWh
Consum zilnic energie 0.52 kWh

CONGELATOR

Volum net congelator 168 l
Numar compartimente 5
Material rafturi Plastic

FUNCTII & SIGURANTA

Functii

ECO

Super Freeze

Zgomot redus

Semnalare audio Temperatura ridicata

DIMENSIUNI

Latime 545 mm
Adancime 575 mm
Inaltime 1431 mm
Greutate 45 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.