Microsoft Consola Xbox 360 4GB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Consola Xbox 360 4GB de la Microsoft

Consola Micrsoft Xbox 360 4GB + Joc Peggle 2

Descriere
 
 

 

Noul Xbox 360® - Pregatit pentru viitor

Cu un nou design imbunatatit, o memorie interna de 250 GB si Wi-Fi incorporat, noul Xbox 360 iti ofera experienta completa de gaming si divertisment. In plus, este compatibil cu viitoarea tehnologie de control Microsoft Kinect..

Design modern

Noul design impunator si carcasa neagra cu finisaj lucios inseamna ca noul Xbox 360 arata la fel de bine precum performeaza. Start joc!
 

Wi-Fi Integrat

Conecteaza-te cu usurinta la reteaua Xbox LIVE, joaca-te cu toti prietenii tai de pe intreg mapamondul si experimenteaza divertismentul cum nu ai mai facut-o pana acum.

Shhhh…

Noul Xbox 360 este mai silentios decat generatia anterioara - atat de silentios incat poti sa te joci jocurile preferate si poti vedea filmele mult indragite fara niciun fel de interferenta sau sunet nedorit.

Controller Wireless Negru

Noul Xbox 360 este livrat impreuna cu renumitul controller Xbox 360 Wireless, in varianta neagra. Il poti folosi la o distanta de pana la 10 metri de consola. Iar bateriile AA iti asigura peste 30 de ore de gaming pana la urmatoarea inlocuire a acestora.

 

Specificatii

Procesor:

IBM Triple Core 3.2 GHz

Tip media:

DVD-ROM 12x

Retea:

Da

Rezolutie (pixeli):

720p / 1080i / 1080p

Audio:

16-bit / Surround Sound

Platforma:

Microsoft Xbox 360

Conectori:

1 x HDMI
5 x USB 2.0
1 x AV
1 x RJ-45

Dimensiuni (mm):

309 x 258 x 83

Accesorii:

Cablu Composite A/V (Standard Definition)
Controller Xbox 360 Wireless
Joc Peggle 2 - cupon

Altele:

Wi-Fi Integrat
Xbox 360 4 GB Hard Drive

Culoare:

Negru

Memorie (MB):

512 GDDR3

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.